Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Dalyčiukas @ 2007 03 02, 14:45)
Pleistrą naudojau daugiau nei pusę metų.Pradžioj viskas buvo gerai,bet po kokių 4 mėn. pradėjo darytis bloga,ištisas dienas jaučiausi blogai,o kai nebenaudojau-viskas baigėsi.Tablečių irgi mano organizmas nepriima,tai nežinau ką dabar bandyti g.gif

Pabandyk zieda mirksiukas.gif Bet gali buti, kad tavo organizmas apskritai svetimu hormonu negali ir nenori priimti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 03 02, 19:38)
Pabandyk zieda mirksiukas.gif Bet gali buti, kad tavo organizmas apskritai svetimu hormonu negali ir nenori priimti... g.gif

Aš irgi taip pradėjau galvoti drinks_cheers.gif Dar anksčiau bandėm skaičiuoti vaisingas ir nevaisingas dienas,bet po tokių skaičiavimų jau 2 vaikus turiu doh.gif Tikriausiai nevaisingų pas mane nebūna schmoll.gif
O šeip tai pleistras labai patogus dalykas thumbup.gif
Atsakyti
mergaitės, noriu nusipirkti šitą dalykėlį ax.gif , o sakykit jis pradeda veikti jau iš karto ar dar pradžioj reikia kitos apsaugos ax.gif
Atsakyti
[quote=Sūrelis,2007 02 27, 12:10]
Dovile22, nu tau cia vien nesekmes. Tau galejo issireguliuoti ciklas tik del to, kad tai naujas kontraceptikas tau. Bet netikiu kad visiems trims menesias issireguliavo. Ar tai tau buvo pati pirmoji hormonine kontraceptine priemone? Jei taip, tai dar ir del to galejo buti. Ir Dovile, Dovile, tai matyt, dar buvai neipratusi klijuoti pleistriuko, kad atsiklijavo. Tiesa pasakysiu, viena triuka. As tai manau, kad jeigu jau vdrug pleistriukas nusiklijuoja ( ko man kartoju nebuvo del to kad as radau sau tinkamiausia klijavimo vieta) tai kontraceptine apsauga dar veikia gana nemazai, (aisku, jeigu iki to laiko reguliariai klijavote) neabejoju, kad iki ryto nereikia panikos. Nueisit ryte ir nauja nusipirksit pakuote.

Aga, tai buvo mano pirma hormonine kontraceptine priemone. Tai gal but ir del to... g.gif Ishsireguliavo tai tik paskutini menesi, ir tikriausiai todel, kad atsiklijuodavo karts nuo karto... blink.gif Gal ir buvau neipratusi. Bet tikrai su kontraceptinem tabletem DAUG paprashciau!... smile.gif Beje, to nelaimingojo atsiklijavimo-ryte ir begau pirmu taikymu i vaistine tongue.gif Bet strioko tai buvo! Ir romantishka nuotaika kzkur ta vakara ishgaravo!... verysad.gif Wa, bet cia tik mano asmenine patirtis ir nuomone!
Atsakyti
Sveikos merginos
Planuoju pradėti naudoti kontr.pleistrą. Vienas klausimėlis: jo efektyvumas neišnyksta deginantis soliariume?
Atsakyti
QUOTE(Lapkritė @ 2007 03 09, 14:29)
Sveikos merginos
Planuoju pradėti naudoti kontr.pleistrą. Vienas klausimėlis: jo efektyvumas neišnyksta deginantis soliariume?

Na as kontraceptini pleistra naudoju jau 3 kokius metus, neturiu jokiu problemu. Ir man jos labiau patiko nei tabletes. Kurias turi pastoviai ryt tuo paciu laiku.
Naudojan pleistra tavo gyvenimas nesikeicia ir nieko nereikia atsisakyti. Gyveni kaip gyvenes. biggrin.gif Viskas bus gerei jei naudosi ja pagal instrukcija. Nedings tada ir jo efektyvumas, net soliariume. thumbup.gif
Atsakyti
Pleistra jau naudoju 1.6 mazdaug taip. kiek as prisiskaiciau jusu salutiniu poveikiu,tai net keista,nes ne vieno nepajutau smile.gif kaip ir jum visoms,uzknisa tie krasciukai,bet kazkaip pripratau smile.gif tie kas klausia,kas cia, atsakau,kad vitaminas uuu nuo visu ligu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir viskas su klausinejimu pasibaigia smile.gif o kas zino,net neklausia smile.gif labai dziaugiuosi siuo pleistru mirksiukas.gif
Atsakyti
Man to pleistro naudojimas dabar pavirto kosmaru ....gal ir cia nieko tokioo nzn...nspredziau ji isbandyt(pries tai jokiu tableciu negeriau).priklijavau kaip ir kada reikia pirma pleistra,menesines baigesi.bet kai pakeiciau i antra vel tarsi prasidejo ir dabar nis nesibaigia.jau pakeiciau 3-a bet ji nuemiau nes man atrodo kad nuo jo toks kraujavimas ar ne? man net baisu darosi nes jis yra gan gausus ir nesuprantu.bloga nedarosi.nei pikina nei nieko.na gal pilvas suskauda kartais bet labai nestipriai.uzvakar buvau uzklijavusi 3-a vakar nuemiau.ar tas kraujavimas baigsis ar man jau kazkas negerai kad taip yra?
Atsakyti
as nesiryztu pradeti naudoti kontraceptines priemones...gal galite padrasinti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wittnita @ 2007 03 13, 17:32)
as nesiryztu pradeti naudoti kontraceptines priemones...gal galite padrasinti?  rolleyes.gif

Wittnita - as tave drasinu: naudokis kontraceptinemis priemonemis biggrin.gif Ar palengvejo ? wink.gif Manau, nueik pas gydytoja bei pasikalbek su savo vaikinuku.
Atsakyti
as stai ka galiu pasakyti,viskas priklauso ir nuo taves pacios,kaip pati jautiesi geriausiai smile.gif as geriau ir tabletes,bet ka prisimenu dabar ta "malonuma",tai tikrai nesinori,vien tik tas rezimas,o jis uzknisa labiausiai.o pleistras tik 1 kart per savaite,puiku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ziedu net nedristu,labai nepatikimai atrodo g.gif
Atsakyti
Ir aš pradėjau naudot pleistrą jau 3 mėn, bet pajutau kad šiek tiek pastorėjau g.gif o kaip jums g.gif ir nevalgau atrodo bet pilvas kažko išdribo, o vasara artėja cry.gif
Atsakyti