Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Scala @ 2005 05 04, 16:02)
Paskaičiau paskutines jusu žinutes ir visai susinervijau  unsure.gif  doh.gif  Jau turėtų prasidėti mano dienos, o jau šiandien trečia diena, kaip nė ženklo  unsure.gif  Negi būsiu tas procentas kurios gali pastoti  rolleyes.gif  cry.gif  Lygtai laiku klijavau, be jokių nukrypimų.. Zemze, būk žmogus, tark kokį paguodos žodį  cry.gif  ax.gif

Tikrai nesinervuok, man irgi buvo kartą taip, tai prasidėjo tik ketvirtą dieną , irgi nervavausi, bet matyt kad buvau peršalus ir dar egzamenai buvo tai gal jaudinausi labai, valgiau mažiau, tai žinok viskas bus gerai. Baisu tik tada kai tikrai žinai, kažką padarei ne taip, ar pamišai priklijuot, ar kaip aš doh.gif
Tai kad nepergyvenk, na o jei jau tikrai nestuke.gif tai kaip ir sakė, nėra to blogo, kas neišeitų į gera biggrin.gif
Atsakyti
Šventė mano širdyje... ir biškį žemiau tongue.gif ax.gif Su sveikinimais teks palaukti ax.gif
Tik tiek, kad man jau sekmadienį vakare reikia naują pleistrą klijuoti, o tos mmm ka tik prasidėjo doh.gif Bet darysiu viską pagal instrukcijas taip ir toliau smile.gif 4u.gif Tikiuosi daugiau taip nebus, nes man taip gerai tie pleistrai, visai nenorėčiau vėl kokias tabletes gerti.. schmoll.gif

Nu bet koks palengvėjimas... blush2.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

Na bet man taip ir norisi saukti JUK SAKIAAAU!!! biggrin.gif

o pleistriuka naudok pagal instrukcija - jei sekmadieni, tai sekmadieni. Jei pleistra reikia klijuoti dar nesibaigus menesinems, tai nereiskia, kad kazkas yra "ne pagal taisykles". Viskas gerai, taip irgi buna ax.gif
Atsakyti
Merginos, ar pastebėjot kokį poveikį odai, naudodamos pleistrus? Kadangi vis beria odą, baigus maitinti, žadu gerti kontraceptines tabletes. Jos man lyg ir tiko. Tačiau pleistras, manau, patogiau, bet ar padeda jis išvengti spuogų 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Arnika @ 2005 05 07, 18:37)
Merginos, ar pastebėjot kokį poveikį odai, naudodamos pleistrus? Kadangi vis beria odą, baigus maitinti, žadu gerti kontraceptines tabletes. Jos man lyg ir tiko. Tačiau pleistras, manau, patogiau, bet ar padeda jis išvengti spuogų  4u.gif ?

Šiaip pleistras panašiai kaip tabletės, tik kad apsaugo skrandį, jei nemeluoju kepenis, nuo kontraceptikų, ir eina tiesiai į kraują. Tai jei tiko tabletės, turėtų tikti ir pleistras. Vien dėl patogumo patarčiau pleistrą pabandyti smile.gif Vistiek būtų geriausia su gydytoju savo dar pasitarti. Gal ateis į šią temą didesnių pleistrų profių tai daugiau patars, bet aš manau, kad pabandyti verta, nes ir pleistro ir tablečių sudėtis yra panaši. Tai gal labai neužpuls tie spuogai smile.gif Bent jau linkėčiau to ax.gif
Atsakyti
Arnika,

Taip pleistras - geras vaistas nuo spuogu. Taciau tai individualu, galiu teigti is savo patiries, kad man pleistras efektyviau isgyde spuogus nei tabletes.

Bet man aktualesnis kitas pleistro papildomas poveikis - jis mazina plaukuotuma! Ne ta prasme, kad plaukai isslenka biggrin.gif , o kai juos nusidepiliuoji, ar net nuskuti, jie atauga vis retesni ir silpnesni thumbup.gif Na bent jau man tai buvo stebuklingas atradimas, nes nuo gydymo hormonais vaikysteje, buvau virtuse bezdzionele blink.gif - per daug apzeliau.
Atsakyti
QUOTE(Arnika @ 2005 05 07, 19:37)
Merginos, ar pastebėjot kokį poveikį odai, naudodamos pleistrus? Kadangi vis beria odą, baigus maitinti, žadu gerti kontraceptines tabletes. Jos man lyg ir tiko. Tačiau pleistras, manau, patogiau, bet ar padeda jis išvengti spuogų  4u.gif ?

Instrukcijoje nėra parašyta, kad "gydo" spuogus. Negaliu teigti, gal tik sutapimas, bet man anksčiau, kai nenaudojau evros, kartais nugarą išberdavo, o per visą vartojimo laiką nebėrė... gal čia tik sutapimas..
O dėl patogumo, tai pleistras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
...ir neina per virškinimo organus....
Atsakyti
Tai ir tableciu instrukcijoje nera parasyta, kad gydo spuogus. Pastebekit, kad visu vaistu instrukcijose aprasomas tiesioginis poveikis (vaistu paskirtis) ir galimi neigiami salutiniai. Manau tam, kad zmones nepirktu bele kokiu vaistu, kurie turi teigiama salutini poveiki tik del to poveikio...
O del pleistro gydomosios galios nuo spuogu, tai visiska teisybe, ta patvirtino ir mano ginekologe.
Atsakyti
QUOTE(Zemze @ 2005 05 11, 16:02)
Tai ir tableciu instrukcijoje nera parasyta, kad gydo spuogus. Pastebekit, kad visu vaistu instrukcijose aprasomas tiesioginis poveikis (vaistu paskirtis) ir galimi neigiami salutiniai. Manau tam, kad zmones nepirktu bele kokiu vaistu, kurie turi teigiama salutini poveiki tik del to poveikio...
O del pleistro gydomosios galios nuo spuogu, tai visiska teisybe, ta patvirtino ir mano ginekologe.

Pritariu Zemzei, pleistras turi poveikį nuo spuogų, tik tiek,kad jis keliauja tiesiai i krauja. O poveikis toks pat kaip ir tablečių smile.gif
Atsakyti
Dekui uz pritarima 4u.gif

Man asmeniskai pleistro poveikis odai nebuvo visiskai toks, kaip tableciu. Na, tabletes tabletems nelygu... Nuo vienu mane bere, nuo kitu ne. O vat nuo pleistro buvo geriausias rezultatas. Tiesiog ten gerai hormonai subalansuoti..

Nu vienu zodziu valio pleitriukui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indriuz @ 2005 05 13, 07:42)
o jis su antibijotikais ar jonažolėmis ar, pvz.,alkoholiu reguoja kaip KT ar ne? g.gif

Vaistai, kurie gali sutrikdyti poveikį, ir galima pastoti:

kai kurie vaistai ŽIV ar kt. virusinei infekcijai gydyti (ritonaviras)
kai kuire antibiotikai (ampicilinas, rifampicilinas, grizeofulvinas
modafinilis (nuotaikai gerint)
kai kurie antiepileptikai (topiramatas, barbitūrai, fenilbutazonas, fenitoino natris, karbamazepinas, primidonas, hidantoinai, okskarbamazepinas, felbamatas).

augalinės jonažolės papildas sumažina poveikį (jonažolės poveikis trunk iki 2 savaitčių po jų naudojimo).

o dėl C2H5OH nieko neradau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minnie: 14 gegužės 2005 - 15:17
man vienintele negerove su pleistruku buvo tik pati pirma menesi - nuolat tirpdavo ranka ant kurios uzlipintas,ypac kai tik uzlipini...o va jau trecias mienuo ir jokio kito poveikio blogo nejauciu....tik svoris mazeja(nors neaisku ar tai susije,bet man tai patinka) thumbup.gif
Atsakyti