Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

Alioooo, Ievaa, tai ar bandei ant nugaros ant sonkauliuku? Gal bent biski geriau bus? Karta uzklijavau ties liemeneles riba ant nugaros, bet labiau ties sonu. Pagalvojau, ot, bliamba, nepataikiau, dabar trinsis ... Na, bet nesitrina J. Ir su raukslelem geriau, nebesidaro. Bet zinai, is kitos puses raukslele nedidel - niekis. As klausiau gydytojos, ar cia man ka nors pergyventi. Tai sake, kad tikrai ne. Kaip ir del mazu kampeliu. Mat, visa veiklioji medziaga gerai pasiskirsciusi per pleistra ir doze eina labai reguliariai, nuolatos.
Atsakyti
Jooo, kiek pamenu ir man ilgokai truko, kol atradau sava vieta ir taip sakant sava klijavimo metodikaJ Bet manau, kad tos paieskos atsipirko – nesioju sau pleistriuka net nebeprisimindama tu laiku, kai reikejo kasdien mastyt apie kontracepcija. Ir man paciai faina, ir draugas kazkaip ramesnis pasidareJ O gal cia as pati maziau panikuoju ir nebekeliu audru vandens stiklineje?J Juk pradejus ji naudoti ir baimes pamirsti kontracepcija dingo, ir PMS jau beveik pamirsau... Zodziu, abu su draugu esame patenkinti siuo pasirinkimuJ

Vilijuke, pritariu Ievaa‘i. Bet kad po to nereiketu parintis, tai pirma naudojimo savaite dar pasisaugok, arba prezervatyvo/zvakeliu papildomai nevenk wink.gif. Bet kuriuo atveju, ar tu pirma menesiniu diena pradesi naudoti, ar ne pirma, bet pirma savaite dar butina saugotis papildomai, kai keiti kontracepcine priemone. Arba kai ir pirma karta pradedi naudoti. Na, bet zinok, tai nesiparinsi. Ir ant PMS reikalu ryskiai islosi.
Atsakyti
Manau, kad atradau savo klijavimo buda. Ogi paprasiau saviskio uzklijuoti ant nugaros, ten, kur as nepasiekiu viena to padaryti. Tai kaip uzklijavo, tai sakes thumbup.gif Ne rauksleliu, ne kampeliu atsiklijavusiu, o klijavo 5dieni drinks_cheers.gif Dabar visa laika prasysiu, kad jis man uzklijuotu. Nes mat kai kitas klijuoja, tai ir stipriau paspaudzia uzklijaves, o paciam tai taip neiseina schmoll.gif As dabar virs liemeneles, labiau i sona uzsiklijavau, kaip kas rase. Tai va, kam irgi nusibodo atsilupe krastukai ir raukslytes - paprasykit savo berniuko tai padaryti. Gal ir Jums bus geriau mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 02 05, 17:13)
Manau, kad atradau savo klijavimo buda. Ogi paprasiau saviskio uzklijuoti ant nugaros, ten, kur as nepasiekiu viena to padaryti. <...> Ne rauksleliu, ne kampeliu atsiklijavusiu, <...> As dabar virs liemeneles, labiau i sona uzsiklijavau, kaip kas rase.

niekaip nesuprantu kurioj chia vietoj gaunas doh.gif
o norechiau pabandyt..
Atsakyti
QUOTE(Saulytee @ 2007 02 06, 20:56)
niekaip nesuprantu kurioj chia vietoj gaunas  doh.gif
o norechiau pabandyt..

Pabandysiu paaiskinti, pleistras yra uzklijuotas desineje puseje. Su kaire ranka siek desines menties kauliuka. Tai ten auksciau ir labiau i sona nuo to kauliuko ir yra uzklijuotas pleistras lotuliukas.gif Na nezinau, kaip as cia paaiskinau ax.gif Bet tikiuosi, kad supratai mano mintis blush2.gif Na pats toje vietoje niekaip neuzsiklijuotum schmoll.gif
Atsakyti
Vakar narsiau po uzsienieciu pokalbiu svetaines , tai visos kaip viena nutare, kad patogiausia vieta klijuoti ant nugaros per pat viduri, tarp menciu, atseit maziausiai lankstosi tas ramuo ir pleistras nesusirauksleja. turbut teks pabandyti, tik va beda kad cia jau irgi pati nesusitvarkysi tongue.gif
skaitydama komentarus apie salutinius poveikius ortho EVRA plaukai siausesi blink.gif viena vos nenumire, kitai insultas, suparalyzavo kairiaja veido puse, kita issipute, kaip dramblys....
Atsakyti
kajp apsidziaugiau kai atsirado sis pleistras.....kadangi esu visiska uzmirstuke, tai galvoju, yeah kaip gerai, tik karta i savaite reikes prisiminti, be to, esu girdejus, kad ir nelabai kenkia kuno formoms.....o pradejau naudoti ir tik vargas varg : elis....tris svaites kraujuoju, viena nea verysad.gif pasirodo man netinka jis.... verysad.gif bijau daba kanors vel pradeti vartoti po tokio isgyvento kosmaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tytaliukas @ 2007 02 13, 13:19)
kajp apsidziaugiau kai atsirado sis pleistras.....kadangi esu visiska uzmirstuke, tai galvoju, yeah kaip gerai, tik karta i savaite reikes prisiminti, be to, esu girdejus, kad ir nelabai kenkia kuno formoms.....o pradejau naudoti ir tik vargas varg : elis....tris svaites kraujuoju, viena nea  verysad.gif  pasirodo man netinka jis....  verysad.gif  bijau daba kanors vel pradeti vartoti po tokio isgyvento kosmaro  doh.gif

blink.gif Pasirodo dar ir taip buna...O tu pries pradedama vartoti konsultavaisi su savo ginekologe, ar pati juos issirasei??? ax.gif
Atsakyti
Man gydytoja patarė pleistrą. naudoju ir džiaugiuosi. Tik kartą pirties neatlaikė...
Atsakyti
paaiskinkit jus man tundrai ,ta pleistra menesiui uzklijuoji? ir viskas,bus menesines reguliarios? 4u.gif
Atsakyti
O, mėnesiui ir man patiktų smile.gif Savaitei užklijuoji. Taip klijuoji 3 savaites, o paskui darai savaitės pertrauką.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 13, 20:48)
paaiskinkit jus man tundrai ,ta pleistra menesiui uzklijuoji? ir viskas,bus menesines reguliarios? 4u.gif

schmoll.gif Turi 3 pleistriukus menesiui. jie buna vienoje pakuoteje, karta i savaite uzsiklijuoji ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti