Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(aglaja @ 2006 05 02, 22:53)
mergaites, o dar toks klausimukas butu: kaip del evra vartojimo kartu su kitais vaistais? nospa, vaistai nuo gripo, raminancios arbatos (instrukcijoje parasyta, kad preparatai su jonazolem gali mazint efektyvuma)... ar pacios vartojat ir ka apie tai zinot?  g.gif

Nuo Nošpos tai nieko. O nuo antibiotikų kai kurių poveikis silpnėja. Bet tai priklauso nuo antibiotikuose esančių medžiagų. Vienos silpnina KT ir KP, kitos ne. Bet tas slopinimas, kiek pasakojo ginekologė, labai nežymus mirksiukas.gif
O kad vieną ar du kartus išgersi arbatos su jonažolėm, tai tikrai nieko neatsitiks. Ne toks kiekis. Bent aš dėl tokių arbatų poveikio rami mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš taip pat naudoju pleistriuką jau beveik 9 mėn, geresnės kontracepcijos tikrai nežinau. Prieš nėštumą išbandžiau tabletes, tai net vyro nebereikėjo, tad abu nutarėm, kad saugosimės "natūraliai" lotuliukas.gif ir prisisaugojom lotuliukas.gif , tiurim nuostabią dukrytę wub.gif
Aš tai tik už Evra pleistrą bis.gif ir Euro vaistinėj visada su norfos kortele gaunu nuolaidą.
Beje, dėl pabrangimo, pirkau vakar Euro vaistinėj, mokėjau virš 40 verysad.gif ... pabrangooo doh.gif
QUOTE(Kačiukė @ 2005 04 26, 10:32)
žodžiu, pleistras man buvo kaip išganymas. O dabar nenaudoju nieko, nes noriu būti  nestuke.gif o vyras nori būti tėveliu mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

ir kaip matau iš kart susilaukei leliuko thumbup.gif , sveikinu 4u.gif , nors kažkas rašė, kad po pleisrto vaikų jau nebus doh.gif

QUOTE(Minnie @ 2005 05 10, 19:22)
Instrukcijoje nėra parašyta, kad "gydo" spuogus. Negaliu teigti, gal tik sutapimas, bet man anksčiau, kai nenaudojau evros, kartais nugarą išberdavo, o per visą vartojimo laiką nebėrė... gal čia tik sutapimas..
O dėl patogumo, tai pleistras  thumbup.gif
...ir neina per virškinimo organus....

Man paberdavo pečius, bet dabar oda švarut švarutėlė thumbup.gif

QUOTE(seima @ 2006 05 13, 13:41)
nu šeimoj pensininkai pirko vaistus, tai sakau ar ir pleistrui nuolaida bus, sako vaistinikė 'taip', tai sakau duokit smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jura 22: 13 gegužės 2006 - 20:51
Sveikos, pleistrą naudoju 2 mėnesius, bet pradėjo berti nugarą ir sumažėjo noras, ar tai normalu, gal kuriai taip buvo nutikę, nežinau, gal nustoti klijuoti.
Atsakyti
QUOTE(Rencike @ 2006 05 22, 12:28)
Sveikos, pleistrą naudoju 2 mėnesius, bet pradėjo berti nugarą ir sumažėjo noras, ar tai normalu, gal kuriai taip buvo nutikę, nežinau, gal nustoti klijuoti.

ziurek, nugara gali berti jei buvai nelabai atidziai nusivaliusi kokius kremukus ar ka pries klijuojant. Arba siaip gali buti jautresne vieta. Pakeisk klijavimo vieta tiesiog. Man tai smagu ant sono smile.gif O del sumazejusio noro - tai cia sunku pasakyti, gal persidirbi? dar problema gali buti pavasaris, pavasari labai mumi visoms truksta jegu, vitaminu, tai gali buti, kad ir noro myletis truksta… nes ir jegu maziau… smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spain @ 2006 05 26, 10:26)
ziurek, nugara gali berti jei buvai nelabai atidziai nusivaliusi kokius kremukus ar ka pries klijuojant. Arba siaip gali buti jautresne vieta. Pakeisk klijavimo vieta tiesiog. Man tai smagu ant sono smile.gif O del sumazejusio noro - tai cia sunku pasakyti, gal persidirbi? dar problema gali buti pavasaris, pavasari labai mumi visoms truksta jegu, vitaminu, tai gali buti, kad ir noro myletis truksta… nes ir jegu maziau… smile.gif

Man beria ne tą vietą kur užklijuotas pleistras, bent bendrai ant nugaros atsirado daugiau visokių spuogelių. Aš klijuoju ant mentės, o ant šono, tai nemačiau, kad būtų parašyta? g.gif
Atsakyti
noreciau patarti sergancioms cukriniu diabetu;pries pradedamos naudoti pleistra pasikonsultuokite su gydytoju endokrilogu;artimo zmogaus skaudi pamoka;sutriko mestruaciju ciklas'padidejo stipriai cukraus kiekis kraujyje atsirado acetono organizme;galutinis rezultatas -kauno klinikose reanimacijos skyrius;panaudota tik viena pakuote'bukite atsargios neeksperimentuokite sveikatos saskaita.
Atsakyti
Niu jau savaitele kaip su pleistriuku ir nieko zinokit.. nei man galva skauda nei kas darosi.. jauciuosi thumbup.gif tik va klausimukas tokis.. gal jau buvo apie tai diskutuota ir rasyta.. nemuskit, nepykit.. bet labai jau tingejau viska perskaityt.. blush2.gif Tai va seniau mano dienos trukdavo kazkur 4-5 dienas geriant KT.. o uzsiklijavus pleistriuka tai pasitepliojau pora dieneliu ir vsio.. cia normalu? taip ir turi but ania? kol prisitaikys organizmas..
Atsakyti
as irgi jau antra savite su pleisriuku, kol kas viskas thumbup.gif tik paniesti ta vieta, kur pleistriukas, bet cia juk normalu new_russian.gif
Atsakyti
Informaciniame lapelyje skaičiau, kad nelabai patartina naudoti pleistrą, jei sergi širdies ligomis. Nuo gimimo turiu širdies yda, bet nuolatinių skausmų ar kažko panašaus nejaučiu. Gal kas nors žinote, ar man pleistras gali pakenkti?
Atsakyti
As tai nebenaudoju pleistro, panaudoju gal 3-4 men. visiskai nepatiko. Visu pirma- brangu ir gali tapti dar brangiau, jei atsiduri kvailoj situacijoj, kaip man... blink.gif

Ejau i proceduras baseine, tai visnu zodziu, teiginys, kad gali plaukioti baseine ir nieko yra visiska nesamone, nes jis man nusiklijavo ir kazkur paskendo. del to turejau pikrti nauja pakuote ir kaip sakant, iki siol turiu tuos 2 kvailus pleistus, nes del nuskendusio vis papildomai reikia pikrti nauja pakuote.
Antra, jis niekada taip graziai neatrodo, kaip reklamose. nes jis ziauriai negraziai apsivelia nuo rubu, patalynes ir krastai pasidaro plaukuoti, pukuoti ir visiaip kitaip slykstus. (nu,as jau cia isijauciau, ziuriu). schmoll.gif Pakui kai nusiplesi, oda tokia paraudusi, nors visa laika klijuodavau i nauja vieta, o paskui dar tenka kokias 2 dienas tuos pukus gramdyti. nu, zinot, kaip buna, kai ant zaizdeles pleistra klijuoji, tai paskui tuos klijus tenka gramdyti...
Tia va. ir draugas mano sake, gal nebenaudok, ziurek, kaip oda paraudusi po jo lieka, fee.
tai ir baigesi pleistru istorija.
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2006 06 18, 22:37)
nu čia priklausomai nuo žmogaus (kaip ir viskas)..bet man tinka..plaukiojant ar šiaip maudantis niekada nenusiklijuoja  schmoll.gif  pradžioje dar oda parausdavo ar paperštėdavo, o dabar visai nieko...ir gražiai atsiklijuoja...o apsivėlimas irgi nuo vietos priklauso...ir kaip uždengia rūbai....tik va tas brangumas tai nelabai patinka  4u.gif

Va va, aš irgi su tokiom problemom nesusidūriau. Maudantis tai dar niekad neatsiklijavo. Pas mus nemaža vonia, tai kartais abu kartu pagulim wub.gif Iš pradžių maniškis vis į pleistrą pažiūrėdavo, kad tik neatsiklijuotų mirksiukas.gif lotuliukas.gif Aš irgi. Po to pripratom.
Mes kol kas mąstom dar kokius metus panaudot pleistrus, o vėliau daryt pertrauką ir mėgint kurį laiką saugotis natūraliai (nes dar ir po metų bus nelaikas visai nesisaugot mirksiukas.gif)...
Atsakyti
mergickos, ar bandet kuri pareguliuoti menesiniu cikla kp pagalba? man labai reikia, kad bent diena veliau mmmm prasidetu. gal taip butu, jei diena ilgiau palaikyciau uzsiklijavusi treciaji pleistriuka? g.gif
Atsakyti