Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Laume2 @ 2006 01 25, 21:10)
O dabar skaitant jusu pasisakymus, pamaniau, kad gal nuo jo as tapau sausesne, maziau susijaudinu, sumazejo lytinis potraukis...

O man tas pats nuo KT.. ginekologe net zvakuciu israse, nes sake nuo kontraceptiniu tableciu gauseja "varskes" isskyru ir didesne tikimybe grybeliu susirgt.. Labai ir pas mane isauseje... skauda mylintis..
Pabandysiu po keliu menesiu pleistra (dar turiu uzsipirkusi tableciu), tai paziuresiu koks skirtumas bus..
Atsakyti
as pleistra jau daugiau nei metai naudoju-trumpai tariant visdkas PUIKU! menesines kaip laikrodukas, jokiu skausmu, viskas tvarkoj su smileysex.gif , jokiu pykinimu ir tt ir pan... bigsmile.gif

tik va-viena vienintele BEDA sad.gif jis man atlimpa maudantis karstoj vonioj cray.gif po dusu viskas gerai, bet karsta dziakuzi ar vonia namie negaliu pasimegaut cray.gif nu cia man del to, kad as ji klijuoju ant uzpakaliuko, kad galima butu paslept gerai (ypac vasara parodyti rankas, pecius ar pilvuka blush2.gif ) tai dabar kol vaikstau isisupusi i siltus rubus, emiau klijuoti ant menciu, kad nesiliestu su vandeniu gulint vonioj...

ar cia tik man taip? ar dar kam taip buna? ax.gif

o siaip jau tai NUOSTABI NAUJOVE, (visi pasaliniai poveikiai priklauso nuo kiekvienos individualiai) PRIMYGTINAI SIULAU ISBANDYTI! mirksiukas.gif
Atsakyti
cia gal kaip kam. bet man tai neatlimpa. as papilvej plijuoju - visai jau kur tuoj beveik prasideda plaukiukai. taip ir klijuoju ish eiles - man ten trys ir telpa. nes ant tos pacios vietos negalima. tai kitur ir nesu bandzius. shiaip persiklijuojant visada nueinu i dusha, ten atsilupu, nuplaunu tuos kibius likucius. ir tada gryzus ant sausos odytes klijuoju. dar jei tie gumiukai lieka, su toniku spirituotu pavalau visur, kad geriau priliptu.
o mano vyrui tai patinka tas pleistras - sako vizitine. ir pabuciuoja... nesimaisho. ash jo nejauciu. pradzioj panieshtedavo, o dabar matyt jau organizmas susitaike.
bet zadu mest jauciu del svorio.
Papildyta:
beja, man menesines nebuvo iki KT reguliarios ir po to niekas nepasikeite. kada nori tada atvaziuoja. su pleistru tas pats. kada nori.
Atsakyti
O pas mane problemike tokia,
va nezinau cia blogai ar nieko tokio,
reik pas gydytoja keliaut ar tiek to.

Taigi pleistra naudoju ketvirta menesi,
po trecio ciklo pertraukos uzklijavau ji ketvirtadieni,taip pradedama
ketvirta cikla, sestadieni isvaziavom i kalnus ir sekmadieni pajauciau kad
vel pradejo tepliot,pratepliojo tris dienas, o ketvirta vaziavom i baseina ir
pirtis..ten tris valandas atmirkau,tai krashtai buvo atsiklijave..
bet ishdzhiuvau ir vel prilipo pleistras,bet kita diena prasidejo menesines
(turiu omeny kad patepliojimas tapo labiau panashus y mmm)
ketvirtadieni pakeiciau pleistra, sestadieni gryzom namo,
siandien sekmadienis o kraujavimas nors ir negausus nepraeina..
taigi gal cia del streso pries kelione (daug nervavausi),
gal del fizinio kruvio kelioneje (pirmakart kalnuose,bandziau perprast
kaip snowboardu ciuozinet,taigi kasdien po 5h kruvio)
gal del klimato pasikeitimo..
man nieko neskauda, viskas lyg ir tvakroj, isskyrus tas mmm visai nelaiku..
seip visad reguliarios buvo...

tai va ir nezinau, ar laukt kol sustvarkys ar lekt pas daktara?
ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Saulytee @ 2006 03 19, 09:53)
O pas mane problemike tokia,
va nezinau cia blogai ar nieko tokio,
reik pas gydytoja keliaut ar tiek to.

Taigi pleistra naudoju ketvirta menesi,
po trecio ciklo pertraukos uzklijavau ji ketvirtadieni,taip pradedama
ketvirta cikla, sestadieni isvaziavom i kalnus ir sekmadieni pajauciau kad
vel pradejo tepliot,pratepliojo tris dienas, o ketvirta vaziavom i baseina ir
pirtis..ten tris valandas atmirkau,tai krashtai buvo atsiklijave..
bet ishdzhiuvau ir vel prilipo pleistras,bet kita diena prasidejo menesines
(turiu omeny kad patepliojimas tapo labiau panashus y mmm)
ketvirtadieni pakeiciau pleistra, sestadieni gryzom namo,
siandien sekmadienis o kraujavimas nors ir negausus nepraeina..
taigi gal cia del streso pries kelione (daug nervavausi),
gal del fizinio kruvio kelioneje (pirmakart kalnuose,bandziau perprast
kaip snowboardu ciuozinet,taigi kasdien po 5h kruvio)
gal del klimato pasikeitimo..
man nieko neskauda, viskas lyg ir tvakroj, isskyrus tas mmm visai nelaiku..
seip visad reguliarios buvo...

tai va ir nezinau, ar laukt kol sustvarkys ar lekt pas daktara?
ka manot?

Manau, kad čia tau nuo intensyvaus krūvio ir streso. Bet dėl viso pikto gal pasikonsultuok su gydytoja ax.gif
Atsakyti
O man tokia idimi istorija buvo, su situ pleistriuku... ax.gif
Sugalvojau isbandyt sita naujove. Nusipirkau. Uzsiklijavau. Turbut dar ta pacia diena pykint pradejo. Bet pamaniau, gal ne nuo to. Kita daiena viskas daugiau ar maziau susitvarke, paskui vel pasikartojo pykinimai... Gal po 1,5 savaites nusprendziau galu gale nusilupt. Iskart pasujutau dauk geriau. Kitu kontraceptiniu priemoniu nesigriebiau, pamaniau, tegu praeina ciklas, tada...
Naudojomes tik "vietiniu" apsisaugojimu mirksiukas.gif (tikiuosi suprantat apie ka as cia?) Tai va, to saugojimosi pasekme- 10 menesiu 2.gif siuo metu daro mieguti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Moralas: nera to blogo, kas neiseitu i gera hihihi.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Patikslinkit man, kad veliau nekiltu nesklandumu... unsure.gif Kai darai savaite poilsio nuo pleistro, reikia saugotis kitais budais ar ne? Kiek skaiciau informacijos lapeli, tai saugotis nereikia... Ar tikrai taip visos ir darote?
Beje, jei ji uzsiklijuoju pirma menesiniu diena, tai galiu nesibaimint del nestumo jau ta pacia minute? Patarkit, merginos! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2006 03 21, 13:07)
Patikslinkit man, kad veliau nekiltu nesklandumu...  unsure.gif  Kai darai savaite poilsio nuo pleistro, reikia saugotis kitais budais ar ne? Kiek skaiciau informacijos lapeli, tai saugotis nereikia... Ar tikrai taip visos ir darote?
Beje, jei ji uzsiklijuoju pirma menesiniu diena, tai galiu nesibaimint del nestumo jau ta pacia minute? Patarkit, merginos!  blush2.gif

ta savaite tu susergi, saugotis tikrai nereikia. cia tas pats kaip ir KT mirksiukas.gif
del tos pirmos minutes uzklijavaus g.gif lapelyje rasoma, kad pleistras is karto pradeda veikt tongue.gif

vakar pirma karta uzsilipdziau sita naujove, tai siandien doh.gif ne balta, bet raudona aplink lotuliukas.gif ir kresuliai doh.gif su KT menesines labai negausioas budavo, kas man patikdavo. tikuosi, kad cia taip tik pradzioje, kitaip teks mesti......
o kaip jumi budavo?
Atsakyti
Man tai baisoka. Niekada siaip nenaudojau jokiu kontraceptiku, tai net nezinau kaip mano organizmas reaguos i tokia naujove... unsure.gif Bet tikiuosi, kad nekils dideliu nesklandumu... g.gif
Dar tiesa, o jeigu as ta paskutine savaite sirgsiu ne 7 dienas? Man jos siaip buna reguliarios apie 5 dienas... ax.gif
Atsakyti
aš irgi ant rankos užsiklijavau, tai vakar skaudėjo ir lyg nutirpusi buvo, bet šiandien nieko thumbup.gif bet menėsinės super gausios verysad.gif , bandysiu ištempt tą bandomąjį mėnesius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(poshkyte @ 2006 03 21, 12:41)
vakar pirma karta uzsilipdziau sita naujove, tai siandien  doh.gif ne balta, bet raudona aplink  lotuliukas.gif  ir kresuliai  doh.gif  su KT menesines labai negausioas budavo, kas man patikdavo. tikuosi, kad cia taip tik pradzioje, kitaip teks mesti......
o kaip jumi budavo?

Man jokių spalvos pakitimų nebuvo ir nėra, viskas gerai clap.gif Bet tai nereiškia, kad tau blogai kažkas ar kad netinka, gal tiesiog dar nepriprato tavo organizmas prie KP, adaptacinis periodas iki 3 mėnesių mirksiukas.gif Mm tai ir man negausios, labai džiaugiuosi.
Atsakyti
Vakar buvau visgi pas ginekologe,
sake nieko baisaus..
tai nuo fizinio kruvio staigaus,streso ir klimato pasikejtimo
ir kazka suvapejo,kad kadangi mano svoris mazas tai stipriau
organizmas y viska sureagavo.
Dar kadangi siandien jau turiu nusiklijuot ir daryt pertrauka,
tai man vel jos prasides..(o gal net susilies su sitom nepasibaigusiom)
bet pradejus nauja cikla turi viskas sustvarkyt..

Dar kazkas klause ar nenusiklijuoja besimaudant..
taigi nenusiklijuoja,
bet jej maudaisi 3h..baseinas-pirtis-dziakuzi-kita pirtis-baseinas-ir t.t.
t.y.jei darai toki intensyvu maratona tai krashtai gan smarkiai atsiklijuoja..
gal po kokius 0,7cm nuo kiekvieno krashto..bet ishdzhiuvus vel prisilipdo.
Klausimas tik tas ar po to kai sitaip atsiklijuoja..ar nuo to pleistro nenusiplauna
kontracepcija visa..ir ar ishdzhiuves prisiklijaves jis vis dar taippat intensyviai veikia? as to nei paneigt nei patvirtint negaliu..
gal kas zinot?
Atsakyti