QUOTE(Foxenas @ 2004 07 09, 23:00)
Naudoju as tuos pleistrus jau metus (gal net ilgiau). Man nebuvo visiskai jokiu pasaliniu poveikiu: nei galvoj, nei pilve, o ir myletis noriu, kaip kokia piemenka...
tai klausiu,kaip ,,veteranės,, ar tos 7d neklijuojant visada su mėnesinėm sutampa.pvz.ar gali būti,baigėsi 3 savaičiū ciklas,mėnesinių dar nėra,jau tas 7 dienas reikia papildomos apsaugos>?arba,tarkime,mėnesnės 3 dienas trunka,ar per 4 likusias,,neklijavimo,, dienas reikia papildomos apsaugos?nu tas man niekauip neaišku
QUOTE(drieziukas @ 2005 04 13, 20:09)
Aš taip negalėčiau Mums, kai lankėme prieš vestuves prie bažnyčios kursus, tai buvo vienas kartas apie kontracepiją, tai tokia genekologė-natūralistė visaip peikė visą kontracepciją ir džiaugėsi, kaip gera su vyrų skaičiuoti vaisingas dienas
paauglystėje,aišku su vienu,ilgalaiku draugu,3 metus praktikavau tą natūralų apsisaugojimo būdą.ir nepastojau.o tas įvaldytas menas padėjo susilaukti norimos lyties vaiko-pirmagimis būtent toks.antras mano leliukas-tabletytė,pamiršta per balių ir kelionę išgerti.trečiasis pasirodė plyšus prezervatyvui.dabar bandau pirmąjį pleistrą,jei vėl paves-supsim mažylį ir vėl gryšim prie natūralios kontracepcijos