Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

o kaip delk svorio ? ar naudojant pleistrus nepriaugot ne viena ?
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2006 11 24, 15:12)
As ir esu bandziusi si pleistra, bet tik men laiko.nezinau nekele jis man didelio pasitikejimo schmoll.gif buvau uzsiklijavus ant uzpakaliuko,tai man labai atsiklijuodavo krastai unsure.gif

Diwa, tai tu pabandyk ne tik uzpakaliuka, ir pamegsi pleistra. Kiekviena galime rasti sau patogiausia vietele. Krasteliai neatsiklijuoja arba maziau atsiklijuoja, jeigu surandi ta vietele, kur patogiausiai pleistras laikosi. Va, visokiu vietu turiu (pleistra naudoju jau siek tiek daugiau nei pusantru metu, tai issityrinejau J), bet gerai laikosi ant nugaros arciau sonkauliu, mat ten oda maziau juda, ir atitinkamai pleistriukas maziau juda, plius reciau uzkabini su drabuziais, nes stai kelnaites tai daugiau judinamos per diena nei marskiniai J. Dar ant mentes neblogai ,tik man asmeniskai sunkiau ranka pasiekti palaikyti tas desimt sekundziu. Beje, nepamirsk tas kelias sekundes palaikyti pleistra, kai klijuoji, kad is ties gerai priliptu wink.gif
Zinok, kai panaudosi daugiau ir palyginsi pleistriuka, tai pamatysi, kai gereja bendrai savijauta, kaip gereja dienos ir ne tokia pikta buni del PMS shelioniu, va
Atsakyti
As dabar tik galvoju pradeti vartoti pleistra, bet kilo tox klausimelis: Gal kas turit patirties, kaip sekesi pastoti nestuke.gif nutraukus kontraceptiniu pleistru vartojima? Nes kazkur skaiciau, kad yra pavojus del nevaisingumo. Todel prasau parasykit per kiek laiko pavyko pastoti pradejus planuoti?
Atsakyti
Aš pleistra jau naudoju kelis mėnesius, kolkas jokių nusiskundimu neturiu, neatsiklijuoja na gal truputi krašteliai. Buvau kelis kartus ir pirtį ir nieko nenutiko, kartais net būna sunku atplėšti keičiant. ax.gif
Atsakyti
Naudojau pleistrą prieš nėštumą, nutraukus vartojimą pastojau po dviejų mėnesių,susilaukiau dukrytės,o atsiradus mėnesinėm po gimdymo, antrą ciklą pradėjau naudot pleistrus vėl.Tik dabar man kažkaip reiškiasi šalutinis poveikis.Teplioja jau du mėnesius, tai be įklotu nė iš vietos.Bet manau viskas susitvarkys, nes gydytoja sakė,kad viskas tvarkosi pusę metu po gimdymo,o man dar tik keturi men. praėjo.
Atsakyti
Aš naudoju pleistrą ir jis man iš tiesų labai gerai laikosi- klijuoju pakaitom tai ant dešinės rankos tai ant kairės, kai reikia keisti būna net sunku jį nulupti, tik labai nepatinka, kad krašteliai jo truputį apsineša nešvarumais ir neestetiškai žiūrisi g.gif O šiaip lyg ir nejaučiu jokio pašalinio poveikio, pirma savaitę truputį tepliojo, o po to viskas susitvarkė wink.gif esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Snd ir as ji uzsiklijavau... ziuresim kaip seksis-ant rankos peties nusprendziau-gal maziau tepsis ir trinsis... Tikiuos nebus pasalinio poveiki, nes tableciu naudot negaliu sad.gif
Klausimas naudojancioms-ar ciklas normalus? susinormalizaves?
Atsakyti
Su ciklu viskas ok smile.gif
nupleshus, mazhdaug po 2-3 diena mmm ateina
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2006 12 01, 01:23)
Snd ir as ji uzsiklijavau... ziuresim kaip seksis-ant rankos peties nusprendziau-gal maziau tepsis ir trinsis... Tikiuos nebus pasalinio poveiki, nes tableciu naudot negaliu sad.gif
Klausimas naudojancioms-ar ciklas normalus? susinormalizaves?

Kol nevartojau pleistro ciklas buvo nereguliarus, tai anksciau, tai veliau, o dabar kaip laikrodukas, valandas galima nustatineti thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nojaus mama @ 2006 11 28, 22:43)
As dabar tik galvoju pradeti vartoti pleistra, bet kilo tox klausimelis: Gal kas turit patirties, kaip sekesi pastoti  nestuke.gif nutraukus kontraceptiniu pleistru vartojima? Nes kazkur skaiciau, kad yra pavojus del nevaisingumo. Todel prasau parasykit per kiek laiko pavyko pastoti pradejus planuoti?

kiek skaitau apie kiekvienus kontraceptikus visur raso ta pati... galimas nevaisingumas.. kiek tai yra realu? g.gif neisivaizduoju statistikos... bet paskaicius tema apie pasalinius poveikius nuo KT... o gal ne nuo ju tai?
pasimetus as blink.gif

o dabar del pleistriuku.. mastau del ziedo ir pleistro. Neskaitant skirtingo naudojimo budo, kuo skiriasi? na kodel rinkotes pleistra o ne zieda? neapsisprendziu kuo vienas uz kita geresnis ax.gif
Atsakyti
As pradejau pleistra naudoti balandzio men. po kontraceptiniu tableciu. Kaip jokiu pasaliniu pojuciu nejauciau su tabletem, taip pat ir su pleistru. O svoris tai tikrai neauga, bent jau man, net atvirksciai, numeciau 5 kg, bet gal ne del pleistro ax.gif
As tai bandziau klijuoti ant rankos, bet man nepatiko del to, kad vasara visi ta pleistra pastebedavo ir pradedavo klausineti kas atsitiko, nuo ko tas pleistras. Blogiausia, kad as esu rukanti, o dauguma manydavo, kad tas pleistras nuo rukymo, tai nesuprasdavo kodel as vis dar ta pleistra nesioju, jei vis tiek rukau doh.gif
Man geriausia vieta klijuoti ant, kaip cia graziau pasakius, uzpakalines dalies tongue.gif , tik keiciu puses kai deduosi nauja pleistra. Niekas nemato ir jokiu klausimu neuzdavneja, o ir nenusiklijuoja thumbup.gif
Vienu zodziu, esu labai patenkinta pleistru thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
esu nesenai pagimdzius,atsitiko taip kad jau nebemaitinu,kaip ir dera nuejau pas gydytoja pasikonsultuot del siu pleistru.ji man maloniai juos rekomendavo.taigi...nusipirkau as ta pakuote ir laukiau menesiniu.tik susirgus uzsiklijavau pirmaji pleistra,menesines buvo ilgos,visas tris savaites ir prasirgau (skaitau,kad normalu taip sirgti po gimdymo praejus menesiui).dabar atejo ta savaite kai esu be pleistro,tai dabar tureciau vel susirgti? g.gif
ar laukti kol susireguliuos viskas?siaip pasalinio poveikio nejauciu,nei galva svaigsta,nei pykina...esu pleistrais kolkas patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti