[quote=lauraz5,2009 11 21, 11:21]
[quote=lauraz5,2009 11 21, 12:18]
[quote=ziuzi26,2009 11 21, 12:07]
tikrai didelis aciu tau
mano gyne poliklinikoje, tai neko nepataria daryti, bet nesakyciau kad jinai yra bloga gydytoja, dirba ir privaciuoje klinikoje. as tai siaip turejau nesivystanti nestuma pries 1.5 metu, tai tada irgi neko nedariau, bet dabar kai ale vyro tyrimai blogi, tai gydom kol kas ji, bet reik ir man pasitikrinti, nepakenks...
nera uz ka mergyt tam cia ir esam susiburusios...mane irgi erzina kad nezinai nei kur eit nei ko klaust jokios informacijos....o juk ne kasdien tokius dalykus darai...gerai kad gyd Zilienene paeme valdzia i savo rankas ir sake mum pades nes tikrai net nezinociau nei nuo ko pradet, nei ka daryti...na del savo tyrimu ir as tam pritariu bent jau man taip atrodo kad ramiau bus jei zinosi kad sutavimi viskas gerai tuo labiau kad turejai nesivytanti....as tyrima dariau privaciai nepatikesi bet pigiau nei poliklinikoj...beje vistiek gine turi parasyt kokiu tem hormonus tirt reikia ir pan....uzknisa kai reikia tiesiog prasyt gydytoju kad sprestu tokias problemas...juk jie gydytojai...tikrai nuejus privaciai net apstulbau kaip viskas greit vyksta zinoma jei pati nori...tai ne valstybinej...kainuoja pinigelius bet esi tikras kad viskas juda i prieki..
dar tiesa patarsiu is savo patirties....darykites pilna spermos tyrima, kad nereiketu mesti pinigu antra kart...ten bent matys visu neigiamu dalyku priezastis.
[/quote]
lauraz5 o kokios pas jus problemos? kiek jau bandai pastoti?