Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

nu,merginos, žiūriu beveik visos tik giriat pleistrą, tai aš pasisakysiu unsure.gif Per pirmą mėnesį nuo užsiklijavimo svoris šoktelėjo 4kg į viršų doh.gif Neėdžiau kaip žvėris, bet kankino visiška apatija, nuotaika košmariška, kaupėsi skysčiai, ir pati sau atrodžiau ištinus schmoll.gif Po poros mėnesių mečiau, tai iškart atsigavau, tik deja deja - svoris dabar nei krust žemyn unsure.gif tai prakeikiau aš tą pleistrą..
Atsakyti
na va, archyve dar radau senesnę temą apie KP žalą unsure.gif
Atsakyti
pleistra naudoju pirma karta, anksciau nenaudojau jokiu kontraceptiniu priemoniu, uzklijavus 3 pleistra po keliu dienu prasidejo kraujavimas(negausus) o kai nuklijavau treciaji pleistra kraujavimas praejo, ir jau ta savaite kai pleistro neklijavau menesines taip ir neprasidejo. sakykit ar normalu? vel pradejau antra pakuote, ar yra del ko nerimaut? patarkit. ar normalu tai kaip man atsitiko? labai nerimauju kad gali jau kazkas but atsitike nelakto... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 01 22, 17:54)
na va, archyve dar radau senesnę temą apie KP žalą unsure.gif

na nzn, paskaiciau as ta senesne temuke ir sutikti visiskai nenoriu. Juk yra net grafiskai pavaizduota, kaip i moters kuna "pareina" hormonu kiekis vartojant pleistra ir KT. Kai naudoji pleistra, grafikas beveik tolygus, o naudojant KT jis labai sokineja. Ir kad butu didesnis kiekis hormonu nei KT tai nesamone. Didelis hormonu kiekis budavo antros kartos kontracepcijoje, o dabar jau visgi yra trecioji, kurioje yra viso sito "negerumo" maziau.
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 01 23, 00:02)
na nzn, paskaiciau as ta senesne temuke ir sutikti visiskai nenoriu. Juk yra net grafiskai pavaizduota, kaip i moters kuna "pareina" hormonu kiekis vartojant pleistra ir KT. Kai naudoji pleistra, grafikas beveik tolygus, o naudojant KT jis labai sokineja. Ir kad butu didesnis kiekis hormonu nei KT tai nesamone. Didelis hormonu kiekis budavo antros kartos kontracepcijoje, o dabar jau visgi yra trecioji, kurioje yra viso sito "negerumo" maziau.

o kaip paaiškintum tai, kad KP šitaip išderina ciklą ir hormoninę pusiausvyrą? unsure.gif kad hormonų kiekis didesnis tai faktas, kaipgi per odą tau kitaip pavyktų gauti pakankamą kiekį hormonų, kad neužkibtum?..
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip visada ir visais laikais, kontraceptines priemones sukelia ivairiausiu diskusiju. Megciau kontraceptini pleistra pagirti blush2.gif tai yra pirmoji mano kontraceptine priemone. KOnsultavausi su savo ginekologe, ka pasirinkti. Ji nuostabi moteris, papasakojo apie visas priemones issamiai. man tereikejo apsispreti. Kaip ji minejo, visos priemones veikia moters kuna vienodai, skiriasi tik kontraceptiniu priemoniu vartojimo budas. Pasirinkau pleistra ir tiek as, tiek mano vaikinas esam juo patenkinti. Jokiu problemu del svorio neturejau, ir manau, nesupykit mergaites, tai tik psichologinis dalykas. Nezinau, bet kai yra vartojamos kontraceptines priemones yra pateisinama priezastis valgyti daugiau ir sau atleisti. Aisku, kiekvinos moters kunas reaguoja skirtingai, bet neturejau jokiu problemu su svoriu, menstruacijos - pastovios ir ne tokios skausmingos. Kadangi man jos budavo labai trumpos, tai dabar dar labiau sutrumpejo ir susvelnejo! biggrin.gif del susitepimo ir atsiklijavimo. Pritariu, kad truputuka krasteliai apsivelia, bet tai nesukelia jokiu problemu, atsiklijavimas taip pat, lankau sporto kluba, einu i pirti ir baseina ir jokiu problemu del to nekyla! dazniausiai klijuoju ant sedmenu, man tai puikiausia vieta! esu labai patenkinta pleistrais, prisimint reikia tik karta i savaite!Jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo, tik uzsiklijavus pirmaji pleistra, siek tiek skrandi skaudejo, nors ir siaip jis gan jautrus yra, gal pms laikotarpiu esu jautresne, bet nuo to tik dar geriau, mano vaikinas tomis dienomis mane ant ranku nesioja! As dziaugiuosi pleistru ir visoms rekomenduoju bigsmile.gif
Atsakyti
o kokia kaina pleistro?
Atsakyti
QUOTE(kika1 @ 2007 01 23, 16:37)
o kokia kaina pleistro?

Be nuolaidos ivariose vaistinese svyruoja nuo 49 iki 52 lt
Atsakyti
siuo metu nesu lietuvoje, nesu tikra, bet man atrodo, kad jis truputi pigesnis, nie cia mini mergaites, pries isvaziuodama is lietuvos pirkau eurovaistineje, tai berods mokejau apie 30 lt vienam ciklui. Gyvenu Dubline, bet jokiu problemu del pleistro nebuvo. Teko apsilankyti pas seimos gydytoja (cia jis vadinamas GP Doctor), tuo paciu kartu pasiteiravau ir del kontracepcijos, sako jokiu problemu, irasysiu repeated recepta, kuris galioja 6 menesius ir viskas. kas menesi einu su tuo receptu i vaistine ir vargo nematau biggrin.gif sorry jei info apie uzsieni neaktuali blush2.gif
Atsakyti
as pleistra naudoju jau trecias menuo...mane taip pat is pradziu ziauriai pykino:((galvojau lau laukiames:(pasidariau testa ogi viskas ok:))o del patogumo, tj is pradziu nepasitikejau juo bijojau kad neatsiklijuotu visada nepatogiai jausdavausi bet db viskas ok:)tik iskilo kita problemike:((pas mane per daug hormonu:(((((
Atsakyti
Gal kam reikia dvieju pleistru,bet tikriausiai nieko gero jie neduos,nes juk tai ciklui visam,tai reikia visu triju ar kiek ten.Na,vienu zodziu pirkau pleistrus uz 52lt,viena uzsiklijavau,man nepatiko ir daugiau nenaudojau.Tai jie liko pas mane.Gal kam reikalingi?
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2007 01 24, 08:41)
Gal kam reikia dvieju pleistru,bet tikriausiai nieko gero jie neduos,nes juk tai ciklui visam,tai reikia visu triju ar kiek ten.Na,vienu zodziu pirkau pleistrus uz 52lt,viena uzsiklijavau,man nepatiko ir daugiau nenaudojau.Tai jie liko pas mane.Gal kam reikalingi?Dovanoju

Atsakyti