Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(aglaja @ 2006 06 19, 21:28)
mergickos, ar bandet kuri pareguliuoti menesiniu cikla kp pagalba? man labai reikia, kad bent diena veliau mmmm prasidetu. gal taip butu, jei diena ilgiau palaikyciau uzsiklijavusi treciaji pleistriuka?  g.gif

Nebandžiau, bet žinau, kad galima. Tik tokiu atveju ne vieną dieną papildomai laikyt, bet iš viso nedaryt pertraukos ir klijuot kitus tris. Iš karto. Bent man taip gydytoja aiškino. Nežinau, ar galima klijuot tik vieną, o pertrauką daryt po jo g.gif
O nukelt vasarą gerai, skaičiau LR "Sveiktos gide": kad populiarėja šis būdas, kad nieko blogo, bet ten pateikta tik viena medalio pusė, tik teigiami dalykai, tai kažkaip nesinori piktnaudžiaut, kol įmanoma.
Atsakyti
iš savo patirties aš nusivyliau tuo pleistru schmoll.gif Pas mane 3 mėn dukrytė ir to pleistro dėka.Ginekologė davė suprast kad kraštelis buvo atsilupęs ar dar kas, nes per jos visą darbo laiką(nuo to kai atsirado tas pleistras) aš pirmoji su tokiu rezultatu... rolleyes.gif
Atsakyti
Pleistru naudojausi beveik metus iki pastojomo...ir rodos klijuodavau geroje vietoje, truputį žemiau bambos...
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2006 06 26, 17:52)
iš savo patirties aš nusivyliau tuo pleistru  schmoll.gif Pas mane 3 mėn dukrytė ir to pleistro dėka.Ginekologė davė suprast kad kraštelis buvo atsilupęs ar dar kas, nes per jos visą darbo laiką(nuo to kai atsirado tas pleistras) aš pirmoji su tokiu rezultatu... rolleyes.gif

bet argi tikrai dėl siek tiek atsilupusio krastelio galejo gautis toks rezultatas? Manau, kad galbut neteisingai – ne pagal instrukcijas, neatsizvelgdama i rekomendacijas - ji naudojai? Juk ginekologe tik „dave suprast“, o ne ka nors konkreciau pasake – gal tiesiog negalejo issiduoti nieko nenutuokianti ar issigando, kad ne viska pati teisingai paaiskino? Juk kontraceptinio pleistro teikiama apsauga – net 99 proc. Reikia labai pasistengti, kad patektum tarp tu 1 proc. smile.gif As kontraceptini pleistra naudoju daugiau kaip metus ir kol kas jam jokiu priekaistu neturiu – gal is pradziu ir buvo nejauku, bet dabar jau taip prie jo pripratau, kad neuzsiklijavusi pleistriuko jauciuosi lyg nuoga…
Atsakyti
mane tai labiausiai nervuoja naudojant ta pleistra, kad atrodo uzklijavau idealiai jy ant pilvuko arba ant uzpakaliuko, ne krastelis nebuvo atsilupes o nuo sedinejimo, aktyvaus sporto vis susidaro raukslele ties pleisto viduriu ir truputis atsiklijuoja nors is sonu prilipe atrode idealiai..ir manau kad jo poveikis nuo to mazesnis tai nesaugu myletis..reiks turbut zieda pabandyt nes pleistru tikrai nesu suzaweta.. doh.gif
Atsakyti
Naudoju pleistra jau daugiau nei metus ir ne karto nesu juo nusivilusi. ax.gif Svarbiausia rast tik tau tinkama vieta pleistrui uzsiklijuoti. Visas galimas vietas isbandzius nusprendziau, jog man patogiausia, kai jis ant pilvo: kiti nemato, man patogu, neerzina odos. Raukslele susidaro, bet kaip pacios zinote ne problema. Labiausiai nepatika jo kaina unsure.gif bet ka padarysi... g.gif Nelabai galiu naudoti kontraceptiniu tableciu, kadangi mano virskinimo sistema labai jautri. Tad labai dziaugiuosi, jog yra pleistriukas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 11 liepos 2006 - 16:14
Aš pleistrą naudoju jau gan seniai, pradžioje buvo lyg nieko, kuo toliau tuo labiau nepatinka jis man schmoll.gif vis žadu keist kažkuo kitu, bet neprisiruošiu doh.gif vasarą galiu klijuoti tik ant sėdmenų, nes visur kitur matosi... Dažnai atlimpa, be to kai nusiimu ta vieta būna paberta, paraudusi... Turbūt reikės bandyt žiedą g.gif
Atsakyti
QUOTE(spain @ 2006 07 11, 14:26)
Galbut tu dar visai nesenai naudoji pleistra? Man is pradziu irgi viskas kele itarima – ar atsiklijaves krastelis, ar truputi pasislinkes pleistras, ar raukslele verte nerimauti, bet pasisnekejau su ginekologe ir ji man sake, kad nepanikuociau. Nuo keliu rauksleliu pleistro poveikis nesumazeja. Jeigu butu atsiklijaves visas, galbut tuomet ir butu nesaugu myletis, taciau tokios rauksleles, kurios atsiranda judant, yra viso labo naturalus pleistro prisitaikymas prie kuno. Na, bent jau man taip sake gydytoja – ir kol kas jokiu problemu del to neturejau. O pleistra naudoju jau ne viena menesiuka.

sp.
Papildyta:
...dar sita gi man ant sono geriausiai jis laikosi

na as jy naudojau pirma menesy, tai tikrai daug nerimo buvo, o ir seip esu labai paranojike del kontraceptiku, nes kad ir kaip myliu pupuliukus, man dabar butu katastrofa buti nestuke.gif blush2.gif tos rauksleles labai nerwuoja, nes pro jas patenka wanduo ir jis pradeda atsiklijuot..wa wakar su draugu dukom, as tik capt sau uz uzpakalio, pleistro ner..po kiek laiko radom prilipusy prie paklodes doh.gif biggrin.gif tiek wargom pakol atgramdem jy nuo ten doh.gif cool.gif o zieda bijau bandyt nes ir taip gan silpnoka sweikata, daznai pienliges kankina tai manau jis tikrai man netiktu.. blink.gif
Atsakyti
Nu ne.. Kita menesi as tikrai pleistro nebepirksiu.. schmoll.gif Kazkoks kosmaras, jau trecia pleistra uzsiklijavau bet vis tie krasteliai apsivelia doh.gif Atrodo kaip nesiprausus buciau menesi mirksiukas.gif Be to, po sportu, dusu ir t.t. man jis praktiskai atsiklijavo. Vyrelis tai jau tikrai sia priemone nepasitiki schmoll.gif

Be to, krutine matyt nuo jo siek tiek padidejo ir pradejo mausti. Man tai pirmas kartas. Net per menesines ar pan. as niekad krutines nejausdavau. Teks ieskoti kitos priemones.. Tik klausimas "Kokios?" unsure.gif
Atsakyti
pleistras man per karščius tuos buvo tikra kankynė sad.gif tai nusprendėm, kad man reikia padaryti pertrauką smile.gif tai vat dabarjau greit bus mėnesiukas kaip aš pleistro neklijuoju.. ir žinokit visai jo nepasigendu rolleyes.gif
Atsakyti
Pleistrą naudoju antra savaitė. Jaučiuosi gerai, kol kas jokio pašalinio poveikio nejaučiu. Šiąnakt besimylint atsilupo gal trečdalis pleistro. Aišku, pamačiau per vėlai. Ryte užklijavau naują pleistrą.
Ar teisingai supratau, kad kitą pleistrą klijuoti turėsiu tada, kai priklausė keisti senąjį?
Ar nemėginot išvengti mėnesinių, klijuodamos pleistrus be pertraukos? Man nepatinka, kad ciklas bus 21 diena, o ne man įprastos 29...
Atsakyti
Aš bandysiu pleistrą klijuoti 4 savaites.
Atsakyti