o as pirkau savo vyrui tas "auksines" profertil tabletes, pakartosime tyrima, bet manau niekas nepagerejo.
taipas mus vadinasi isvis baisi situacija, as dar vis tikejausi pagerinti vitaminais viskiais seriu,bet va gal ir nebera prasmes
Sveikos, mielosios! Noreciau paklaust, gal kas savo nevaisinguma gydet pas gydytoja R.Zobakiene? Noreciau paskaityt Jusu atsiliepimus, tiek teigiamus tiek neigiamus. Aciu!
Vakar nunesiau vyro rezultatus pas gydytoja, tai ji
Sako, su tokiais rezultatais, ka mato dabar tik IVF.
Pas mane viskas gerai.
Merginos, o jei IVF ir pas moteri viskas gerai, tik is vyro puses nukrypimai, tai vistiek man reiktu kazkokius vaistus gert, kazka skatint?
Na, dar siusiu vyra pas urologa, gal jam nuodugnesnius tyrimus kazkokius darys - hormonu ar pan., idomu ar imanoma dar kazka pakeist?
QUOTE(norma @ 2009 11 13, 11:49)
Vakar nunesiau vyro rezultatus pas gydytoja, tai ji
Pas mane viskas gerai.
Merginos, o jei IVF ir pas moteri viskas gerai, tik is vyro puses nukrypimai, tai vistiek man reiktu kazkokius vaistus gert, kazka skatint?
Na, dar siusiu vyra pas urologa, gal jam nuodugnesnius tyrimus kazkokius darys - hormonu ar pan., idomu ar imanoma dar kazka pakeist?
Pas mane viskas gerai.
na turiu nuliudinti, IVF atveju vaistukus tik tu ir naudosi, o vyrui na gal vitaminai ir pan.. ieik IVF temute, ten viskas smulkiau bus
o vyras tegu pas androloga nebuvo? ka sake? iskart IVF?
QUOTE(VELI @ 2009 11 13, 11:58)
na turiu nuliudinti, IVF atveju vaistukus tik tu ir naudosi, o vyrui na gal vitaminai ir pan.. ieik IVF temute, ten viskas smulkiau bus
H, pirmiau mus siunte pas urologa, tai gal po to jis pas androloga sius?
O kokius man ten vaistus reiktu gert? Daug klausimu, siandien nerami diena, po vakarykscio vizito
Sveikutes!
As irgi net pasijungiau pirma karta ir iskarto sokau i sita tema.
Planuojame vaikuti ir nesisaugome jau kokius metus ir panasu kad problemeles yra manyje labiausiai susiusius su policistemis kiausidemis.
galvojam apie visokias tolesnes proceduras, bet pries tai norejom isitikinti ar su vyreliu viskas gerai.
Labai nesispyriodamas nuejo i VK ir rezultatai eblogi atseit to biologo kuris pakonsultavo telefonu.
Tasumas - 0
Ph - 8
1ame ml - 19x10sestuoju
A - 13%
B - 43%
Normaliu formu 17% (norma raso >14%)
Agliutinacija 0%
Ir dar daug kitu, diagnoze - normospermija
neraminantis dalykas yra kiekie viename mililitre kuris yra 19, o zemunite riba skaitosi 20. bet net nepatare niekur kreiptis, sake viskas gerai nera prasmes
kad butu tikslesni duomenys, bandysime pakartoti po kokio menesio ar 2ieju
kaip cia maciau del nezinojimo vyrelis susilaike 6ias dienas, pasiskaiciusi cia supratau kad tai yra per ilgai. O del per ilgo susilaikymo kencia judrumas bet ne kiekis viename mililitre?
o kas itakoja kieki viename mililitre? karstos vonios ir pirtys?
aciu!!!
As irgi net pasijungiau pirma karta ir iskarto sokau i sita tema.
Planuojame vaikuti ir nesisaugome jau kokius metus ir panasu kad problemeles yra manyje labiausiai susiusius su policistemis kiausidemis.
galvojam apie visokias tolesnes proceduras, bet pries tai norejom isitikinti ar su vyreliu viskas gerai.
Labai nesispyriodamas nuejo i VK ir rezultatai eblogi atseit to biologo kuris pakonsultavo telefonu.
Tasumas - 0
Ph - 8
1ame ml - 19x10sestuoju
A - 13%
B - 43%
Agliutinacija 0%
Ir dar daug kitu, diagnoze - normospermija
neraminantis dalykas yra kiekie viename mililitre kuris yra 19, o zemunite riba skaitosi 20. bet net nepatare niekur kreiptis, sake viskas gerai nera prasmes
kad butu tikslesni duomenys, bandysime pakartoti po kokio menesio ar 2ieju
kaip cia maciau del nezinojimo vyrelis susilaike 6ias dienas, pasiskaiciusi cia supratau kad tai yra per ilgai. O del per ilgo susilaikymo kencia judrumas bet ne kiekis viename mililitre?
o kas itakoja kieki viename mililitre? karstos vonios ir pirtys?
aciu!!!
QUOTE(norma @ 2009 11 13, 12:36)
H, pirmiau mus siunte pas urologa, tai gal po to jis pas androloga sius?
O kokius man ten vaistus reiktu gert? Daug klausimu, siandien nerami diena, po vakarykscio vizito
andrologas tai praktiskai tas pats urologas tik nevaisingumo srityje stazuojasi. nesijaudink anksciau laiko, tikrai yra atveju kai turto kokybe pasitaiso
sveikos.Mes su MB turime irgi tokia problemele,Jam diagnoze astenospermija.Sakoma kad spermos kokybe kinta kas kazkiek laiko.Bet jei jau butu kitusi i gera,tai manau kad jau buciau pastojusi,nes pas mane lyg ir viskas tvarkoje.Pastoti nepavyksta 2,5metu.Taigi ziauru,tiek laiko ir nera
Gyvename vilniuje bet dar pas gydytojus nesikreipeme,o vis laukeme kad pavyks pastoti siaip,be niekieno isikisimo.Dabar nutareme vel tyrimus pasidaryti ir po truputi vel pas gydytojus uzsirasyti.Gal patartumete koki androloga pasirinkti Vilniuje.Ir dar:susiruoseme daryti spermograma,NORNEDA centre,tik kaina ko tai mazoka palyginus su kitais centrais ,cia tik 100 Lt.pilnas tyrimas.Gal jie kazka ne taip ten tiria?Gal kas ten daretes?
Gyvename vilniuje bet dar pas gydytojus nesikreipeme,o vis laukeme kad pavyks pastoti siaip,be niekieno isikisimo.Dabar nutareme vel tyrimus pasidaryti ir po truputi vel pas gydytojus uzsirasyti.Gal patartumete koki androloga pasirinkti Vilniuje.Ir dar:susiruoseme daryti spermograma,NORNEDA centre,tik kaina ko tai mazoka palyginus su kitais centrais ,cia tik 100 Lt.pilnas tyrimas.Gal jie kazka ne taip ten tiria?Gal kas ten daretes?
nusiramink ir nekankink vyro 1 procentras pasiklydes tikrai cia nieko nereiskia. Sveika gyvenimo buda tegu palaiko ir tiek tvarkyk PKS turbut stimuliacija ir viskas bus ok
Papildyta:
del spermos tyrimo as rinkciausi viena is nevaisinguma gydanciu kliniku, bet gal kazkas turi patirties su patikimais tyrimais ir kitur..pasidalins merginos
O is kur pati zinai, kad as tave viskas tvarkoj, jeigu rasai kad pas gydytojus nesi buvusi? Reikia abiem issamiai issitirti, kad atskyti i rupima klausima kodel nepastoji
QUOTE(rosanna @ 2009 11 13, 12:45)
1ame ml - 19x10sestuoju
A - 13%
B - 43%
Agliutinacija 0%
A - 13%
B - 43%
Agliutinacija 0%
Papildyta:
del spermos tyrimo as rinkciausi viena is nevaisinguma gydanciu kliniku, bet gal kazkas turi patirties su patikimais tyrimais ir kitur..pasidalins merginos
O is kur pati zinai, kad as tave viskas tvarkoj, jeigu rasai kad pas gydytojus nesi buvusi? Reikia abiem issamiai issitirti, kad atskyti i rupima klausima kodel nepastoji
QUOTE(Ramona @ 2009 11 13, 12:55)
sveikos.Mes su MB turime irgi tokia problemele,Jam diagnoze astenospermija.Sakoma kad spermos kokybe kinta kas kazkiek laiko.Bet jei jau butu kitusi i gera,tai manau kad jau buciau pastojusi,nes pas mane lyg ir viskas tvarkoje.Pastoti nepavyksta 2,5metu.....
sveikos mergaites, del nornedos....
mano ziniomis kai kur labai tyrimai netikslus, geriausia juos darytis arba Vaisingumo klinikoje, arba Baltijos Amerikos klinikoje!
Norna, nepergyvenk taip, zinok pas mus ir laaaaaabai prasta situacija, tikriausiai prastesnes dar nera buve....pas jikeli tegyvi spermiukai, ir tie trukciojantuys vietoje......
kiek kalbejau su mergaitem, tai sako tokiu atveju geriau neisleidineti pinigu be reikalo, o taupyti IVF+ICSI (nors as aisku vis tiek tiek profertiliu, tiek visokiais cinkais, magnaiis girdziau, zolelem, nuovirais, spemanu, tribestanu....).
Zodziu praejo trys menssiukai, ryt eisim dar karta daryt spermograma......laaaabai bijau! kad is viso ten nieko nebebus like....
mano ziniomis kai kur labai tyrimai netikslus, geriausia juos darytis arba Vaisingumo klinikoje, arba Baltijos Amerikos klinikoje!
Norna, nepergyvenk taip, zinok pas mus ir laaaaaabai prasta situacija, tikriausiai prastesnes dar nera buve....pas jikeli tegyvi spermiukai, ir tie trukciojantuys vietoje......
kiek kalbejau su mergaitem, tai sako tokiu atveju geriau neisleidineti pinigu be reikalo, o taupyti IVF+ICSI (nors as aisku vis tiek tiek profertiliu, tiek visokiais cinkais, magnaiis girdziau, zolelem, nuovirais, spemanu, tribestanu....).
Zodziu praejo trys menssiukai, ryt eisim dar karta daryt spermograma......laaaabai bijau! kad is viso ten nieko nebebus like....
Bebmi sėkmės TV didžiausios