Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Limcamca @ 2007 02 21, 11:25)
Parašykit prašau kokia to pleistriuko kaina?

Nuo 40 iki 50lt priklausomai nuo to kur perki, ar su nuolaida ar be...Brangokas...bet, kadangi negaliu gert KT, tai man jis pats geriausias pasirinkimas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš 3mėn geriu Merciloną,bet niekaip nepripranta organizmas schmoll.gif ,ištisai "teplioja"...Noriu pereiti prie pleistro,tik kažin kaip pradėti?Šeštadienį turėčiau pradėt naują pakuotę,o jei dabar pleistrą užsiklijuočiau,tai kaip būtų su apsauga g.gif ?Gal kuri susidūrėt?
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 02 21, 11:10)
Nuo 40 iki 50lt priklausomai nuo to kur perki, ar su nuolaida ar be...Brangokas...bet, kadangi negaliu gert KT, tai man jis pats geriausias pasirinkimas bigsmile.gif

čia mėnesiui?
Atsakyti
tejp, menesiukui 40-50lt
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 02 20, 23:49)
Man lygiai tas pats  drinks_cheers.gif
Be to, vartojant pleistra - menesines susireguliuoja ir buna tikslios kaip laikrodukas mirksiukas.gif

ka man labiausiai ir patiko-kad zinai kada prasides menesines...bet dabar nustojau naudot pleistriuka(po beveik 2 naudojimo metu), tai kaip ir virs menesio praejo,o menesines neprasidejo(jau kokia savaite veluoja)..prisistresavau, tai ir testuka dariausi, bet viskas atrodo gerai.... g.gif tiesa, po nusiklijavimo pasidare jautrus speneliai ir koki viena kg priaugau(nors neatrodo kad daugiau valgiau) blush2.gif o pradejus naudot pleistriuka kaip tik keli kg nukrito...nu bet kolkas laukiu geros pabaigos.... 4u.gif
Atsakyti
klijuoju pleistrą jau trečią mėnesį, vienintelis nepatogumas- labai didelis niežulys toj vietoj, kur užklijuotas pleistras. jaučiu, reiks pereikt prie kitų kontraceptinių priemonių
Atsakyti
Man irgi niežtėjo, kur beklijuočiau: ant peties, strėnų, rankos. Paskui pabandžiau ant pilvo apačios, ir, nors atrodo, turėtų būti jautirausia vieta - ten pleistro visai nejutau... Pabandyk visas galimas kūno dalis smile.gif
QUOTE(Zyprexa @ 2007 02 25, 12:51)
klijuoju pleistrą jau trečią mėnesį, vienintelis nepatogumas- labai didelis niežulys toj vietoj, kur užklijuotas pleistras. jaučiu, reiks pereikt prie kitų kontraceptinių priemonių

Atsakyti
QUOTE(Zyprexa @ 2007 02 25, 12:51)

pabandyk klijuot kitoj vietoj...as is pradziu ant rankos klijuodavau,tai ir niezedavo, o iskart tik uzsiklijavus,tai net ranka tirpdavo...po to ant pilvo klijavau ir buvo gerai smile.gif
Atsakyti
tai va aš prašiau būtent kontraceptinio pleistro ir man padavė kažkokią kitokią pakuotę, pavadinimo nepastebėjau. tik pamačiau, kad ne tokia kokia turi būti ir sakaiu, kad man EVRA. tai va žiopla ir nepasiteiravau, kas ten buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile22 @ 2007 02 21, 10:45)
Uj, man tai labai blogi prisiminimai apie pleistriuka!.. schmoll.gif Naudojau apie 3 men., ir perejau prie geriamu KT, nes ishsireguliavo ciklas. Nepatikdavo ir klijavimo, o dar labaiu - nuklijavimo procesas ( popa!..). Paskutinis lashas buvo - kai po romantishko pasipliushkenimo vonioj su brangiausiuoju - pleistriukas atsilupo, o atsarginio nebeturejau ( paskutinis pakuotej buvo) blink.gif

Dovile22, nu tau cia vien nesekmes. Tau galejo issireguliuoti ciklas tik del to, kad tai naujas kontraceptikas tau. Bet netikiu kad visiems trims menesias issireguliavo. Man asmeniskai kaip tik susireguliavo ciklas, kaip tik dar tiksliau viskas pasidare ir be to raudonosios tumpesnes pasidare. Ar tai tau buvo pati pirmoji hormonine kontraceptine priemone? Jei taip, tai dar ir del to galejo buti. Man tai kai geriau pirmasias tabletes kraujavimas buvo kelis menesius. Po to pakeiciau – susireguliavo, o perejus prie pleistro – pasidare dar geriau, ir dabar viskas labai reguliaru. Aisku, pakeitus priemone visada pirmais menesiais buna salutiniu pozymiu, cia del prisitaikymo prie kuno, bet jie po keliu menesiu praeina.
Ogi nusiklijuoja tai jis be problemu, zinok, ar del to, kad as jau pusantru metu klijuoju, ar del to, kad i si procesa nekreipiu demesio, bet as net nieko nepagalvoju, kai nusiklijuoju, jau apie popa tai nera snekos gi.
Ir Dovile, Dovile, tai matyt, dar buvai neipratusi klijuoti pleistriuko, kad atsiklijavo. Va, buvau savaitgali kaimo sodyboje,. Peremes pirtyje, kelias vantas nuvanojom, o mano pleistriukui nieko nebuvo. Dar net buvau suabejojusi, galvoju negi nuo tokio dauzymo neatsiklijavo (as daugiausia ant nugaros ant sonkauliu klijuoju) bet draugas sako – nieko, vietoj gi. Tai va, merginos, pasieskokit sau geriausios vietos ir jokie baseinai, jokios vantos nenuklijuos. Tiesa pasakysiu, viena triuka. As tai manau, kad jeigu jau vdrug pleistriukas nusiklijuoja ( ko man kartoju nebuvo del to kad as radau sau tinkamiausia klijavimo vieta) tai kontraceptine apsauga dar veikia gana nemazai, (aisku, jeigu iki to laiko reguliariai klijavote) neabejoju, kad iki ryto nereikia panikos. Nueisit ryte ir nauja nusipirksit pakuote.

Papildyta:
QUOTE(Zyprexa @ 2007 02 25, 13:51)

Tai gal pakeisk viecike? Man pvz biskutuka nesmagu buvo, kai klijuodavo ant nugaros netoli uzpakaliuko, dabar klijuoju arba ant nugaros ant sonkauliuku, arba ant uzpakalio. Atvieciaju, kad daug geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2007 02 27, 14:10)
Papildyta:
Tai gal pakeisk viecike? Man pvz biskutuka nesmagu buvo, kai klijuodavo ant nugaros netoli uzpakaliuko, dabar klijuoju arba ant nugaros ant sonkauliuku, arba ant uzpakalio. Atvieciaju, kad daug geriau  ax.gif

Tai jau tikrai, kad kiekvienai vis kita vietuke yra tinkamiausia, jau atrodo isbandziau visas ir tik dar karta isitikinau, jog man tinkamiausia vieta yra pilvo apacia, nes kitur mano oda plonute... ax.gif
Atsakyti
Pleistrą naudojau daugiau nei pusę metų.Pradžioj viskas buvo gerai,bet po kokių 4 mėn. pradėjo darytis bloga,ištisas dienas jaučiausi blogai,o kai nebenaudojau-viskas baigėsi.Tablečių irgi mano organizmas nepriima,tai nežinau ką dabar bandyti g.gif
Atsakyti