Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(zis @ 2007 03 19, 11:46)
As suklydau blush2.gif Pasirodo Evra yra VAISTAS. Negalejau tuo patiketi, kai isgirdau, teko savaitgali pirkti be nuolaidos verysad.gif Nebuvo kitos iseities verysad.gif
Del nuotaiku svyravimo, tai tokio reiskinio nepatyriau, o noras myletis tikrai sumazejo pradejus vartoti kontraceptikus.
Viena zinove bande man aiskinti, jog vartojant kontraceptikus, kunas jauciasi nescias...del to, neva,  sumazeja noras myletis. Be to menesines kiekviena men., neva, nera normalios menesines, bet ale persileidimas. nezinau kiek tame yra tiesos... unsure.gif

Na panasiai turbut ir yra vartojant kontraceptikus,jei organizmui neduodama myletis kaip yra duodama gamtoi,tai kam jam tada noras myletis,nera poreikio gaunasi g.gif
O tau noras myletis sumazejo nuo kt ar nuo pleistro?Ir kiek tiksliai jis kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 03 19, 13:29)
Na panasiai turbut ir yra vartojant kontraceptikus,jei organizmui neduodama myletis kaip yra duodama gamtoi,tai kam jam tada noras myletis,nera poreikio gaunasi g.gif
O tau noras myletis sumazejo nuo kt ar nuo pleistro?Ir kiek tiksliai jis kainuoja?

As pastebejau, jog noras sumazejo tik pradejus naudoti kt, jau po to isbandziau pleistra, bet poveikis lygiai toks pats. Siuo metu apie 50 lt be nuolaidos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 03 19, 14:05)
As pastebejau, jog noras sumazejo tik pradejus naudoti kt, jau po to isbandziau pleistra, bet poveikis lygiai toks pats. Siuo metu apie 50 lt be nuolaidos ax.gif

Tai gaunasi ir neverta tiek pinigu moket,jei tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 03 14, 01:13)
Ir aš pradėjau naudot pleistrą jau 3 mėn, bet pajutau kad šiek tiek pastorėjau  g.gif  o kaip jums  g.gif  ir nevalgau atrodo bet pilvas kažko išdribo, o vasara artėja cry.gif

Man tai nieko. Bent jau ne nuo pleistro. Vis kinta ir kinta tas svoris. Bet labai jau ziauriai priklauso nuo maistelio, jeigu ve lgriztu prie bulviu koses ar duonos, tai sakes. blush2.gif Naudoju pleistra jau daugiau nei metai, gal daugiau nei pusantru. Su tabletemis anskciau irgi taip pat buvo, ta prasme viskas nuo masito priklause. Visokie klinikiniai tyrimai, kiek teko pasiskaitinesi ivairiose svetainese, sako, kad neturi labai didelio poveikio svoriui. Tipo, kad daugiau nei 80 proc. moteriskaiciu sakosi, kad nemano, kad svoris del hormonines kontracepcijos kinta. Cia is ginekologo uzrasu radau ax.gif
Atsakyti
nzn kaip jums kitoms,bet man pleistras svoriui itakos neturi,jei "pasidietinu",tai nukrinta smile.gif jei neprisiziuriu visai,tai paauga blush2.gif o kai kazkada geriau tableteles,tai nelabai sekesi ta svori pamesti nors truputuka g.gif
Papildyta:
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 03 19, 15:43)
Tai gaunasi ir neverta tiek pinigu moket,jei tas pats g.gif

gal jum skirtumo ir jokio,bet as matau tik pliusus pleistro mirksiukas.gif uz tai kad savaitei pamirsti ta pleistra bigsmile.gif be to,kartais buna pasidaro bloga,kad reikia skrandzio turini ispilti,tai po to bijok savaite,kad nebutu nestuke.gif uz visus privalumus zinokit man negaila tu pinigu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukste @ 2007 03 19, 20:32)
nzn kaip jums kitoms,bet man pleistras svoriui itakos neturi,jei "pasidietinu",tai nukrinta  smile.gif jei neprisiziuriu visai,tai paauga  blush2.gif  o kai kazkada geriau tableteles,tai nelabai sekesi ta svori pamesti nors truputuka  g.gif
Papildyta:
gal jum skirtumo ir jokio,bet as matau tik pliusus pleistro  mirksiukas.gif  uz tai kad savaitei pamirsti ta pleistra  bigsmile.gif  be to,kartais buna pasidaro bloga,kad reikia skrandzio turini ispilti,tai po to bijok savaite,kad nebutu  nestuke.gif  uz visus privalumus zinokit man negaila tu pinigu  mirksiukas.gif

Tai kad ir man negaila,bet man supranti problema ne tam kad savaitei pamirst gerai butu,as kt geriau nepamirsdama,man kitur problemos...Jei nuo pleistro nebuna taip,tai tikrai bandysiu pirkt..
Atsakyti
As pirmadieni pirkau Eurovaistineje tai kainavo 50Lt; 10% nuolaida su maxima kortele 5Lt ir 2Lt eurolitu kitam pirkiniui. Tai iseina kainavo 43Lt. Gal kas zinot pigiau??
Atsakyti
Na atejo menesines,tai nuo siandien ir turiu pleistra priklijuoti?Reikia nusipirkti,gal kas zinot kur pigiau apart eurovaistines? g.gif
Atsakyti
Pradėjau vartot pleistrą po gimdymo, dabar jau apie pusę metų naudoju per tą laiką numečiau dešimt kg, taip kad įtakos storėjimui jokios biggrin.gif manau reik žiūrėt daugiau ką į burną dedi, o apie smileysex.gif tai viskas taip pat.Perku Euro vaistinėj šeštadieniais kai su maxima kortele 15% nuolaida, perku visada daugiau nes gyvenu užsienyje tai ir sutaupau panašiai dar vienai pakuotej ir eurolitų gaunu biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif gal kas zinote apie Mirena (nezinau, ar teisingai parasiau) g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutemaza @ 2007 03 20, 19:06)
Pradėjau vartot pleistrą po gimdymo, dabar jau apie pusę metų naudoju per tą laiką numečiau dešimt kg, taip kad įtakos storėjimui jokios biggrin.gif manau reik žiūrėt daugiau ką į burną dedi, o apie smileysex.gif tai viskas taip pat.Perku Euro vaistinėj šeštadieniais kai su maxima kortele 15% nuolaida, perku visada daugiau nes gyvenu užsienyje tai ir sutaupau panašiai  dar vienai pakuotej ir eurolitų gaunu biggrin.gif

tai kiek laikui uztenka to pleistro? ir aplamai kaip ji naudoti? g.gif galima informacijos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ČIČI @ 2007 03 20, 21:40)
4u.gif  gal kas zinote apie Mirena (nezinau, ar teisingai parasiau)  g.gif

pirma karta girdziu g.gif
Atsakyti
Mirena-tai spirale,jus pone ne ten pataiket,ieskokit kur yra apie ja rasoma biggrin.gif
Atsakyti