QUOTE(vjz @ 2010 02 04, 17:05)
sioje temoje kazkada esu minejusi apie vyro spermos kokybe (normos ribose tik rasta agliutinacija), cikla susitvarkiau, apie nestuma visai nebegalvoju, bet pastoti vistiek nepavyksta, gal ta agliutinacija kisa koja? kaip galvojate?
Na mes irgi buvom pas Zilaitiene su vyro atsakymais, diagnoze A+B judrumas 36 proc ir buvo rasta agliutinacija. Nors gyd. minejo, kad ta agliutinacija neturi jokios itakos spermos kokybei, nes kaip ir normos ribose buvo, bet as dabar is savo patirties manau kad itakojo. Per 5metus nesisaugant, pastojau 2 kartus, bet abu nestumai buvo nesekmingi. Ivykdavo ankstyvi persileidimai. Mano visi tyrimai puikus, o vyro pagal gydytojus irgi neblogi. Tai gyd. jokio gydymo jam neskyre, tik sake jei norim galim pagert maisto papildaTribestan. Nu mes neteke vilciu nusprendem ir ji pabandyt, sugerem 2pakuotes ir pradejus 3 gert sulaukem stebuklo. Tai kazkaip vis del to manau, kad tas Tribestan tikrai patvarke vyro padeti ir sutvarke spermiukus. Kaip gyd. aiskino ta agliutinacija sulipina spermiukus ir jie nepatenka i gimda. Bet mano atveju jie ko gero patekdavo, bet budavo nekokybiski, ko pasekoje ir ivykdavo tie persileidimai. O ka jums gyd. aiskina del agliutinacijos?