Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(wittnita @ 2007 03 13, 17:32)
as nesiryztu pradeti naudoti kontraceptines priemones...gal galite padrasinti?  rolleyes.gif

La, tau gali buti keletas priezasciu. Viena, kuno prisitaikymas prie hormonines kontracepcijos, kuris uztrunka. Visoms mums, beje, uztrunka. Vienoms tepa, eina isskyros, tempia krutine, kitoms visokie kiti pasaliniai nemalonumai, kol kunas apsipranta. Ir man aiskino gydytoja, to nereikia issigasti.
Bet kita priezasti gali buti, kad kontraceptikas tau netinka. Man taip buvo su tabletemis. Buvau jokiu hormoniniu priemoniu nenaudojusi pries tai, ir kai paskyre pirmas, tai du menesiu kraujavau po tris savaites bet taip ziauriai, tikrai kaip per gana intensyvias menesiniu dienas. Tada nueijau pas ginekologe, ji paskyre man naujas tabletes, ir tos nesamones baigesi. Po to perejau prie pleistro, ir vel viskas gerai. Dar geriau net menesines susireguliavo. Zodziu, gerai, kaip su tabletemis, bet patogiau, nes nervas pamirsus tablete isgerti ima tikrai didelis. Isiunti ant visu, ant ko nereikia.
Atsakyti
Sveikos,

As tai siandien buvau pas ginekologe tai rado, kad pas mane kazkokios sutinusios kiausides, kazkoks hormoninis sutrikimas. Liepė mažiausiai pusę metų gerti kontraceptikus, bet primygtinai aiškino, kad man geriausiai naudoti pleistrą. Nes kai tabletę pamiršti išgert automatiškai hormonai vėl pradeda šokinėti, kad išgeri vėliau vistiek tie hormonai jau vėl pajudėjo. O pleistrą reikia keisti kas savaitę, todėl mažesnė rizika. Tai va galvoju pirkt savaitgalį Eurovaistinėje kai nuolaidos, Bijau šalutinių poveikių...
Atsakyti
Aš tai šalutinio poveikio nepastebėjau ax.gif sakyčiau kaip tik thumbup.gif: mėnesninės visiškai neskausmingos tapo, o taip iš padų krisdavau, o dabar net nejaučiu kada prasideda ax.gif
Atsakyti
jeigu ka,tai paskutiniu metu kiek pati zinau,eurovaistinese kaip tik savaitgali nebuna nuolaidu,o dabar tik paprastom dienom,bet pasitikslink pati smile.gif o man su pleistru mano "sventes" kaip laikrodukas smile.gif ateina,praeina,labai trumpai,ir iseina net nejauciu thumbup.gif jokiu skausmu,jokiu gausu kraujavimu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukste @ 2007 03 17, 01:56)
jeigu ka,tai paskutiniu metu kiek pati zinau,eurovaistinese kaip tik savaitgali nebuna nuolaidu,o dabar tik paprastom dienom,bet pasitikslink pati  smile.gif o man su pleistru mano "sventes" kaip laikrodukas  smile.gif ateina,praeina,labai trumpai,ir iseina net nejauciu  thumbup.gif jokiu skausmu,jokiu gausu kraujavimu  tongue.gif

Evra ne vaistas, taigi nuolaidos buna butent savaitgaliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad su pleistru menesines jusu kaip laikrodukas nieko stebetino,kaip ir su kontraceptikais,tik jus man pasakykit ar nera tu nesamoniu kaip nuo kt,nuotaiku sviravimo,erzlumo,myletis nenoro..... g.gif
Atsakyti
pries savaite as sestadieni zadejau pirkti,kaip kad visada savaitgali,bet man pasake,kad nera nuolaidos,tada nuvaziavau pirmadieni ir gavau su nuolaida smile.gif kaip dabar nzn,nenoriu gincytis mirksiukas.gif
o kas liecia nuotaikas ir visa kita,nieko tokio man nera ir net nebuvo smile.gif nzn kaip kitoms smile.gif o kas liecia mylejimasi,tai nebent kai pavargusi bunu,tada aisku nesinori,o kai issiilsejusi,tai ojojoj koks noras yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif visada beveik norisi lotuliukas.gif
nemanau kad tai lemia kazkokie kontraceptikai tokius dalykus,juk ir nevartojant ir noru nebuna,ir pikta buni ir t.t. cia viskas priklauso nuo paties zmogaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukste @ 2007 03 17, 15:54)
pries savaite as sestadieni zadejau pirkti,kaip kad visada savaitgali,bet man pasake,kad nera nuolaidos,tada nuvaziavau pirmadieni ir gavau su nuolaida smile.gif  kaip dabar nzn,nenoriu gincytis  mirksiukas.gif 
o kas liecia nuotaikas ir visa kita,nieko tokio man nera ir net nebuvo  smile.gif  nzn kaip kitoms  smile.gif  o kas liecia mylejimasi,tai nebent kai pavargusi bunu,tada aisku nesinori,o kai issiilsejusi,tai ojojoj koks noras yra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  visada beveik norisi  lotuliukas.gif
nemanau kad tai lemia kazkokie kontraceptikai tokius dalykus,juk ir nevartojant ir noru nebuna,ir pikta buni ir t.t. cia viskas priklauso nuo paties zmogaus  mirksiukas.gif

Sutinku,bet as dabar niko nevartoju ir visai kita,ramesne,svelnesne,vyra bucioju,glostau lotuliukas.gif Kai geriau kt kaip migera budavau,pykta,rekli,kaip isterike kartais blink.gif
Tai parasykit tos kas gere kt,kam taip buvo panasiai ir kaip dabar kai perejot prie pleistro g.gif
Atsakyti
Kadangi pleistras - hormonine priemone, o vienas is hormonu poveikiu - gali buti ir nuotaiku kaita, todel tai tikrai ne nuo zmogaus priklauso ir ne visada jis gali kontroliuoti savo nuotaika turedamas hormoniniu sutrikimu ar gerdamas hormoninius vaistus.
Atsakyti
sveikutes, biggrin.gif apie pleistra girdejau,bet dar neteko naudoti,ar tikrai jis patikimas ir kokia jo kaina? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(valentuk @ 2007 03 18, 17:13)
sveikutes, biggrin.gif apie pleistra girdejau,bet dar neteko naudoti,ar tikrai jis patikimas ir kokia jo kaina? unsure.gif

Apie sita tikrai cia rasyta,ir nereikia eit toli skaityt,kainuoja apie 50lt,ir patikimas tikrai...
Vat mane tai domina ar neveikia jis taip pat kaip KT nuotaikai ir t.t.rasiau auksciau,laukiu atsiliepimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukste @ 2007 03 17, 16:54)
pries savaite as sestadieni zadejau pirkti,kaip kad visada savaitgali,bet man pasake,kad nera nuolaidos,tada nuvaziavau pirmadieni ir gavau su nuolaida smile.gif  kaip dabar nzn,nenoriu gincytis  mirksiukas.gif 
o kas liecia nuotaikas ir visa kita,nieko tokio man nera ir net nebuvo  smile.gif  nzn kaip kitoms  smile.gif  o kas liecia mylejimasi,tai nebent kai pavargusi bunu,tada aisku nesinori,o kai issiilsejusi,tai ojojoj koks noras yra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  visada beveik norisi  lotuliukas.gif
nemanau kad tai lemia kazkokie kontraceptikai tokius dalykus,juk ir nevartojant ir noru nebuna,ir pikta buni ir t.t. cia viskas priklauso nuo paties zmogaus  mirksiukas.gif

As suklydau blush2.gif Pasirodo Evra yra VAISTAS. Negalejau tuo patiketi, kai isgirdau, teko savaitgali pirkti be nuolaidos verysad.gif Nebuvo kitos iseities verysad.gif
Del nuotaiku svyravimo, tai tokio reiskinio nepatyriau, o noras myletis tikrai sumazejo pradejus vartoti kontraceptikus.
Viena zinove bande man aiskinti, jog vartojant kontraceptikus, kunas jauciasi nescias...del to, neva, sumazeja noras myletis. Be to menesines kiekviena men., neva, nera normalios menesines, bet ale persileidimas. nezinau kiek tame yra tiesos... unsure.gif
Atsakyti