QUOTE(Dovile22 @ 2007 02 21, 10:45)
Uj, man tai labai blogi prisiminimai apie pleistriuka!..
Naudojau apie 3 men., ir perejau prie geriamu KT, nes ishsireguliavo ciklas. Nepatikdavo ir klijavimo, o dar labaiu - nuklijavimo procesas ( popa!..). Paskutinis lashas buvo - kai po romantishko pasipliushkenimo vonioj su brangiausiuoju - pleistriukas atsilupo, o atsarginio nebeturejau ( paskutinis pakuotej buvo)
Dovile22, nu tau cia vien nesekmes. Tau galejo issireguliuoti ciklas tik del to, kad tai naujas kontraceptikas tau. Bet netikiu kad visiems trims menesias issireguliavo. Man asmeniskai kaip tik susireguliavo ciklas, kaip tik dar tiksliau viskas pasidare ir be to raudonosios tumpesnes pasidare. Ar tai tau buvo pati pirmoji hormonine kontraceptine priemone? Jei taip, tai dar ir del to galejo buti. Man tai kai geriau pirmasias tabletes kraujavimas buvo kelis menesius. Po to pakeiciau susireguliavo, o perejus prie pleistro pasidare dar geriau, ir dabar viskas labai reguliaru. Aisku, pakeitus priemone visada pirmais menesiais buna salutiniu pozymiu, cia del prisitaikymo prie kuno, bet jie po keliu menesiu praeina.
Ogi nusiklijuoja tai jis be problemu, zinok, ar del to, kad as jau pusantru metu klijuoju, ar del to, kad i si procesa nekreipiu demesio, bet as net nieko nepagalvoju, kai nusiklijuoju, jau apie popa tai nera snekos gi.
Ir Dovile, Dovile, tai matyt, dar buvai neipratusi klijuoti pleistriuko, kad atsiklijavo. Va, buvau savaitgali kaimo sodyboje,. Peremes pirtyje, kelias vantas nuvanojom, o mano pleistriukui nieko nebuvo. Dar net buvau suabejojusi, galvoju negi nuo tokio dauzymo neatsiklijavo (as daugiausia ant nugaros ant sonkauliu klijuoju) bet draugas sako nieko, vietoj gi. Tai va, merginos, pasieskokit sau geriausios vietos ir jokie baseinai, jokios vantos nenuklijuos. Tiesa pasakysiu, viena triuka. As tai manau, kad jeigu jau vdrug pleistriukas nusiklijuoja ( ko man kartoju nebuvo del to kad as radau sau tinkamiausia klijavimo vieta) tai kontraceptine apsauga dar veikia gana nemazai, (aisku, jeigu iki to laiko reguliariai klijavote) neabejoju, kad iki ryto nereikia panikos. Nueisit ryte ir nauja nusipirksit pakuote.
Papildyta:
QUOTE(Zyprexa @ 2007 02 25, 13:51)
klijuoju pleistrą jau trečią mėnesį, vienintelis nepatogumas- labai didelis niežulys toj vietoj, kur užklijuotas pleistras. jaučiu, reiks pereikt prie kitų kontraceptinių priemonių
Tai gal pakeisk viecike? Man pvz biskutuka nesmagu buvo, kai klijuodavo ant nugaros netoli uzpakaliuko, dabar klijuoju arba ant nugaros ant sonkauliuku, arba ant uzpakalio. Atvieciaju, kad daug geriau