Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(junora @ 2006 12 05, 15:11)
esu nesenai pagimdzius,atsitiko taip kad jau nebemaitinu,kaip ir dera nuejau pas gydytoja pasikonsultuot del siu pleistru.ji man maloniai juos rekomendavo.taigi...nusipirkau as ta pakuote ir laukiau menesiniu.tik susirgus uzsiklijavau pirmaji pleistra,menesines buvo ilgos,visas tris savaites ir prasirgau (skaitau,kad normalu taip sirgti po gimdymo praejus menesiui).dabar atejo ta savaite kai esu be pleistro,tai dabar tureciau vel susirgti? g.gif
ar laukti kol susireguliuos viskas?siaip pasalinio poveikio nejauciu,nei galva svaigsta,nei pykina...esu pleistrais kolkas patenkinta. thumbup.gif

Manyciau tau reiketu kreiptis i savo ginekologe...Abejoju ar labai normalu kraujuoti visa menesi... schmoll.gif
Atsakyti

i 
3. Dėl citavimo: stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Paprastai juk atsiliepiama į vieną ar kitą mintį nario žinutėje, todėl vertėtų citatą tumpinti.
Pagarbiai, Daisy
Atsakyti
QUOTE(junora @ 2006 12 05, 13:11)
ar laukti kol susireguliuos viskas?siaip pasalinio poveikio nejauciu,nei galva svaigsta,nei pykina...esu pleistrais kolkas patenkinta. thumbup.gif

o as manau kad tai normalu, kai pirma karta pabandziau pleistra, tai kraujavo apie
tris sav. kai panaudojus apie 5 men, meciau o paskui po 3 men vel pradejau naudot, tai apie menesy smarkiau tepliojo o paskui dar pora sav maziau.

Bet tai irgi priklauso nuo stiprumo, jei istikro labiau panashu ne i gausesni tepliojima
bet i normalias mmm,tai apsilankykite pas gydytoja.
Galbut jis nepakankamai apsaugo, gal hormonu kiekis per mazas..

Bet kuriuo atveju gydytojo konsultacija visada gerai, tad jei tik yra galimybe,
nueik wink.gif

sekmes!
Atsakyti
manau jau viskas ok,praejus dviem dienom po pleistro nuemimo as susirgau.Isties sunerimau,maniau nejau ir vel sirgsiu tris savaites,bet praejo keturios dienos ir fsio....
manau viskas gris i savo vietas.
Atsakyti
o va sakykit ar nuo pleistro buina tas besaikis alkio jausmas?m?siaip vartojau mercilon'a bet kankinaus labai,tai galvoju reikia pleistriuka megint.. g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Muniux @ 2006 12 11, 17:43)
o va sakykit ar nuo pleistro buina tas besaikis alkio jausmas?m?siaip vartojau mercilon'a bet kankinaus labai,tai galvoju reikia pleistriuka megint.. g.gif  rolleyes.gif

cia turbut kiekvienai individualiai...Man taip nebuvo.
Sia savaite nutariau pirmakart ismegint pleistriuka uzsiklijuot ant mentes...Jau gailiuosi schmoll.gif Mat labai niezti. Kol kas tik ant pilvo apacios uzsiklijavus viskas buna o.k. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muniux @ 2006 12 11, 15:43)
o va sakykit ar nuo pleistro buina tas besaikis alkio jausmas?m?siaip vartojau mercilon'a bet kankinaus labai,tai galvoju reikia pleistriuka megint.. g.gif  rolleyes.gif

Man alkio juasmas būna bet nežinau ar čia nuo pleisto, aš šeip dažnai mėgstu pavalgyti, tai galvoju kad pleistras čia įtakos neturi. schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Niu vavieno dalyko niekap nesuprantu, gal atsiras cia protingu zmoniu ir patars man... Iki siolvartojau kontr. tabletes, ir dabar noriu pereiti prie pleistro. Intrukcijoje parasyta, kad tokiu atveju reikia pradeti ji klijuoti pirma menesiniu diena. Tai vat ir nesuprantu - kodel???? Juk jeigu pleistro poveikis toks pat kaip tableciu, tai ji reiketu klijuoti ta diena, kai velis naujo turejau prade gert nauja tableciu pakuote. Gal kas zinot....?....
Atsakyti
Leda užduok klausimą forumo ginekologei ji turėtų žinoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(menulelisw @ 2004 11 13, 16:57)
g.gif
mano sesuo kalbejo su ginekologe...
reikejo girdeti kaip daktare pradejo kaukti kai suzinojo kad pleistra naudoja 19m panele negimdziusi...
pasirodo pleistrai kelia pavoju nevaisingumui, stipriam kraujavimui... zodziu daktare sake kad man labai pasiseke kad nereikejo manes isvezti i ligonine...

vajezau, gerai, kad perskaiciau. atsizegnoju nuo pleistru blink.gif
Atsakyti
Man labai niežėjo unsure.gif o po to kai reikia nusiklijuot tai kas kart verkdavau, negi jum neskaudėjo? unsure.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti, kiek dabar mazdaug kainuoja tas pleistras, ar tiesa, kad apie 50 lt. Nes paskutini karta pries 2 metus pirkau, tai buvo apie 35 lt.
Na ir ar ji vis dar be recepto parduoda smile.gif
Atsakyti