Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Saulytee @ 2006 10 16, 23:04)
mindaugo maximoj nereik recepto smile.gif
o del menesiniu uzhtrukimo.
tai man po keturiu menesiu nutraukus vartojima jos atejo po 30 dienu.

o sheip gydytoja kazhkaip skaichiavo kad priklauso nuo to kiek menesiu
naudojai, tada reik uzh kiekviena menesi prie 23 pridet po 3-4 dienas.

taigi jei ash naudojau 4 men tai man turejo ateit po 23 + 3*4 arba 23 + 4*4
bet atejo ankschiau..taigi gydytojos skaichiavimai nepasiteisino smile.gif

Nes mano panele nerimauja, nes nuo iprasto ciklo (naudojant pleistra) praejo 3 dienos ir menesines nepasirodo. Pries menesi nustojo klijuoti pleistra. Man atrodo, jog tai juk visiskai imanomas toks velavimas... ? Nes nenoriu tokiu baimiu:) Beje vartojo 2 metus su 1 men pertrauka pries pusmeti.
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 10 12, 16:01)
man nieztedavo tik tada, kai ant uzpakaliuko prisiklijuodavau blush2.gif mat ten mano labai jautri odele...Pabandyk uzsiklijuoti ant kitos kuno vietos ir ziurek ar vis dar nieztes... mirksiukas.gif

išbandžiau jau visose galimose klijuoti vietos . Ir visur tas pats sad.gif tarpais atrodo jau imsiu ir nulupsiu bet nesinori išsireguliuoti ciklo. tai dar pakentėsiu keletą dienelių ir jau tikrai daugiau jo nenoriu
Atsakyti
QUOTE(Grem @ 2006 10 17, 23:59)
Nes mano panele nerimauja, nes nuo iprasto ciklo (naudojant pleistra) praejo 3 dienos ir menesines nepasirodo. Pries menesi nustojo klijuoti pleistra. Man atrodo, jog tai juk visiskai imanomas toks velavimas... ? Nes nenoriu tokiu baimiu:) Beje vartojo 2 metus su 1 men pertrauka pries pusmeti.

manau tai normalu, tuo labiau jei naudojo 2 metus.

aisku visai kas kita, jei nesisaugojot per ta laika..
ar nepakankamai saugojotes.
nes nutraukus kotr. vartojima neimanoma nustatyti vaisingu dienu,
(bent pora men.kol ciklas susireguoliuos)
jos gali buti bent kada..taigi visko gali buti.
ale jei saugojotes, tai ramiakas tada wink.gif
ramiai laukit tu mmm. sekmes!
Atsakyti

QUOTE(zemyna123 @ 2006 10 13, 09:51)
Sveikutės, baigusi maitinti kūdikį, planuoju rinktis kontraceptini pleistra, tačiau nerima kelia mintis, ar nepradės augti svoris?  g.gif  Pries pastojima vartojau tabletes, tai apetitas buvo "kaip už tėvynę", praiugau siek tiek svorio. Patarkit naudojusios, kaip yra su pleistru? Ir ar tikrai jis yra toks patikimas, dar kartais suabejoju tuo? Aciu.

Aš tik pirmas mėnesis vartoju KP, ir apetitas patikėk - valgau ir valgyt noriu biggrin.gif ko tikrai nebūdavo nuo geremų KT. Tai va nežinau gal kiekvienam skirtingai - nepabandžius nežinosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAISY: 18 spalio 2006 - 17:20
QUOTE(Saulytee @ 2006 10 18, 16:18)
manau tai normalu, tuo labiau jei naudojo 2 metus.

aisku visai kas kita, jei nesisaugojot per ta laika..
ar nepakankamai saugojotes.

Ne ne, per ta laika tik viena karta ir saugojomes, daugiau nebuvo progu :]] Ir visad dar papildomai saugomes, bo vien pleistro, paskaicius sycia esamus atsiliepimus - kazkaip mano manymu nepakanka.

Beje del apetito - jai irgi velniskas apetitas, naktim valgo ir svoris neagu, net atvirksciai - paskutiniu metu sumazejo. Tai pazesim, kaip dabar bus. :]
Atsakyti
o mano apetitui jokios itakos nedare ir nedaro..
Atsakyti
Mano apetitui KP taip pat įtakos neturi... naudoju jau puse metu... esu labai patenkinta... nei svoris auga,nei nepatogumų turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2006 10 19, 21:28)
Mano apetitui KP taip pat įtakos neturi... naudoju jau puse metu... esu labai patenkinta... nei svoris auga,nei nepatogumų turiu ax.gif

Cia gal kaip kuriai...As valgau kaip ir anksciau nei maziau, nei daugiau. O kadangi turiu problemu su skrandziu, tai KT ji dirgindavo ir daznai blogai jausdavausi, o dabar puikiai ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Prieš pora dienų pradėjau naudoti pleistriuką. Kolkas vis jį jaučiu. Ir baimę turiu, o jei ims ir atsiklijuos. Sakykit ar jis tikrai neatsiklijuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimrusikas @ 2006 10 21, 20:43)
Sveikos.
Prieš pora dienų pradėjau naudoti pleistriuką. Kolkas vis jį jaučiu. Ir baimę turiu, o jei ims ir atsiklijuos. Sakykit ar jis tikrai neatsiklijuoja? g.gif

Sveika, tikrai ne.
Bent man jis atsiklijuot pabande
(na krashtai gal trechdaliu atsiklyjavo)
tik po 2h maudyniu baseinu ir pirciu komplekse.

P.S.neissigask jei teplios visa pirma menesi,
gali ir smarkiau tepliot...
Atsakyti
paiskaiciau as truputi apie jusu nuomones ir baimes apie si pleistra. truputi sueme juokas. smile.gif bet tik truputi...
pleistra naudojau ir juo buvau pakankamai patenkinta.
tas salutiniu paveikiu sarasas gal kam pasirodys ir gasdinantis, bet primenu, kad tie patys salutiniai poveikiai gresia ir naudojant tabletes.
uz pleistra pasisakau todel, kad apie ji reikia prisiminti tik karta savaiteje. kontracepciniu medziagu koncentracija mazesne nei tabletese ir jos i organizma issiskiria vienodu kiekiu, ko nepasakyciau apie tabletes.
jis tikrai neatsiklijuoja, jei jus laikotes nurodymu.
taciau zinoma, jis turi ir siek tiek minusu. jo krasteliai is ties aplimpa apnasomis ir ne kaip atrodo. jis nera toks mazas kaip as galvojau. pirma diena priklijavus jauciamas sioks toks niezulys (nors cia priklauso nuo odos tipo). ji nuklijavus oda toje vietoje buna siek tiek paraudusi (ne visoms).
taciau as sio puikaus kontraceptiko atsisakiau del vieninteles priezasties. atejus vasarai paaiskejo, kad mano oda idomiai sureagavo i si pleistra. kur labai seniai jis buvo priklijuotas, ten oda vis tiek nenudege. nudege, bet netolygiai. matesi senu pleistru buvimo vietos. siuo metu naudoju kontraceptini zieda. as ir mano partneris esame patenkinti. 4u.gif

o pradejus naudoti bet koki nauja kontraceptika, zinoma, kad jums gali templioti... (nors man taip nebuvo) ir tai gali testis iki 6 men. jei praejus sesiems men niekas nepasikeicia, vad riemone jums netinka. tad mergaites, kantrybes ir dar karta kantrybes!!!

taciau pati patogiausia ir viena is patikimiausiu apsaugos priemoniu, jau gimdziusioms - spirale Minevra (atrodo taip vad). Ji brangi, taciau tikrai atsiperka. gali buti, kad ji jums netiks (taciau taip atsitinka gana retai).

ir is viso... pbaigai noreciau pasakyti, kad bet kokios kontraceptines priemones, isskyrus prezervatyvus) neigiamai veikia moters organizma. ju nepatariama vartoti ilgai, taciau siandieninis gyvenimo tempas mus vercia rinktis... kiekvienas turime pasirinkimo laisve. sekmes teisingai pasirenkat!
Atsakyti
QUOTE(mimrusikas @ 2006 10 21, 22:43)
Sveikos.

Vieninteli karta buvau pametusi pleistriuka, kai livu vandens atrakcionu parke 6 val pasivazinejau visokiais vamzdziais ir vamzdeliais, o ji buvau ant uzpakaliuko prisiklijavusi mirksiukas.gif lotuliukas.gif O siaip tai nebijok, nepamesi, kai prilimpa, tai prilimpa, svarbiausia nepamirst gerai prispausti, kai uzsiklijuoji mirksiukas.gif
Atsakyti