Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

bandziau as pleistrą ir man labai nepatiko. Visų pirmą, ant peties dar nieko, bet po to labai ilgai negraži raudona dėmė, o ant užpakaliuko smile.gif atsiklijuoja verysad.gif
Atsakyti
Jau 5is menesius naudoju pleistra ir tikrai negaliu skustis smile.gif gerai laikosi (po ilgu bandymu issirinkau geriausia vietele - ant menties), nedaug "apsipukuoja" ir lengvai nusivalo, nereikia daznai prisiminti (karta per savaite sucypsi mobilus, nueinu ir pasikeiciu), menesines pagaliau reguliarios, ko niekad gyvenime nebudavo. na zodziu thumbup.gif
tereikia pakentet pirmus du tris menesius, nes tuo metu gali buti koks salutinis poveikis (pvz mane kartais pykindavo), kuris dingsta kai organizmas pripranta.
pleistriukas neatsilupa jei gerai ji priklijuojat (ant svarios, sausos odos, paspaudziat 10 sek). tos rauksleles tikrai nieko blogo, svarbu kad didzioji pleistro dalis butu prilipus, o jei jau del ju taip baisu tai susiraskit vieta kur jos neatsiranda (kaip man pvz ant menties).
anksciau jokiu kontraceptiku nenaudojau, o pleistra pradejau naudot net nepasitarus su gydytoja ir tfiu tfiu tfiu viskas gerai smile.gif
tiesa, vienas minusas visgi yra. brangoki tie pleistrai :/

p.s. o jei kas neaisku juk visa visa info labai smulkiai aprasyta galima rasti informaciniam lapely arba internete (ne forumuose!!!) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimrusikas @ 2006 10 21, 21:43)
Sveikos.
Prieš pora dienų pradėjau naudoti pleistriuką. Kolkas vis jį jaučiu. Ir baimę turiu, o jei ims ir atsiklijuos. Sakykit ar jis tikrai neatsiklijuoja? g.gif

Man tai jis buvo pora kartu atsiklijaves... doh.gif galbut todel,kad intensyviai sportuoju,nuolat jis juda,todel teko ir antra pakuote pirkti per menesi... verysad.gif brangoka sakyciau,bet ka daryti,KT nenoriu gerti,nes zinau,kad pamirsiu...
Atsakyti
As irgi naudojau pleistra, ir man jis labai patiko, aisku panaudojau tik 2 men. Ir atsiklijaves nebuvo ir jokio diskomforto. O svarbiausia kad noras atsirado, nuo kt buvo sumazejes. biggrin.gif
Atsakyti
aš tai taip buvau apsidžiaugusi pleistro atsiradimu, puoliau pirkti. dėl nešiojimo viskas labai liuks, nei atsiklijavo, nei kokių pašalinių poveikių buvo. BET vėl grįžo mano siaubas - skausmingos menstruacijos. nuo pat paauglystės turėjau problemą - ilgas, gausias ir skausmingas menstruacijas, visa tai pranyko, pradėjus vartoti KT. labai gaila, kad netiko man pleistras, nes jis man būtų daug mielesnis blush2.gif
Atsakyti
Na as pliestra vartoju jau beveik metai ir jokio salutinio poveikio! Manes nei pykino, nei kazka skaudejo. Tiesa atsirado depresija, bet manau, kad cia labiau kaltas aplinkos pakeitimas, pradetas savarankiskas gyvenimas, o ne pleistras. g.gif laukosi puikiai, nes i tuos krasciuku atsiklijavimus ir maziukes rauksleles pripratau nebekreipt demesio mirksiukas.gif O kaip del noro smileysex.gif tai zinokit nezinau, nes pradzioj tai tikrai nei i viena puse kazko ryskiai nejauciau, tik dabar, kai sudepresavau, noras dingo, bet (pasikartosiu) nemanau, kad cia nuo pleistro. Jo didziausias pliusas man, kad nereikia kas diena gert, nes as uzmarstukems priklausau biggrin.gif
as balsuoju uz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciux @ 2006 11 09, 16:24)
Na as pliestra vartoju jau beveik metai ir jokio salutinio poveikio! Manes nei pykino, nei kazka skaudejo. Tiesa atsirado depresija, bet manau, kad cia labiau kaltas aplinkos pakeitimas, pradetas savarankiskas gyvenimas, o ne pleistras.  g.gif  laukosi puikiai, nes i tuos krasciuku atsiklijavimus ir maziukes rauksleles pripratau nebekreipt demesio mirksiukas.gif O kaip del noro  smileysex.gif  tai zinokit nezinau, nes pradzioj tai tikrai nei i viena puse kazko ryskiai nejauciau, tik dabar, kai sudepresavau, noras dingo, bet (pasikartosiu) nemanau, kad cia nuo pleistro. Jo didziausias pliusas man, kad nereikia kas diena gert, nes as uzmarstukems priklausau biggrin.gif
as balsuoju uz thumbup.gif

as irgi daugiau nei metai naudoju pleistra ir man kazkaip visai gerai sakyciau ax.gif
as "uz".
Atsakyti

Aš naudoju pleistrą pirmą mėnesį, viskas gerai, bet kartą į savaitę kaip pradeda galvą skaudėt, kad net vaistai nelabai padeda. tikiuosi ,kad taip bus pradžioj, paskui priprasiu, nes jei visą laik taip, tai reiks mest.
Atsakyti
As ir esu bandziusi si pleistra, bet tik men laiko.nezinau nekele jis man didelio pasitikejimo schmoll.gif buvau uzsiklijavus ant uzpakaliuko,tai man labai atsiklijuodavo krastai unsure.gif
Atsakyti
Gal kam reikia dviejų pleistriukų su specialia dėžute laikymui, perleisčiau pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Rencike @ 2006 11 27, 16:30)
Gal kam reikia dviejų pleistriukų su specialia dėžute laikymui, perleisčiau pigiau.

kas per speciali dezhute? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytee @ 2006 11 28, 02:16)
kas per speciali dezhute?  smile.gif

Camelia vaistinėj buvo akcija anksčiau, jei perki pleistrus tai duoda dėžutę specialią, laikymui. Tokia kaip pudrinė, atsidaro susideda pleistrai ir yra rodyklė su kuria gali pasižymėti, kurį pleistrą užsiklijavus. Aš paprasčiausiai nustojau naudoti, nes per brangu pasidarė ir du pleistrai liko, gal kam prisireiktų? ax.gif
Atsakyti