Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Ziezirba @ 2006 12 15, 15:45)
vajezau, gerai, kad perskaiciau. atsizegnoju nuo pleistru  blink.gif

na, negimdziusios, kurios vartoja tabletes-irgi stipriai rizikuoja ir paskymas "Oj, naujos kartos kontr tabletes nekenkia... cia nesamone doh.gif " Taip kad vartojant tiek kontr tabletes, tiek pleistra, tiek zieda-poveikis nei geresnis nei blogesnis-didele rizika nebesusilaukti arba ilgaaaaaaaai bandyti ir laukti beibiko wink.gif
Atsakyti
O aš netikiu, kad kontraceptinės priemonės turi ką nors bendro su vaisingumu. Čia nuo moters organizmo priklauso. Tarkim, kad aš pastočiau, reikia pasimylėti bet kurią ciklo dieną. Pastoju iškart. Jau 7 kartus buvau nėščia. doh.gif Bet pastoti- viena,o išnešioti- kita...
Ir dabar- kelis mėn vartojau kontraceptinį pleistrą, nusprendžiau kurį laiką pasirinkti kitą priemonę ir iškart pastojau...Vienintelį kartą nepasisaugojus...
Atsakyti
Naudoju pleistrą 1,4 m. ir geresnio kontraceptiko neįsivaizduoju smile.gif , mmm laiku kaip laikrodukas, jokių PMS, mmm trumpos ir neskausmingos (kur anksčiau 1-2 dieną neatsikeldavau iš lovos doh.gif ), tik va kaina jų doh.gif , nors atrodo, Kalėdų proga atpigo, va pirkau penktadienį, tai tik 41 lt temokėjau biggrin.gif

QUOTE(Myja @ 2006 09 24, 12:06)
na man yra migrena ir tiesiog bijau naudoti, ginekologės tai nieko absoliučiai nepataria.. gal kam teko susidurti su tokia problema, ar nepaūmėja migrenos požymiai naudojant pleistrą?

Man taip pat gydytojų pripažinta migrena, bet vienintelis pleistras man nesukelia migrenos priepolių thumbup.gif , apie tablečių vartojimą negali būt nė kalbos schmoll.gif

QUOTE(agnee @ 2006 11 28, 12:12)
o kaip delk  svorio ? ar naudojant pleistrus nepriaugot ne viena  ?

Nei kiek, būdama nėščia priaugau 25 kg, o maitinau iki 4 mėn (dėl tam tikrų priežasčių), ir toliau pradėjau naudoti pleistrą, o svoris krito it krito, dar klijuojant numečiau 10-12 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jura*: 25 gruodžio 2006 - 23:08
Jau antra cikla naudoju pleistrus.... pirma savaite nenoriu meluot-buvo silpnumo siek tiek, na bet toliau... SUPER! Tableciu gert jokiu negaliu-nepriima skrandukas, tai pleistras man super thumbup.gif
Atsakyti
o yra kas pastojes pleistra bevartodamas??

kazkaip neatsimenu kad kuri butu rashiusi...

nes ash jau pusmeti naudoju ir va pries 1.5 savaites pradejo krutine
skaudet..ir zhymiai dazhniau i tualeta lakstau..tik ishgeriu konors..taip jau
uz 15 min i tualeta uzhsimanau..kazhkaip niekada man taip nebuvo..
siandien nuklijavau trechiaji..taigi 7 dienu pertrauka..zhiuresim kas chia
bus..
gal shiaip.. g.gif
Atsakyti
reiks pabandyt
Atsakyti
NORECIAU PAKLAUST JUSU,AR BANDET SU PLEISTRU DEGINTISSOLIARIUME?
Atsakyti
QUOTE(Saulytee @ 2007 01 04, 02:44)
o yra kas pastojes pleistra bevartodamas??

kazkaip neatsimenu kad kuri butu rashiusi...

nes ash jau pusmeti naudoju ir va pries 1.5 savaites pradejo krutine
skaudet..ir zhymiai dazhniau i tualeta lakstau..tik ishgeriu konors..taip jau
uz 15 min i tualeta uzhsimanau..kazhkaip niekada man taip nebuvo..
siandien nuklijavau trechiaji..taigi 7 dienu pertrauka..zhiuresim kas chia
bus..
gal shiaip..  g.gif

Buvo cia tokiu atveju, rase, kai kurios, kad pastojo pleistriuka bevartodamos...Visgi rizika yra 1-3 proc. Tad...visko gali buti, parasyk, kai jau zinosi... blush2.gif
Atsakyti

NORECIAU PAKLAUST JUSU,AR BANDET SU PLEISTRU DEGINTISSOLIARIUME?

As pati tai nebandziau, bet yra, kas bande. Sake,kad lieka balta demele, ten kur pleistriukas buna uzlipintas, po deginimosi soliariume. O daugiau tai nelabai kas....Gal kitos gali ka nors pridurti? Nes as ir pati visai noreciau nueiti
mirksiukas.gif
Atsakyti
nebusiu dar nestuke.gif

biggrin.gif

o del soliariumo,tai buvau viena karta, tai beabejo po pleistru nenudega,
o ten kur buvo priesh tai priklijuotas tai skirtumo nera..
t.y.jokios baltos demes wink.gif
bet juk buvau tik viena karta, tad ankstoka sprest smile.gif

Atsakyti
nezinau bet as naudoju pleistra bet man nepatinka, nes visu pirma man jis neatlaiko savaites, o tai reiskia padideja tikimybe pastot, visu antra man nuberia kur beklijuociau, o trecia brangoka priemone bent jau as mokejau 51lt
Atsakyti
Naudojau kelis mėnesius, bet nepatiko. Savaitės neišlaiko,po aptemtais drabužiais tai iš vis nusibrūžina kaip paprastas pleistras,paskutinį kartą tai net į ritinėlį susirutuliojo doh.gif Ir dar nepatinka, kad krašteliai apsivelia nuo drabužių, ypač jei tamsiais dėvi...Bandžiau ir žiedą-tas daug patogiau thumbup.gif
Atsakyti