Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

Labai gerai tas pleistras biggrin.gif Naudoju jau metus ir viskas super: menesinės trunka 3 dienas, ne taip skauda, spuogelių neliko. Tik labai nervina, kad nuo drabužių pleistro kraščiukai apsivelia pūkais. Būnu kaip kokia nevala schmoll.gif Ir pro baltas linines kelnes šviečiasi - o kokių nors pantalonų po apačia neužsidėsi.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Picine: 16 gegužės 2005 - 21:29
Aš tai klijuoju tą pleistriuką pilvo apačioje: vienam šone, per vidurį ir kitam šone, taip paeiliui ir keitalioju. Didelių atstumų nedarau tarp klijavimo vietų, po kokius 2 cm., tai galima sakyti, kad stringai beveik ir paslepia jį, nu jau labai reiktų naglai spoksoti man klyną, kad tą pleistrą pastebėti biggrin.gif Taip man ir koja galėtų pakilti spoksotojui iki nosies, jei labai pasilenks žiūrėti biggrin.gif biggrin.gif Žodžiu, saugiai tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Kaip džiugu toms, kurioms tas pleistriukas tiko. Sugalvojau ir aš jį išbandyt...Tai galvojau, kad numirsiu...tikrąja ta žodžio prasme.Ir dusino, širdis daužės, porą kartų per dieną užeidavo tokie silpnumo momentai, kad jau nuo kėdės atsikelt nelabai galėjau(per paskaitas taip ir sėdėdavu, tipo viską klausiaus ir supratau, kol vieną kart neatsitojau nuo kėdės, atgal į ją nudribau, nes apsisuko galva).Pikta, nervinga, o valgyt norėjau ir norėjau...kol priaugau per tuos tris pleistrus 5 kg. cry.gif Baisu pasidarė, tai ir nebevartoju.Be to, baisūs galvos skausmai būdavo, namie po lovą vis trindavaus, nes neturėjau jėgų nieko veikti.Su geriamom KT nieko panašaus nebuvo, juos vartojau apie5 metus, sugalvojau pabandyt naujovių...Ir va ....
Atsakyti
Žinot, gyriau gyriau aš tą pleistrą...Nu iki šiol tai jokių problemų neturėjau, bet kas dabar pasidarė tai visai nesuprantu...Pleistrą keičiu ketvirtadieniais. Aną ketvirtadienį užsiklijavau ant dupcės. praėjo viena diena ir susirgau. Galvojau, kad po poros dienų praeis, bet praėjo visa savaitė ir nesibaigia. Dbar šį ketvirtadienį vėl pasikeičiau- užsiklijavau naują kitoj vietoj, bet vistiek sergu...Visiškai nieko nesuprantu... g.gif g.gif g.gif Instrukcijoj parašyta, kad gali teplioti ar pakraujuoti, nu bet kad dvi savaites taip, tai jau negerai....
gal kam taip buvo? Ar reikia jau pas gydytoją kreiptis? O gal čia nieko baisaus?
Atsakyti
QUOTE(lauziukas @ 2005 06 18, 15:48)
gal kam taip buvo? Ar reikia jau pas gydytoją kreiptis? O gal čia nieko baisaus?

aišku, kreipkis. Tai jau negerai. Gali būt, kad netinka tau pleistras.
Atsakyti
atrodo tereikia prisiklijuot tik karta per savaite,o as ir tai sugebejau pamirsti... blush2.gif turejau klijuotis nauja 18val.,o tik 20val. prisiminiau doh.gif ,nes pamirsus buvau nusistatyt priminima,tai iskart ginekologei skambinau ir i vaistine...na sake nieko tokio jei kelias valandas pavelavau ...bet siaubo ivare man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2005 07 31, 21:31)
O ji galima naudoti maitinanciom krutimi?

matinanciom negalima..galima tik visiskai nustojus zindyti kudiki
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2005 08 05, 22:56)
matinanciom negalima..galima tik visiskai nustojus zindyti kudiki

Aišku, teks dar truputį palaukti ax.gif
Ačiū
Atsakyti
paskaiciau pries kuri laika jusu nuomones cia ir nusipirkau ta pleistriuka smile.gif Iki tol kazkaip saugojomes vis naturaliai smile.gif bet va sumasciau, kad uzteks to "buvo" ar "nebuvo"... Ka galiu pasakyti - gal ir liuks tas pleistriukas, jokiu pasaliniu poveikiu dar nepastebejau (trecia savaite) tik ji nuemus oda toje vietoje lieka isberta ir visa raudona, praeina visa tai tik po kokios savaites, taip ir vaikstai nuolat "atzymeta" sad.gif Ir dar - labai apsivelia nuo rubu krasteliai, irgi negrazu... sad.gif Tik nezinau kaip dabar daryt, juk kaip ir reiketu dar viena klijuoti iki mmm Noriu pradet gert tabletes sekanti cikla, kaip geriau dabar daryt, gal kas patars? matot, esu praktiskai "zalia" kontracepcijos pasaulyje smile.gif O del 1 pleistro juk pakuotes nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_klp @ 2005 09 29, 23:58)
Noriu pradet gert tabletes sekanti cikla, kaip geriau dabar daryt, gal kas patars? matot, esu praktiskai "zalia" kontracepcijos pasaulyje smile.gif O del 1 pleistro juk pakuotes nepirksiu  schmoll.gif

Tai nesupratau, kokia dabar tavo ciklo diena klijuojant pleistrą? jei dar turi jį užsiklijavus, kai ateis ta diena, kai jį reikia keisti kitu arba daryt 7 d. pertrauką, imk tą dieną (iškart nusiklijavus) gert tabletes.
Atsakyti
Aciu liepsnele uz patarimus smile.gif
Iki mmm dar turiu sunaudot viena pleistra, nes iseina taip, kad pirma menesi pradejus naudoti ju reikia ne 3 o visu 4, tai sakai galima tas 7 dienas pradet gert tabletes, o paskui normaliai daryt 7 dienu petrauka?
Atsakyti
QUOTE(panele_klp @ 2005 09 30, 11:59)
Aciu liepsnele uz patarimus smile.gif
Iki mmm dar turiu sunaudot viena pleistra, nes iseina taip, kad pirma menesi pradejus naudoti ju reikia ne 3 o visu 4, tai sakai galima tas 7 dienas pradet gert tabletes, o paskui normaliai daryt 7 dienu petrauka?

nu kad nereikia 4 pleistrų, iš kur tu taip sugalvojai blink.gif . Nuimi 3, paskutinį pleistrą ir tą pačią dieną pradedi gert KT, be jokių pertraukų ir jokių pertraukų nedarai, kol išgeri visas tabletes - 21 ir tik tada drąsiai darai 7 d. pertrauką. Kitaip bus nepatikima.
Atsakyti