Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Foxenas @ 2004 07 09, 23:00)
Naudoju as tuos pleistrus jau metus (gal net ilgiau). Man nebuvo visiskai jokiu pasaliniu poveikiu: nei galvoj, nei pilve, o ir myletis noriu, kaip kokia piemenka... 

blush2.gif 4u.gif tai klausiu,kaip ,,veteranės,, ar tos 7d neklijuojant visada su mėnesinėm sutampa.pvz.ar gali būti,baigėsi 3 savaičiū ciklas,mėnesinių dar nėra,jau tas 7 dienas reikia papildomos apsaugos>?arba,tarkime,mėnesnės 3 dienas trunka,ar per 4 likusias,,neklijavimo,, dienas reikia papildomos apsaugos?nu tas man niekauip neaišku

QUOTE(drieziukas @ 2005 04 13, 20:09)
Aš taip negalėčiau schmoll.gif Mums, kai lankėme prieš vestuves prie bažnyčios kursus, tai buvo vienas kartas apie kontracepiją, tai tokia genekologė-natūralistė visaip peikė visą kontracepciją ir džiaugėsi, kaip gera su vyrų skaičiuoti vaisingas dienas tongue.gif

paauglystėje,aišku su vienu,ilgalaiku draugu,3 metus praktikavau tą natūralų apsisaugojimo būdą.ir nepastojau.o tas įvaldytas menas padėjo susilaukti norimos lyties vaiko-pirmagimis būtent toks.antras mano leliukas-tabletytė,pamiršta per balių ir kelionę išgerti.trečiasis pasirodė plyšus prezervatyvui.dabar bandau pirmąjį pleistrą,jei vėl paves-supsim mažylį ir vėl gryšim prie natūralios kontracepcijos tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, jei aš naudočiausi natūralios kontracepcijos metodais, tai arba mylėtis tektų tik per mėnesines, arba išvis nesimylėti... Esu šimtaprocentinė.. Man nevaisingų dienų nėra...
O pleistras- gerai...
Atsakyti
labas, merginos, šiandien pirkau pleistrą ir man padavė kažkokį kitokį. visada pirkdavau tik evra, tai nustebau, nes nežinojau jog yra dar ir kitų. gal ką žinot apie tuos kitus, gal galit kas papasakot apie juos ir dar kokia jų kaina ir panašiai
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 02 15, 23:30)
blush2.gif  4u.gif tai klausiu,kaip ,,veteranės,, ar tos 7d neklijuojant visada su mėnesinėm sutampa.pvz.ar gali būti,baigėsi 3 savaičiū ciklas,mėnesinių dar nėra,jau tas 7 dienas reikia papildomos apsaugos>?arba,tarkime,mėnesnės 3 dienas trunka,ar per 4 likusias,,neklijavimo,, dienas reikia papildomos apsaugos?nu tas man niekauip neaišku
paauglystėje,aišku su vienu,ilgalaiku draugu,3 metus praktikavau tą natūralų apsisaugojimo būdą.ir nepastojau.o tas įvaldytas menas padėjo susilaukti norimos lyties vaiko-pirmagimis būtent toks.antras mano leliukas-tabletytė,pamiršta per balių ir kelionę išgerti.trečiasis pasirodė plyšus prezervatyvui.dabar bandau pirmąjį pleistrą,jei vėl paves-supsim mažylį ir vėl gryšim prie natūralios kontracepcijos tongue.gif  lotuliukas.gif

Man visada nusiklijavus pleistra trecia diena prasideda kraujavimas, papildomos apsaugos nereikia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(axaniux @ 2007 02 18, 16:06)
labas, merginos, šiandien pirkau pleistrą ir man padavė kažkokį kitokį. visada pirkdavau tik evra, tai nustebau, nes nežinojau jog yra dar ir kitų. gal ką žinot apie tuos kitus, gal galit kas papasakot apie juos ir dar kokia jų kaina ir panašiai

o kurioj cia vaistinej tau padave??? blink.gif pirma karta girdziu apie kitoki pleistruka...o tu paprasei kontraceptinio pleistro ar kaip? gal sakau kartais padave nicoret(rukymui mazinti skirta)?? o nepaklausei kokia jo kaina ir tt?
Atsakyti
Traske, labai idomia vieta cia pasiulei. Hmmm, dar niekad nepabandziau. Skamba issaukianciai, bet butinai reiks pabandyti. Tik aisku berniuko pagalbos is karto prasysiuos. Parasyk, kaip tau sekesi shicia klijuoti.
O del tu salutiniu poveikiu tai esu apie viska prisiklausiusi. Klausiau karta gydytojo, ten vienoj svetainej telefonas yra. Tai sake, kad EVRA instrukcijoje parasyta, jog negalima pleistro naudoti sergant cukriniu diabetu, ar naudojant jonazoliu preparatus (kaip ir su tabletemis yra daug ispejimu), taip kaip ir kitu vaistu negalima naudoti sergant viena ar kita liga. Ir kai zmones neklauso, tai tada uzsienio svetainese ir galima prisiskaityti apie visokias pasekmes. Tie frikai uzsienieciai nesugeba niekur instrukciju paskaityti, po to ir dziovina kates orkaiteje ...
Atsakyti
tai kaip del to kitokio pleistro?? blink.gif gal jis man tiktu???? nes evra tai netiko verysad.gif
Atsakyti
4u.gif blush2.gif labukas,po mėnesinių jau 4 diena praėjo,o 7 nuo pleistro užklijavimo.va ,antra usiklijavau.. po šios nakties smileysex.gif jaučiuosi nepakartojamai-metus su gumytėmis kentėjome tai jausmas nepakartojamas,bet ir baimė nereali-kodėl neteplioja man nieko,neskauda,nepykina,gal neveikia g.gif tik psichologiškai trinktelėjo per galvą-rodos,storėju ,tinstu,o rodyklė svarstyklių nuo 50kg nė per gramą nekyla lotuliukas.gif
man dar dėl tų mėnesinių nedašyla,nors nusišauk,va,be apsaugos mylintis iš kart po mėnesinių,kai pleistras neklijuojamas,ar yra kokia apsauga ar ne.t.y ar per neklijavimo savaite,jei-neduok die-nebūtų mėnesinių-o man jos vaikštančiu grafiku- galima drasiai tai daryt?nes bijau,kad galiu sirgt su plestru, o be jo būti itin seksualiai nusiteikusi blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 02 20, 23:11)
4u.gif  blush2.gif labukas,po mėnesinių jau 4 diena praėjo,o 7 nuo pleistro užklijavimo.va ,antra usiklijavau.. po šios nakties smileysex.gif jaučiuosi nepakartojamai-metus su gumytėmis kentėjome tai jausmas nepakartojamas,bet ir baimė nereali-kodėl neteplioja man nieko,neskauda,nepykina,gal neveikia g.gif tik psichologiškai trinktelėjo per galvą-rodos,storėju ,tinstu,o rodyklė svarstyklių nuo 50kg nė per gramą nekyla lotuliukas.gif
man dar dėl tų mėnesinių nedašyla,nors nusišauk,va,be apsaugos mylintis iš kart po mėnesinių,kai pleistras neklijuojamas,ar yra kokia apsauga ar ne.t.y ar per neklijavimo savaite,jei-neduok die-nebūtų mėnesinių-o man jos vaikštančiu grafiku- galima drasiai tai daryt?nes bijau,kad galiu sirgt su plestru, o be jo būti itin seksualiai nusiteikusi blush2.gif  tongue.gif

zinok pradejus naudot pleistriuka man visai saugu buvo, o draugas tai nekaip is pradziu jautesi, bet po to priprato(sake jam atrodo,kad jis nieko ten nesaugo)...o kelis kg as kaip tik numeciau pradejus vartot pleistra.. smile.gif

per neklijavimo savaite papildomos apsaugos nereikia naudot, bet po to vel reikia pleistra klijuot....siaip po nuklijavimo man menesines uz keliu dienu prasidedavo, o kai nauja uzsiklijuodavau,dar nebudavo pasibaige..
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 02 21, 01:30)
per neklijavimo savaite papildomos apsaugos nereikia naudot, bet po to vel reikia pleistra klijuot....siaip po nuklijavimo man menesines uz keliu dienu prasidedavo, o kai nauja uzsiklijuodavau,dar nebudavo pasibaige..

Man lygiai tas pats drinks_cheers.gif
Be to, vartojant pleistra - menesines susireguliuoja ir buna tikslios kaip laikrodukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Parašykit prašau kokia to pleistriuko kaina?
Atsakyti
Uj, man tai labai blogi prisiminimai apie pleistriuka!.. schmoll.gif Naudojau apie 3 men., ir perejau prie geriamu KT, nes ishsireguliavo ciklas. Nepatikdavo ir klijavimo, o dar labaiu - nuklijavimo procesas ( popa!..). Paskutinis lashas buvo - kai po romantishko pasipliushkenimo vonioj su brangiausiuoju - pleistriukas atsilupo, o atsarginio nebeturejau ( paskutinis pakuotej buvo) blink.gif
Atsakyti