Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

Kiek dabar kainuoja pleistrai? kuriose vaistinese pigiausiai perkate? aciu
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2007 01 07, 16:31)
Kiek dabar kainuoja pleistrai? kuriose vaistinese pigiausiai perkate? aciu

Perkam eurovaistineje sekmadieniais, tai paskutini karta buvo 15 proc. nuolaida, sumokejom 35 lt. thumbup.gif
Atsakyti
Hm, mielosios, visos priemones turi savu problemikiu ir savo dziaugsmu. Del ziedo ir zinau ivairiu pamastymu, kitu problemu turi ir tabletikes. Nu bet taciau pleistro garbe turi buti apginta cia, mat as naudoju ir zinau, kad tokios problemos kaip reda kad pasakoja, kartais egzistuoja, bet tik todel, kad ne visada yra noro / kantrybes / ziniu, kaip geriausiai naudoti. Va, patariau draugei kad pleistriuka klijuodama palaikytu kazkiek sekundziu su delnu, tada gerai prilimpa ir laiko savaite kuo puikiausiai. Man gi asmeniskai tai labai gerai einasi, puikiai laikosi, neatsiklijuoja. O del nedideles rauksleles, ar mazycio uzkabinimo ir del to mazycio kampelio atsiklijavimo, tai nesukciau galvos, nes tai visai neturi itakos. Kalbejausi su savo gydytoja, tai ji sako, kad pleistre veikliosios medziagos pasiskirste per visa plota ir mazas kampiukas ar juostele nesumazina poveikio. Na, as, neturinti beibio jau keleta metu nuo vartojimo pradzios, kaip ir galiu laisvai dalintis tokiais patyrimais. Be to, bendra jausena yra labia gera, ir nerimo maziau, ir vaikinas jo nejaucia, ir PMS gerai sureguliuoja smile.gif
Atsakyti
visiskai pritariu tau thumbup.gif sveikos kontracepcijos nera tad renkames kas kam geriausia nusipirkau ir as siandien pabandysiu pasakysiu savo nuomone bet manau kad nepasigailesiu nes is savo draugiu dar nei viena nesiskunde biggrin.gif
Atsakyti

i 
Asmeninis parašas. Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
    Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina  puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
    Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".
    Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo. Stenkitės pasirinkti trumpą subtilų įdomų skoningą parašą!
Atsakyti
QUOTE(spain @ 2007 01 10, 12:31)

pagal nika speju, gal is Ispanijos, arba gal yra tos salies atstoviu? blush2.gif
man idomu butu suzinoti, kaip ten pleistriuku kainos, ar labiau apsimoka is cia pasiimti keliems menesiukams, ar ten nusipirkti? nors abejoju, kad pigiau butu g.gif
Atsakyti
Aš šiandien nusipirkau pleistrą išbandyti, girdėjau apie jį neblogų atsiliepimų, o kaip bus iš tiesų pamatysiu biggrin.gif
Atsakyti
naudoju pleistriuka apie 2metus, bet galvoju paskutine pakuote sunaudot ir padaryt pertraukele..paziuresiu,kaip organizmas reaguos...nes dabar pas mane svoris kazkaip laikosi, nors beveik visai nevalgau-galvoju gal cia pleistras kaltas, kad gal jis kazkaip organizme vandeni sulaiko ar pan....nu nezinau...visko prisimasciau, bet pabandysiu be jo apsieit...nors tikrai jis man ir patiko ir tiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 01 12, 20:14)
pagal nika speju, gal is Ispanijos, arba gal yra tos salies atstoviu?  blush2.gif
man idomu butu suzinoti, kaip ten pleistriuku kainos, ar labiau apsimoka is cia pasiimti keliems menesiukams, ar ten nusipirkti? nors abejoju, kad pigiau butu  g.gif

na ne is Ispanijos esu bet teko pabuvoti ten kuri laika. O ka apie pleistrus turiu pasakyti tai ... ten tikrai tu negalesi ju nusipirkti taip paprastai, nes receptas tenm butinas. O ir brangiau yra tai tikrai...taigi geriau is anksto pasirupink ir nusipirk Lietuvoje.
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(spain @ 2007 01 16, 15:47)
taigi geriau is anksto pasirupink ir nusipirk Lietuvoje.

Dekui drinks_cheers.gif bet visai manes tas nezavi... nes neisivaizduoju kiek laiko busiu g.gif
Atsakyti
mane, kas nervuoja del pleistriuko, tai tas, kad kai uzsiklijuoji, paniezti kelias valandas ir taip norisi pasikasinet ir ji nuplest blush2.gif Ir dar nervina, kad rauksles vis darosi ir kampukai atsilipineja:oh siaip tai visai geris tas pleistriukas, tik galetu jis but mazesnis siek tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(reda4 @ 2007 01 06, 22:22)
nezinau bet as naudoju pleistra bet man nepatinka, nes visu pirma man jis neatlaiko savaites, o tai reiskia padideja tikimybe pastot, visu antra man nuberia kur beklijuociau, o trecia brangoka priemone bent jau as mokejau 51lt

QUOTE(l.buz @ 2007 01 06, 23:22)
Naudojau kelis mėnesius, bet nepatiko. Savaitės neišlaiko,po aptemtais drabužiais tai iš vis nusibrūžina kaip paprastas pleistras,paskutinį kartą tai net į ritinėlį susirutuliojo doh.gif  Ir dar nepatinka, kad krašteliai apsivelia nuo drabužių, ypač jei tamsiais dėvi...Bandžiau ir žiedą-tas daug patogiau  thumbup.gif

Nu nežinau, merginos, kaip jūs jį klijuojat blink.gif , bet nėr buvę, kad man atsiluptų, užklijavus reik keletą sekudžių palaikyt prispaudus delnu mirksiukas.gif ,netgi teko labai karštoj vonioj išsimaudyt, mat šalto vandens nebuvo, ir sėkmingai atlaikė. Na, o jei atsilupa koks kamputis, tai tik kokius 2-3mm, dėl estetinio vaizdo paprasčiausiai juos nukerpu mirksiukas.gif .
Kaina tai tikrai nemaža, todėl geriausiai pirkt euro vaistinėj, nes gauni euro litų ir savaitgalį 15 proc nuolaidą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jura*: 19 sausio 2007 - 21:45