Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

Pirmiausiai pasidarykit spermograma normalioj nevaisinguma tiriancioj ir gydancioj klinikoj, nes Pleaskaciauskas kiek girdejau tyrimus atieka kraujo aparatu. 4u.gif

QUOTE(ziuzi26 @ 2009 11 18, 20:48)

ką daryti??? kaip pagerinti ta patologiją?
spermogramą darėm pas andrologą Pleskačiauską.

Atsakyti
Labas mergytės,
Gal galit pakomentuoti rezultatus 4u.gif
A 30 proc
B 15 proc
Normalių formų 9 proc

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
be skaiciu procentai nieko nereiskia smile.gif)
ar tau ka nors pasakytu 30% mano algos, tai kiek? smile.gif nepamirskit skaiciuku 4u.gif

QUOTE(Ankara @ 2009 11 19, 11:48)
Labas mergytės,
Gal galit pakomentuoti rezultatus  4u.gif
A 30 proc
B 15 proc
Normalių formų 9 proc

Atsakyti
[quote=ziuzi26,2009 11 18, 21:28]
Mes darem vilniuje: Pleskačiausko diagnostinė ir gydymo pagalba bevaikių šeimų vyrams.
dievuleleiau neturit kur pinigu deti, kad kreipiates i tokius gydytojus kaip Pleskačiauskas? Ar ypatingai daug laiko dar turit? Siulyciau nesvaistyti brangiu metu veltui.
Mano vyras gere PROFERTIL, deja nieko nepadejo. Bet kiekvienas organizmas skirtingas
Atsakyti
[quote=Jolita10,2009 11 20, 20:34]
Mes darem vilniuje: Pleskačiausko diagnostinė ir gydymo pagalba bevaikių šeimų vyrams.
dievuleleiau neturit kur pinigu deti, kad kreipiates i tokius gydytojus kaip Pleskačiauskas? Ar ypatingai daug laiko dar turit? Siulyciau nesvaistyti brangiu metu veltui.
Mano vyras gere PROFERTIL, deja nieko nepadejo. Bet kiekvienas organizmas skirtingas
[/quote]
Gal galite pasakyti kodel taip nusiteikusi pries sita gyditoja?
Atsakyti
[quote=Jolita10,2009 11 20, 19:34]
[/quote]

O kur geriau daryti? ka manote apie Normeda? ar geriau Vaisingumo klinikoje?
dar noreciau jusu paklausti, (gal cia visai ne i sita tema) jeigu man vyksta ovuliacija, jokiom lygom nesergu (nu bent taip manau) ar reik man kokius tyrimus pasidaryti? ar laukti kol vyro spermos rezultatai pageres?
Atsakyti
QUOTE(ziuzi26 @ 2009 11 21, 11:18)
O kur geriau daryti? ka manote apie Normeda? ar geriau Vaisingumo klinikoje?
dar noreciau jusu paklausti, (gal cia visai ne i sita tema) jeigu man vyksta ovuliacija, jokiom lygom nesergu (nu bent taip manau) ar reik man kokius tyrimus pasidaryti? ar laukti kol vyro spermos rezultatai pageres?

as vel kisu savo nosyte bet pasidarius tyrimus normalioj klinikoj parodymai jei nera labai prasti zinoma reikia ieskoti ir priezasties ir tavyje...na nebent laiko turite eksperimentuoti....pas mus tas pats kol mano vyra nagrineja juodai(nors tiesa sakant rezultatai gana geri)as darausi elementarius tyrimus....nes pagerinus vyro rodilkius reikes laukti ar uzkibs...o jei ne?tave tada kratys ir narstys...mano nuomone tokia kad geriau jau po biskiuka pradeciau darytis ir as vietoj taves...pvz hormonus,prolaktina,ir pan taip pat po sueities juk vistiek bus greiciau...o jei problema ne pas ji?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2009 11 21, 10:42)
as vel kisu savo nosyte bet pasidarius tyrimus normalioj klinikoj parodymai jei nera labai prasti zinoma reikia ieskoti ir priezasties ir tavyje...na nebent laiko turite eksperimentuoti....pas mus tas pats kol mano vyra nagrineja juodai(nors tiesa sakant rezultatai gana geri)as darausi elementarius tyrimus....nes pagerinus vyro rodilkius reikes laukti ar uzkibs...o jei ne?tave tada kratys ir narstys...mano nuomone tokia kad geriau jau po biskiuka pradeciau darytis ir as vietoj taves...pvz hormonus,prolaktina,ir pan taip pat po sueities juk vistiek bus greiciau...o jei problema ne pas ji?

Labas,
Tikrai didelis aciu uz tavo visus patarimus:)
o kur geriau kreiptis vilniuje? ir nuo kokiu tyrimu pradeti man tyrti save? gal galetum patarti?
Atsakyti
QUOTE(ziuzi26 @ 2009 11 21, 11:47)
Labas,
Tikrai didelis aciu uz tavo visus patarimus:)
o kur geriau kreiptis vilniuje? ir nuo kokiu tyrimu pradeti man tyrti save? gal galetum patarti?

na as kadangi po operacijos tai manes negalejo apziureti gine...tai nusiunte mane darytis kraujo tyrima hormonu juo daro pradzioje ciklo o 21-22 ciklo diena daro kitus kraujo tyrimus....dar jei tau ciklas reguliarus gali daryti tyrima po sueities kai vyksta ovuliacija...na kadangi tu ne po operacijos tai viskas prasides nuo elementaraus patikrinimo.t.y gimdos padeties...ir pan...fiziologiniu dalyku, na dar sake galima padaryti ultragarsa sake...vilniuje tikrai nzn kur..nes pati esu is kauno...bet jei nori privaciai tai pati lankausi vaisingumo klinikoje tikrai esu patenkinta gydytojais zn kad ir vln tokia yra dar kiek zn yra ir BAK klinika...privaciai viskas organizuociau ir greiciau nei valstybinese klinikose ten viskas vezlio zingsniu vyksta..siaip pradek nuo ginekologes ji tau viska ir patars...bet vistiek pradiniai zingsniai bus tie kur isvardinau smile.gif group.gif sekmytes tau!
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2009 11 21, 11:00)
na as kadangi po operacijos tai manes negalejo apziureti gine...tai nusiunte mane darytis kraujo tyrima hormonu juo daro pradzioje ciklo o 21-22 ciklo diena daro kitus kraujo tyrimus....dar jei tau ciklas reguliarus gali daryti tyrima po sueities kai vyksta ovuliacija...na kadangi tu ne po operacijos tai viskas prasides nuo elementaraus patikrinimo.t.y gimdos padeties...ir pan...fiziologiniu dalyku, na dar sake galima padaryti ultragarsa sake...vilniuje tikrai nzn kur..nes pati esu is kauno...bet jei nori privaciai tai pati lankausi vaisingumo klinikoje tikrai esu patenkinta gydytojais zn kad ir vln tokia yra dar kiek zn yra ir BAK klinika...privaciai viskas organizuociau ir greiciau nei valstybinese klinikose ten viskas vezlio zingsniu vyksta..siaip pradek nuo ginekologes ji tau viska ir patars...bet vistiek pradiniai zingsniai bus tie kur isvardinau smile.gif  group.gif sekmytes tau!

tikrai didelis aciu tau wink.gif
mano gyne poliklinikoje, tai neko nepataria daryti, bet nesakyciau kad jinai yra bloga gydytoja, dirba ir privaciuoje klinikoje. as tai siaip turejau nesivystanti nestuma pries 1.5 metu, tai tada irgi neko nedariau, bet dabar kai ale vyro tyrimai blogi, tai gydom kol kas ji, bet reik ir man pasitikrinti, nepakenks...
Atsakyti

[quote=lauraz5,2009 11 21, 12:18]
[quote=ziuzi26,2009 11 21, 12:07]
mano gyne poliklinikoje, tai neko nepataria daryti, bet nesakyciau kad jinai yra bloga gydytoja, dirba ir privaciuoje klinikoje. as tai siaip turejau nesivystanti nestuma pries 1.5 metu, tai tada irgi neko nedariau, bet dabar kai ale vyro tyrimai blogi, tai gydom kol kas ji, bet reik ir man pasitikrinti, nepakenks...
nera uz ka mergyt tam cia ir esam susiburusios...mane irgi erzina kad nezinai nei kur eit nei ko klaust jokios informacijos....o juk ne kasdien tokius dalykus darai...gerai kad gyd Zilienene paeme valdzia i savo rankas ir sake mum pades nes tikrai net nezinociau nei nuo ko pradet, nei ka daryti...na del savo tyrimu ir as tam pritariu bent jau man taip atrodo kad ramiau bus jei zinosi kad sutavimi viskas gerai tuo labiau kad turejai nesivytanti....as tyrima dariau privaciai nepatikesi bet pigiau nei poliklinikoj...beje vistiek gine turi parasyt kokiu tem hormonus tirt reikia ir pan....uzknisa kai reikia tiesiog prasyt gydytoju kad sprestu tokias problemas...juk jie gydytojai...tikrai nuejus privaciai net apstulbau kaip viskas greit vyksta zinoma jei pati nori...tai ne valstybinej...kainuoja pinigelius bet esi tikras kad viskas juda i prieki.. biggrin.gif
dar tiesa patarsiu is savo patirties....darykites pilna spermos tyrima, kad nereiketu mesti pinigu antra kart...ten bent matys visu neigiamu dalyku priezastis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 21 lapkričio 2009 - 11:22
[quote=lauraz5,2009 11 21, 11:21]
[quote=lauraz5,2009 11 21, 12:18]
[quote=ziuzi26,2009 11 21, 12:07]
nera uz ka mergyt tam cia ir esam susiburusios...mane irgi erzina kad nezinai nei kur eit nei ko klaust jokios informacijos....o juk ne kasdien tokius dalykus darai...gerai kad gyd Zilienene paeme valdzia i savo rankas ir sake mum pades nes tikrai net nezinociau nei nuo ko pradet, nei ka daryti...na del savo tyrimu ir as tam pritariu bent jau man taip atrodo kad ramiau bus jei zinosi kad sutavimi viskas gerai tuo labiau kad turejai nesivytanti....as tyrima dariau privaciai nepatikesi bet pigiau nei poliklinikoj...beje vistiek gine turi parasyt kokiu tem hormonus tirt reikia ir pan....uzknisa kai reikia tiesiog prasyt gydytoju kad sprestu tokias problemas...juk jie gydytojai...tikrai nuejus privaciai net apstulbau kaip viskas greit vyksta zinoma jei pati nori...tai ne valstybinej...kainuoja pinigelius bet esi tikras kad viskas juda i prieki.. biggrin.gif
dar tiesa patarsiu is savo patirties....darykites pilna spermos tyrima, kad nereiketu mesti pinigu antra kart...ten bent matys visu neigiamu dalyku priezastis.
[/quote]

lauraz5 o kokios pas jus problemos? kiek jau bandai pastoti?
Atsakyti