Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

Mano mėgstamiausia klijavimo vieta - pilvo apačia. Baisiausia buvo, kai ant nugaros klijavau ir pataikiau ties liemenuko petnešėle, tai jis man vargšas vos atlaikė tą savaitę.. doh.gif biggrin.gif Kažkaip nesinori kito klijuoti ir išsiderinti iš pakuočių ritmo ax.gif
Atsakyti
As irgi noreciau klijuoti ant pilvo apacios, sesuo den dazniausiai nesioja, sako labai patogu, kai po kelnaitemis prisispaudzia, bet mano visa pilvo apacia isilgai buvo perpjauta, todel nemalonu, kai kazkas lieciasi prie rando cry.gif
O tarp kitko, kiek as klijavau ant peties, ties liemenele, toje vietoje man laikesi itin stipriai biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir sutapimas, kad buvo labai nepatogu ant nugaros, bet antrą kartą taip ir nedrystu klijuoti toje vietoje. Jau turbut ten ir neklijuosiu biggrin.gif Paskui dar gerą savaitę vis čiupdavau už nugaros pasitikrinti doh.gif

Ginekologė man sakė ateiti pasitikrinti po 3 mėnesių pleistro naudojimo, bet aš gerai jaučiuosi, tai sakau dar palauksiu.. Gal nieko blogo..
Atsakyti
Aš naudojau tą pleistrą apie 6mėnesius. Buvo labai patogu ir faina. Nė karto neatsiklijavo. O klijavau įvairiai. Ant užpakalio, rankų, nugaros ir visur gerai laikėsi. Tik viena bjauru, brangokas smile.gif
bet aš tokia užuomarša, kad KT pastoviai užmiršdavau išgerti, išvažiuoju keliom dienom ir namie palieku...
žodžiu, pleistras man buvo kaip išganymas. O dabar nenaudoju nieko, nes noriu būti nestuke.gif o vyras nori būti tėveliu mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis.
Gal galetumet patart ką nors blush2.gif Žinau, kad pati durnelė, bet paskutinių metu labai susisuko galva, nuplešiau pleistrą diena ankščiau negu reikia, aišku tik kita diena supratau. Turėjau nuplešti šeštadienį, nuplešiau penktadienį, tai buvo paskutinis tečias. Dabar savaitė turiu vaikščiuot be jo. blink.gif Ką daryt, ar saugotis dabar papildomai? Ar nauduoti toliau pleistrą? Vienu žodžiyu padekit patarimais... Rugpjūtį vestuvės, visai kiti rupesčiai, ir kažkaip noresi planuoto vaiko unsure.gif Ką patartumet schmoll.gif
Atsakyti
Namanau, kad turetum nerimauti. Tau tiesiog gali menesines prasideti dienele anksciau nei iprastai. Zinoma, papildoma apsauga tikrai nepakenks smile.gif
Jei pleistra naudojai viena diena trumpiau, tai, mano manymu, turetum, prisiklijuoti pirma pleistra is naujos pakuotes viena diena anksciau (kad per ilgai nesedetum be hormonu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doki @ 2005 04 30, 19:29)
Labutis.
Gal galetumet patart ką nors blush2.gif  Žinau, kad pati durnelė, bet paskutinių metu labai susisuko galva, nuplešiau pleistrą diena ankščiau negu reikia, aišku tik kita diena supratau. Turėjau nuplešti šeštadienį, nuplešiau penktadienį, tai buvo paskutinis tečias. Dabar savaitė turiu vaikščiuot be jo.  blink.gif  Ką daryt, ar saugotis dabar papildomai? Ar nauduoti toliau pleistrą? Vienu žodžiyu padekit patarimais... Rugpjūtį vestuvės, visai kiti rupesčiai, ir kažkaip noresi planuoto vaiko unsure.gif  Ką patartumet  schmoll.gif

Doki, nesijaudink, gi prieš pat mėnesines nuplėšei. pakitimų dėl to nebus jokių. Aš irgi visko pridirbdavau prieš mėnesines, bet nieko. Va jei vidury ciklo nuplėštum, tai reikėtų papildomos apsaugos, bet dabar, mėgaukis smileysex.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakimus, nes tą dieną tikrai pradėjau pergyvent, kad pridariau nesamonių blush2.gif Bet dabar jau kažkaip ir nebesinervuoju, tuo labiau menėsinės prasidėjo kaip ir visada, tai turėtų būti viskas gerai, ačiū už palaikimą 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu, ir ateity buk atidesne g.gif
Duosiu patarimuka is savo praktikos. Del ramybes, visad turiu nusipirkus papildoma pakuote. Na tam nerealiam atvejui, jeigu ikrisciau i backa su acetonu, arba mane pagautu miske koks piktadaris Barmalejus ir piktybiskai nurautu pleistra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Pakelkime bokalus uz sauguma drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paskaičiau paskutines jusu žinutes ir visai susinervijau unsure.gif doh.gif Jau turėtų prasidėti mano dienos, o jau šiandien trečia diena, kaip nė ženklo unsure.gif Negi būsiu tas procentas kurios gali pastoti rolleyes.gif cry.gif Lygtai laiku klijavau, be jokių nukrypimų.. Zemze, būk žmogus, tark kokį paguodos žodį cry.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scala @ 2005 05 04, 16:02)
Paskaičiau paskutines jusu žinutes ir visai susinervijau  unsure.gif  doh.gif  Jau turėtų prasidėti mano dienos, o jau šiandien trečia diena, kaip nė ženklo  unsure.gif  Negi būsiu tas procentas kurios gali pastoti  rolleyes.gif  cry.gif  Lygtai laiku klijavau, be jokių nukrypimų.. Zemze, būk žmogus, tark kokį paguodos žodį  cry.gif  ax.gif

Mmm turi prasidėti ne būtinai kitą dieną po pleistro nuėmimo dienos. man pvz jos prasidėdavo apie trečią dieną. ir kai klijuodavau naują pleistrą, mmm dar nebūdavo pasibaigusios.va taip tongue.gif
Atsakyti
Man kiek klijuoju, tai antros dienos ryte vėliausiai prasidėdavo, nu siaubas, kaip nervuoja, o jau trečia diena į pabaigą doh.gif Jau beveik minutes skaiciuoju kiek vėluoja blush2.gif
Truputį paguodei, ačiū 4u.gif
Atsakyti