Sveikos dar karta,
norejau paklaust kur klijuojat pleistra. man gydytoja sake, kad kiekviena savaite reikia skirtingoje vietoje klijuoti, ir taip ratu(tose kur nurodyta). Taciau, nusipirkusi instrukcijoje neradau apie tai parasyta. Bet jei as pvz vasara nenoresiu klijuotis ant rankos ar galesiu klijuoti kitoje ar toje pacioje vietoje, kur buvo pries tai savaite. Ir kur daugiausiai jus klijuojat? Ar turi reiksmes, kur uziklijuoji?
QUOTE(labukas @ 2007 03 21, 13:20)
Sveikos dar karta,
norejau paklaust kur klijuojat pleistra. man gydytoja sake, kad kiekviena savaite reikia skirtingoje vietoje klijuoti, ir taip ratu(tose kur nurodyta). Taciau, nusipirkusi instrukcijoje neradau apie tai parasyta. Bet jei as pvz vasara nenoresiu klijuotis ant rankos ar galesiu klijuoti kitoje ar toje pacioje vietoje, kur buvo pries tai savaite. Ir kur daugiausiai jus klijuojat? Ar turi reiksmes, kur uziklijuoji?
Klijuok kur tau bus geriau,kad nenieztu,netrukdytu,daug kas rase kad pilvo apacioj klijuoja,o reiksmes neturi manau...kur..
Na as vakar irgi prisiklijavau,tai siandien zinokit galvyte svaigsta jauciu
As pleistra klijuoju ziema dazniausiai ant ranku, o vasara, ant uzpakalio ir patogu,ir niekas nemato. Bet atvirai pasakius,man jau dzin,vasara ir ant prisiklijuoju,kur patogiau,ten ir lipdau turi pati pasirinkti ta vieta,kuri tau tiks ir patiks
Pleistras klijuojamas pirma menesiniu diena (jei tik pirma kart pradedi vartot),o apart eurovaistines,nzn kur gali buti pigiau.Kiek esu pastebejusi,kitose vaistinese netgi daug kas zymiai brangiau buna.
Papildyta:
klijuoti pleistro du kartus is eiles negalima i ta pacia vieta kas antra karta taip,nes ir pati taip darau reiksmes neturi jokios,kurioj vietoj uzklijuosi,atidziau perziurek ta instrukcija,ten tikrai yra vietos, kur reikia- galima ji lipdyti sekmes naudojantis
Pleistras klijuojamas pirma menesiniu diena (jei tik pirma kart pradedi vartot),o apart eurovaistines,nzn kur gali buti pigiau.Kiek esu pastebejusi,kitose vaistinese netgi daug kas zymiai brangiau buna.
Papildyta:
klijuoti pleistro du kartus is eiles negalima i ta pacia vieta kas antra karta taip,nes ir pati taip darau reiksmes neturi jokios,kurioj vietoj uzklijuosi,atidziau perziurek ta instrukcija,ten tikrai yra vietos, kur reikia- galima ji lipdyti sekmes naudojantis
Nu, manau, yra geresniu kontraceptiku uz pleistrus. Teko klijuot, pirmas ispudis jau buvo ne koks, jis labai grubiai atrodo, antra diena pradejo svaigt galva ir pykint, trecia diena prasidejo menesines ir nesibaige visa menesi Plesiau as ta pleistra ir i jo puse ziuret negalejau, atsilaupe visi krastai, rubu pukai rinkosi ant tu krastu, fu, neestetiska ir nepatogu
Aisku, kiekvienai kitaip
Aisku, kiekvienai kitaip
QUOTE(monikagreimiene @ 2007 03 21, 21:23)
Nu, manau, yra geresniu kontraceptiku uz pleistrus. Teko klijuot, pirmas ispudis jau buvo ne koks, jis labai grubiai atrodo, antra diena pradejo svaigt galva ir pykint, trecia diena prasidejo menesines ir nesibaige visa menesi Plesiau as ta pleistra ir i jo puse ziuret negalejau, atsilaupe visi krastai, rubu pukai rinkosi ant tu krastu, fu, neestetiska ir nepatogu
Aisku, kiekvienai kitaip
Aisku, kiekvienai kitaip
Visiskai pritariu:console: .
Visas apsipukaves, krastai atlimpa. Bandziau ant nugaros, tai isbere, ant uzpakalio nepatogu nes jauciu ji galu galu prie kelniu kisenes prilipo ir as ji nuplesiau velniop. Dabar ieskau , kada vel tabletes pradeti gerti.
man pleistras taip pat pasirauksleja,pabaigoj savaites pries nulipdyma is viso kartais buna pakankamai rauksliu,bet paprasciausiai nekreipiu demesio ir viskas,uzdedu ranka ant pleistro,palaikau ir viskas normaliai kas liecia krastelius apsipukavusius,tai paimu ir nulupu tas vieteles aplink ir viskas normaliai kai pirma kart lipdziau ant uzpakalio ir jauciau,bet tas greitai praejo ir daugiau nebesijaucia kai krasteliai atlimpa,paprasciausiai palaikau ranka prispaudus (delnu) ir viskas ciki paprasciausiai kaip kam kas patogiau,as jauciu prie tableciu negrisiu kadangi salutiniu poveikiu nepajutau,tai kol kas viskas labai sauniai
Sveikos,
Mano drauge pleistra naudojo kelis metus, o pries pora die jai gime nuostabus berniukas , tai va toks tas PLEISTRAS patikimas , taigi bukit budrios
Papildyta:
pasitaisau klaidas pries pora dienu
Mano drauge pleistra naudojo kelis metus, o pries pora die jai gime nuostabus berniukas , tai va toks tas PLEISTRAS patikimas , taigi bukit budrios
Papildyta:
O as UZ pleistra Kelis metus geriau tabletes, bet budavo jau net pykina pagalvojus, kad reik ja isgert. O be to, pamirsdavau, ne laiku isgerdavau. Pleistras man buvo geriausias atradimas. Pradzioj ir man jis atsilupdavo, prilipdavo prie kelnaiciu. Po to pastebejau, kad tai priklausydavo nuo to, kaip gerai as ji palaikau prispaudus uzdedama. O be to man jis patikdavo tuo, kad tik karta per savaite ji reik pakeist. As ji dedavau pilvo apacioje: viena savaite vienam sone, kita - kitam. Kalbu butuoju laiku, nes jau nusprendem si reikaliuka atiduot i likimo rankas
Papildyta:
Juk nei vieni kontraceptikai nera 100%-tiniai. Tad matyt ji buvo ta viena is simto:D O be to, juk visko pasitaiko - gal pamirso viena diena ji pasikeist, gal dar kokios priezastys. Ir to uzteko
Papildyta:
QUOTE(ingute11 @ 2007 03 22, 21:24)
Sveikos,
Papildyta:
Papildyta:
Juk nei vieni kontraceptikai nera 100%-tiniai. Tad matyt ji buvo ta viena is simto:D O be to, juk visko pasitaiko - gal pamirso viena diena ji pasikeist, gal dar kokios priezastys. Ir to uzteko
is tikruju jei naudoji taip kaip aprasyta,tai viskas bus tvarkoje rugpjuti jau bus du metukai kai klijuoju,bet kol kas viskas gerai, tfu tfu tfu ziurint kada koki pleistra pamirsti,jei pirma,tai ne kas,o antra klijuoti galima ir kita diena,man buvo tokiu situaciju,kad tekdavo antra uzklijuoti po paros laiko,bet viskas normaliai
is tikruju viskas priklauso kaip uzlipdai,jei visada palaikai tvirtai prispaudus,tai jis nelabai ir atsilupa
is tikruju viskas priklauso kaip uzlipdai,jei visada palaikai tvirtai prispaudus,tai jis nelabai ir atsilupa
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 03 23, 13:40)
Na as kolkas patenkinta,ziuresim kaip bus po kokio menesio
tai jei is pradziu viskas gerai, tai, manau, tau jis ir tiks