Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(vjz @ 2010 02 04, 17:05)
sioje temoje kazkada esu minejusi apie vyro spermos kokybe (normos ribose tik rasta agliutinacija), cikla susitvarkiau, apie nestuma visai nebegalvoju, bet pastoti vistiek nepavyksta, gal ta agliutinacija kisa koja? kaip galvojate? g.gif

Na mes irgi buvom pas Zilaitiene su vyro atsakymais, diagnoze A+B judrumas 36 proc ir buvo rasta agliutinacija. Nors gyd. minejo, kad ta agliutinacija neturi jokios itakos spermos kokybei, nes kaip ir normos ribose buvo, bet as dabar is savo patirties manau kad itakojo. Per 5metus nesisaugant, pastojau 2 kartus, bet abu nestumai buvo nesekmingi. Ivykdavo ankstyvi persileidimai. Mano visi tyrimai puikus, o vyro pagal gydytojus irgi neblogi. Tai gyd. jokio gydymo jam neskyre, tik sake jei norim galim pagert maisto papildaTribestan. Nu mes neteke vilciu nusprendem ir ji pabandyt, sugerem 2pakuotes ir pradejus 3 gert sulaukem stebuklo. Tai kazkaip vis del to manau, kad tas Tribestan tikrai patvarke vyro padeti ir sutvarke spermiukus. Kaip gyd. aiskino ta agliutinacija sulipina spermiukus ir jie nepatenka i gimda. Bet mano atveju jie ko gero patekdavo, bet budavo nekokybiski, ko pasekoje ir ivykdavo tie persileidimai. O ka jums gyd. aiskina del agliutinacijos?
Atsakyti
tutska2, sveikinu pagaliau pavykus nestuke.gif wub.gif
tema eina į pab. kas kurs? visad bum kurdavo bet seniai buvo užsukusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 04, 22:37)
Siguliukas, ot cia ir isrežiai kalbą  drinks_cheers.gif

žinok matyt skauduliukas susikaupė viduj, nes nežinau kiek jus bet mane TAIP stipriai kaip AŠ jį MB neguodė ir neglostė, jis per jumorą vis, bet jei jie stiprioji lytis, tai.... grįžtam į aną žinutę biggrin.gif

Dėl temos nežinau, pati nevietoj esu blush2.gif o ir kurti nemoku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 05 vasario 2010 - 06:41
na jei ką aš sukurti galėsiu, bet galvoju gal dar bum pasirodys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 04, 23:51)
tutska2, sveikinu pagaliau pavykus  nestuke.gif  wub.gif
tema eina į pab. kas kurs? visad bum kurdavo bet seniai buvo užsukusi blush2.gif

NA IR SUKURK smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peteliuske @ 2010 02 04, 19:15)
na as kaip suprantu, paselis daromas, jei tyrimas rodo uzdegima. mums ir jo nesiule, bet kaip supratau todel, kad leukocitu spermoje nebuvo ne kiek ir po apziuros pas vyra viskas graziai atrodo, jokiu uzdegimo pozymiu. tai as taip ir susiejau viska. be to, ne viena cia minejo, kad teko paseli palikti, jei randa leukocitu.

Pas mus spermograma nerode jokiu uzdegimu, bet gyd vistiek rekomendavo pasidaryti paseli. Nes uzaugti gali bet kokia bakterija, pradedant chlamidijom, mikoplazmom..............ir t.t
Aciu Die, neuzaugo niekas ax.gif
Atsakyti
Nauja tema
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 05, 09:59)

Nu ir puikiai pavyko thumbup.gif Pati nebūčiau geriau padarius hihihi.gif

Sutinku kad diagnozė būna didelis išbandymas šeimai. Vienus tai išskiria, kitus kaip tik tik suartina wub.gif Aišku jog geriau antrasis variantas. Juk jei žmogų myli priimi su visom ligom, visom ydom, kad ir kaip jos nepatiktų rolleyes.gif
Atsakyti
bum, tai kad viską nuo tavęs nukopinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 05, 10:53)
bum, tai kad viską nuo tavęs nukopinau blush2.gif

O aš nuo *oksi* nukopinau hihihi.gif Turiu omeny gražios gėlytės ir paveiksliukas biggrin.gif mirksiukas.gif
Tai kad tema baiginėjasi parašykit kas nors ką nors rolleyes.gif

Aš galiu papasakoti kad MB spermiukai pagerėjo (tfu tfu tfu). Per paskutinį IUI buvo A+B > 40 proc, o koncentracija 24 mln/ml bigsmile.gif (čia prieš atplovimą). Keista, nes Žil sakė kad greičiausiai čia jam dėl operacijos vaikystėje blogai buvo ir nedavė vilties kad pagerės ar kažką. Buvo pagerėję per 1IUI laikinai, bet ten nuo tamoxifeno bent jau taip maniau g.gif O dabar apart Tribestano vitaminų nieko per daug ir nedaro mastau.gif Gal čia jam bangos kokios unsure.gif Bet kai pas jį geriau tai aš stabdau doh.gif Reikia kažkaip padaryti kad sutaptų mūsų vaisingumo bangos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta @ 2010 02 05, 10:42)
Pas mus spermograma nerode jokiu uzdegimu, bet gyd vistiek rekomendavo pasidaryti paseli. Nes uzaugti gali bet kokia bakterija, pradedant chlamidijom, mikoplazmom..............ir t.t
Aciu Die, neuzaugo niekas ax.gif

o chlamidijoms ir toms kitoms LPL kartais neuztenka slaples nuogramdu? g.gif nes kiek ziurejau laboratorijoj, ten vyrams neliepia jokiso spermos nesti del LPL. na mums neliepe spermos palikti paseliui, gal kad as tyriausi tas ligas g.gif nu nezinau kaip cia yra tiksliai, mums neliepe ir tiek, gal dar lieps, bet ko cia laukti g.gif na ketvirtadieni bus antras vizitas ir uzklausiu del to paselio
Atsakyti
QUOTE(magneza @ 2010 02 04, 13:10)
mane labiausiai nugasdino, kad judriausiu A spermiuku visiskai nera verysad.gif , kaip jus manot jei mes per naujaka kaitinomes pirtyje,ar gali cia buti tik laikinas nebuvimas judriu spermuku? na bet cia gal daktaras mums paaiskins.as taip isivaizduoju jei judriu nera , tai IUI nelabai pades, na bet galiu tik atsidusti,sveikai gyvent ir laukti stebuklo

Sveika, aš galvoju, kad kaitinimasis pirtyje prieš tyrimą turėjo įtakos. Karščiavimas: aukšta, net trumpalaikė, temperatūra gali pabloginti vyro spermos kokybę trijų mėnesių laikotarpiu. Ilgalaikis ir dažnas kaitinimasis saunoje gali sumažinti spermatozoidų kiekį dėl žalingo karščio poveikio.
http://www.nordica.o...mposite-485.htm
gal dar nėra taip blogai? mirksiukas.gif pakartosit tyrimus ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti