o mano draugė naudojo pleistrą ir turi gražią mergytę tikrai negalėjau patikėt, kai pasakė kad laukiasi. juk pleistrą naudojo ir kiek žinau niekada nebuvo atsiklijavęs ir jokių kitų problemų nebuvo.užteko pusę metų naudoti.... pati taip ir nebesusigundžiau vartoti
QUOTE(Tutsi @ 2006 10 06, 09:58)
naudojancios pleistra, kur ji perkate ir kiek mokate?
Deja, bet dabar pleistriukas pabrango tad tenka sumoketi apie 49lt per menesi. dazniausiai laukiam kokiu nors eurovaistines akciju, pvz., kai buna 15 proc. nuolaida ir tada nusiperkam uz kokius 42lt.
QUOTE(beka @ 2006 10 06, 09:55)
o mano draugė naudojo pleistrą ir turi gražią mergytę tikrai negalėjau patikėt, kai pasakė kad laukiasi. juk pleistrą naudojo ir kiek žinau niekada nebuvo atsiklijavęs ir jokių kitų problemų nebuvo.užteko pusę metų naudoti.... pati taip ir nebesusigundžiau vartoti
Kazkaip nelabai itikinamai skamba, kad viska dare pagal reikalavimus ir pastojo. Gal visgi kazkaip buvo nusizengta vartojimo taisyklems? Kita vertus, ta vieno procento (ir net didesne) rizika galioja visoms kontraceptinems priemonems, pradedant tabletemis, baigiant spiralemis ar kitais metodais Remiantis tokiu principu, belieka tik susilaikymas
O aš ir pradėjau naudoti KP, bet man labai niežti užklijuotą vietą. Tai gal mono odai jis netinka
christy, gal pries tai buvai kokiu kremu ar losjonu ten tepusis,
o gal koks spuogelis buvo. Tai ir niesti dabar..
nes reik ant svarios, nepazeistos odos..
o gal koks spuogelis buvo. Tai ir niesti dabar..
nes reik ant svarios, nepazeistos odos..
QUOTE(christy @ 2006 10 11, 11:16)
O aš ir pradėjau naudoti KP, bet man labai niežti užklijuotą vietą. Tai gal mono odai jis netinka
Man ir niestedavo, nes mano oda jautri, viskas mane "kanda" O dar kai pasikeisti reikedavo tai tragedija kaip skaudedavo
as jau 5 menesiukai kaip naudoju KP ir jokiu nepatogumu... tiesiog man tai geriausia pasauga
QUOTE(christy @ 2006 10 11, 12:16)
man nieztedavo tik tada, kai ant uzpakaliuko prisiklijuodavau mat ten mano labai jautri odele...Pabandyk uzsiklijuoti ant kitos kuno vietos ir ziurek ar vis dar nieztes...
Sveikutės, baigusi maitinti kūdikį, planuoju rinktis kontraceptini pleistra, tačiau nerima kelia mintis, ar nepradės augti svoris? Pries pastojima vartojau tabletes, tai apetitas buvo "kaip už tėvynę", praiugau siek tiek svorio. Patarkit naudojusios, kaip yra su pleistru? Ir ar tikrai jis yra toks patikimas, dar kartais suabejoju tuo? Aciu.
merginos, o kokiose vaistinėse perkate be recepto? praeita savaite uzejau i viena, tai man vaistininke pareiske, kad receptas reikalingas. bet ar kiekviena menesi pas gydytoja privalau eiti?
QUOTE(Ajkilina @ 2006 10 15, 14:44)
merginos, o kokiose vaistinėse perkate be recepto? praeita savaite uzejau i viena, tai man vaistininke pareiske, kad receptas reikalingas. bet ar kiekviena menesi pas gydytoja privalau eiti?
Vilniuje pirkau gedimino pr, šalia United Colors Of benetton esančios parduotuvės Gintarinėje vaistinėje ir pardavė be recepro, dar paklausiau ar jis būtinas, tai atsakė, kad nebūtinas.
mindaugo maximoj nereik recepto
o del menesiniu uzhtrukimo.
tai man po keturiu menesiu nutraukus vartojima jos atejo po 30 dienu.
o sheip gydytoja kazhkaip skaichiavo kad priklauso nuo to kiek menesiu
naudojai, tada reik uzh kiekviena menesi prie 23 pridet po 3-4 dienas.
taigi jei ash naudojau 4 men tai man turejo ateit po 23 + 3*4 arba 23 + 4*4
bet atejo ankschiau..taigi gydytojos skaichiavimai nepasiteisino
o del menesiniu uzhtrukimo.
tai man po keturiu menesiu nutraukus vartojima jos atejo po 30 dienu.
o sheip gydytoja kazhkaip skaichiavo kad priklauso nuo to kiek menesiu
naudojai, tada reik uzh kiekviena menesi prie 23 pridet po 3-4 dienas.
taigi jei ash naudojau 4 men tai man turejo ateit po 23 + 3*4 arba 23 + 4*4
bet atejo ankschiau..taigi gydytojos skaichiavimai nepasiteisino