Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

Aš ir kaip tik nusiklijavau pirmo mėnesio trčiąjį pleistrą. Jaučiu kad daugiau jo nenaudosiu. VIsas šias tris savaites tepinėjo, tad...o pirmąją dieną užsiklijavus ir labai silpna buvo.
Nuo tablečių taip niekad nebuvo.
Bandysiu po kiek laiko žiedą naudoti pasiskaičiusi atsiliepimus apie jį. Bent jau mano ginekologė ( labai patyrusi gydytoja) patarė žiedą, o ne pleistrą.
Atsakyti
jooo ... man isvis nelabai kokiu pasaliniu poveikiu yra nuo pleistro ,...o svarbiausia pilvo nebeskauda, nes anksciau kai nesinaudojau jokiom priemonem pilvo skausmas buvo didele kancia.
o dabar viskas liuks smile.gif
taigi naudokite ir neraudokite smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas galėtumėt pasakyt ar galima naudot pleistrą dar nesulaukus 18m?? ačiū
Atsakyti
QUOTE(laaaurita @ 2006 04 02, 17:11)
sveikos, gal kas galėtumėt pasakyt ar galima naudot pleistrą dar nesulaukus 18m?? ačiū

Gal ir galima, bet tikrai žinau, kad nerekomenduojama. Šiaip tai prieš pradedant vartot bet kokią kontracepciją geriausia su ginekologu tai aptart...smile.gif
Atsakyti
O ką daryt pradedant vartot po KT? Nu tarkim jeigu KT noriu pakeist pleistru. Klijuot jį po pertraukos ar iš karto baigus kt?
Atsakyti
QUOTE(Fiction @ 2006 04 03, 18:09)
O ką daryt pradedant vartot po KT? Nu tarkim jeigu KT noriu pakeist pleistru. Klijuot jį po pertraukos ar iš karto baigus kt?

Fiction, KP klijuojamas pirmą mmm dienelę. Tai nutrauki KT vartojimą, kaip visada po to prasideda mmm (dažniausiai po kelių dienų), tai pačią pirmąją ir klijuoji pleistrą. Simple biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, susidūriau su tokia problemėle, prašau patarti kuo skubiau.
Šiandien pirmą dieną prisiklijavau pleistrą, atrodo viskas gerai prisiklijavo, po pusės dienos pastebėjau, kad susidarė nedidelė raukšlelė viduryje pleistro. Bandžiau pataisyti, neišeina, atlupti irgi labai jau sunkiai per jėga atplėščiau gal. Sakykit ar jį palikti, ar būtina per 24 val pakeisti kitu? Gal hormonų kiekis nepasikeis juk jis tvirtai prilipęs? Beje klijavau ant užpakalio.
Prašau konsultacijos kuo skubiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rencike @ 2006 04 07, 15:10)
Šiandien pirmą dieną prisiklijavau pleistrą, atrodo viskas gerai prisiklijavo, po pusės dienos pastebėjau, kad susidarė nedidelė raukšlelė viduryje pleistro. Bandžiau pataisyti, neišeina, atlupti irgi labai jau sunkiai per jėga atplėščiau gal. Sakykit ar jį palikti, ar būtina per 24 val pakeisti kitu? Gal hormonų kiekis nepasikeis juk jis tvirtai prilipęs? Beje klijavau ant užpakalio.

As manau, kad ta raukslele nieko baisaus..
kadangi tas pleistriukas ir apsiveldavo pas mane,
ir krastai atsilupdavo, ale tpfu tpfu smile.gif
saugo jis visviena wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Rencike @ 2006 04 07, 13:10)

Nieko tokio ta mažytė raukšlelė. Reikėjo neplėšt. Hormonų kiekis tai tikrai nepasikeis lotuliukas.gif Vis tiek jis tave saugos. Tfu tfu tfu, raukšlelė man tik kartą ir mikroskopinė susidarė, o apsivelia tik vos vos smile.gif
Atsakyti
Klausimas toks jumis, panykes smile.gif Kokia itaka daro pleistras svorio kitimui? Mano drauge naudodama ji, nors valge daug ir velai vakarais, zodziu viska ka norejo ir kiek norejo - pamazhu visa laika krisdavo svoris. Po 1.5 metu nustojusi naudoti pleistra - per pora savaiciu svoris isaugo 3 kg smile.gif
Kas cia per nesamone ir kaip paaiskinti ? Reikia kazkur kreiptis ar ne?
Atsakyti
Sveikos mergickos,
as pirma savaitele naudoju pleistra-pakolkas nejauciu jokiu salutiniu poveikiu...tikiuosi ju ir nebus.... lotuliukas.gif
Tik norejau paklaust, kai praeis savaite ir reikes keist pleistra-ji reik klijuot toj pacioj vietoj?
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2006 04 28, 11:52)
Sveikos mergickos,
as pirma savaitele naudoju pleistra-pakolkas nejauciu jokiu salutiniu poveikiu...tikiuosi ju ir nebus.... lotuliukas.gif
Tik norejau paklaust, kai praeis savaite ir reikes keist pleistra-ji reik klijuot toj pacioj vietoj?

kitoj vietoj reikia klijuot! butinai! mirksiukas.gif
Atsakyti