Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

aciukas, nes is tirko tai laaaaaaaaabai bijau...net silpna daros pagalvojus .... doh.gif ax.gif
be to, tu atrodo BAK dareisi, taip? as jau kaip srgas stovesiu salia, kad duotu lapuka su duomenim, kad nebutu kaip visada, kad tepasako, o iridymu nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2009 11 13, 13:49)
aciukas, nes is tirko tai laaaaaaaaabai bijau...net silpna daros pagalvojus ....  doh.gif  ax.gif
be to, tu atrodo BAK dareisi, taip? as jau kaip srgas stovesiu salia, kad duotu lapuka su duomenim, kad nebutu kaip visada, kad tepasako, o iridymu nera biggrin.gif

jo BAK'e 2 kartus darėsi smile.gif ten dirba Živilė embriologė, tai ją mums ir rekomendavo, superinė tokia kaip motina smile.gif labai maloni, pataria dar, paskui pakomentuoja tyrimus, ji MV net pas urologą nuvedė iš karto po tyrimų smile.gif ir dar pasakė kai bus atsakymas pas ją sugrįžti, tada ji pažiūrės ir pasiūlys gal dar ką smile.gif 10 balų jai 4u.gif bet reikia klausti kada ji dirba ir tada eiti smile.gif
Atsakyti
as vakar soke buvau tokiam,niekada nesupratau kad pas mus taip prastai ir rimta,net verkiau,pasirodo dabar tik vargo keliai prasideda.is kur jus mergaites semietaes jegu,juk as turiu ir mb palaikyti,o jis mane palaiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erika0518 @ 2009 11 13, 14:00)
as vakar soke buvau tokiam,niekada nesupratau kad pas mus taip prastai ir rimta,net verkiau,pasirodo dabar tik vargo keliai prasideda.is kur jus mergaites semietaes jegu,juk as turiu ir mb palaikyti,o jis mane palaiko verysad.gif

cia tau stiprybei 4u.gif
pradzioje labai sunku buvo, veliau monotonija vaiskciojimu pas gines, viltis, laukimas ir pan.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erika0518 @ 2009 11 13, 14:00)

Mano likimo drauge unsure.gif Man vakar irgi tas pats buvo, po daktares vaziavau namo ir verkiau visa kelia verysad.gif
As maciau, kad vyro rezultatai blogi, bet galvojau gal kokiais vaistais, vitaminais issprendziama. Bet jeigu, kaip cia rase, geriau neleisti pinigu tiems vaistams, o iskart IVF darytis? .... nezinau, kokia jusu, merginos patirtis?
Atsakyti
as sakau, nors ir man sake, kad nemetyumem pinigu, vis tiek bandem girdyt, o ar nors kiek padejo suzinosiu ryt...jei isgyvensiu nuo tu nervu tongue.gif doh.gif

bet realiai....tai nelabai jie stebuklus daro...
Jus mergaites nepergyvenkit, stenkites nusiraminti, as suprantu kaip sunku, mane pacia sokas buvo istikes, prasidejo en klausimu kaip, kodel, uz ka ir t.t. bet atsakymu tam tikrai nerasite.... Geriau visa energija skirkite savo brangiausiam ir tikejimui kad vis tiek sulauksite stebuklo!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2009 11 13, 13:13)
Mano likimo drauge  unsure.gif  Man vakar irgi tas pats buvo, po daktares vaziavau namo ir verkiau visa kelia  verysad.gif 
As maciau, kad vyro rezultatai blogi, bet galvojau gal kokiais vaistais, vitaminais issprendziama. Bet jeigu, kaip cia rase, geriau neleisti pinigu tiems vaistams, o iskart IVF darytis? .... nezinau, kokia jusu, merginos patirtis?

Nelaidykit manau jūs tų pinigų vitaminams, juk jie gali padėti tik kai yra nedidelis nukrypimas nuo normos, o jūsų atveju čia iš mirusiųjų reikia prikelti. Pas pačią tokią pat situacija, sugaišom begales laiko vyro gydymui, išleidom daugybę pinigų visokiems stebuklingiems vitaminams, vis tikėjau gal ne beviltiška, bet deja verysad.gif

Dar patarčiau vyrui hormonus išsitirti, gali būti problema hormonuose jei visai nesigamina.
Atsakyti
as nebezinau ka daryti,jei jus sakote kad gydyti nebeverta,man jauciasi 5dienis trylikta,negaliu dar nustoti zliumbti.galva plysta schmoll.gif kaip gerai kad nors cia galime voiena kita palaikyti unsure.gif mes einame pas gp ne ateinancia bet kita svaaite prasysiu pakartoniio tyrimo,bet nebesitikiu,kad bus geriau verysad.gif as visa gyvenima buvau tokia optimiste,kazkas nebegerai su manimi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erika0518 @ 2009 11 13, 13:31)
as nebezinau ka daryti,jei jus sakote kad gydyti nebeverta,man jauciasi 5dienis trylikta,negaliu dar nustoti zliumbti.galva plysta schmoll.gif kaip gerai kad nors cia galime voiena kita palaikyti unsure.gif mes einame pas gp ne ateinancia bet kita svaaite prasysiu pakartoniio tyrimo,bet nebesitikiu,kad bus geriau verysad.gif as visa gyvenima buvau tokia optimiste,kazkas nebegerai su manimi doh.gif

Nezinau ar paguos..Kaip mes galvojam...Eisim viena karta va bank. Ivf -auginsim iki 8 last ar blastocistu, jei nepavyks net nesodinsim. Kadangi as sveika bus galima betkada pasidaryti IUI. Taigi padeciu be iseities nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justytė: 13 lapkričio 2009 - 13:49
QUOTE(Justytė @ 2009 11 13, 13:48)
Nezinau ar paguos..Kaip mes galvojam...Eisim viena karta va bank. Ivf -auginsim iki 8 last ar blastocistu, jei nepavyks net nesodinsim. Kadangi as sveika bus galima betkada pasidaryti IUI. Taigi padeciu be iseities nera.

Bet IUI reikia minimum 5 mln/ml, ar pas jus taip smarkiai pagerėjo. bigsmile.gif Aš tai galvoju, kad tikrai neverta visų auginti, nes gali ir neužaugti, o pinigai už vaistus ir visą procedūrą vis vien jau bus išleisti, tai bent kokius 2 įsodinti kad ir 4-6 ląstelių, o likusius auginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 13 lapkričio 2009 - 14:05
QUOTE(Singerita @ 2009 11 13, 14:03)
Bet IUI reikia minimum 5 mln/ml, ar pas jus taip smarkiai pagerėjo.  bigsmile.gif Aš tai galvoju, kad tikrai neverta visų auginti, nes gali ir neužaugti, o pinigai už vaistus ir visą procedūrą vis vien jau bus išleisti,  tai bent kokius 2 įsodinti kad ir 4-6 ląstelių, o likusius auginti.

Cia reiktu kito vyro pagalbos. Matysim, dar galvojam, bet viena ''vilties'' IVF darysim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justytė: 13 lapkričio 2009 - 14:32
na kagi einu i ivf puslapeli pasidairyti,niekada negalvojau,kad gvenime man to prireiks,bet pasirodo blush2.gif nes apie tai jokio zalio supratimo neturiu
Atsakyti