o kaip pas jus su A spermukais irgi 0, ar nesiulo kokiu vaistu pagerinti spermai,iskart dirbtini siulo?
QUOTE(magneza @ 2010 02 04, 13:49)
nusimine vakar maniskis, negalejo patiketi
Palaikyk ji, ir pati turi buti stipri tik kartu viska ir istversite. Pakalbekite ir tikrai viskas laikui begant pageres, bent jau emociskai Zinau is patirties. O vyrams tokie rezultatai kur kas labiau zeidzia ir sirdele ir visa kita, turbut labiau nei mums...
QUOTE(magneza @ 2010 02 03, 15:36)
nesulaukusi vyro pati nuvariau atsakymu paimti, deja nieko gero , diagnoze astenoteratospermija, reiks rodytis daktarui, gal kam pavyko susilaukti,su tokia diagnoze, gal gydoma tikiuosi ,kazkodel as taip ir galvojau ,kad s... bus
QUOTE(magneza @ 2010 02 03, 16:04)
judrumas A yra O, B 25 procentai, C 15 proc, D 60, tasumas dar nulinis
Papildyta:
zinau kad daugelis manes nesupras, bet as nenoriu dirbtinio apvaisinimo, noriu naturaliai, bet matyt pakeisiu nuomone laikui begant
Papildyta:
zinau kad daugelis manes nesupras, bet as nenoriu dirbtinio apvaisinimo, noriu naturaliai, bet matyt pakeisiu nuomone laikui begant
Magneza, jei tai jus nors kiek paguos - musu pirminė diagnoze buvo lygiai tokia, kaip jusu, o rezultatai dar blogesni - A - 0, B - 16 proc. tik. Plius man dar diagnozavo PKS, taigi turim visa puokštę problemyčiu.
Bet ką gi, kadangi iš karto padarė spermos pasėlį (buvo leukocitu), rado streptokoką, kuri gydė antibiotiku dviem kursais. Išgydzius ta streptokoka vyro sperma ženkliai pasitaisė, ko pasekoje štai man jau 33 nėštumo savaitė, tikiuos, kad ir nėštumo pabaiga bus tokia pat sėkminga džiuginanti O gydymo metu darėm tris IUI ir net buvom pradėję galvoti apie IVF, bet to neprireikė..
Taigi, tiesiog linkiu nenuleisti ranku, nepasiduoti, ir tikrai kaip nors jums pavyks prisikviesti savo mazyli...
Kalbant apie musu rezultatus tai jie blogesni nei Jusu. Pas mus Oligoastenoteratospermija. Pradzioj sunkiai ir supratau ir suskaiciau kas cia per diagnoze. Koki gera menesi daugiau visiskai soke buvau. Dabar jau laiko praejo. Jau tyrimus kartojom, ir vel dabar reikia kartoti, truputi prisipazinsiu bijau. Nes po siu tyrimu turetu pasakyti ka taikys.
Taip kad nenusimink, jus ne vieni tokie, ir kuo toliau tuo daugiau tokiu problemeliu yra... Bet yra kaip yra. O gyvenimas sunkius isbandymus siuncia tik stipriausiems, nes zino kad jie istvers viska, nors ir bus labai sunku. Bet galiausiai mes busime stipresni uz visus kurie viska gauna labai lengvai.
Taip kad nenusimink, jus ne vieni tokie, ir kuo toliau tuo daugiau tokiu problemeliu yra... Bet yra kaip yra. O gyvenimas sunkius isbandymus siuncia tik stipriausiems, nes zino kad jie istvers viska, nors ir bus labai sunku. Bet galiausiai mes busime stipresni uz visus kurie viska gauna labai lengvai.
QUOTE(magneza @ 2010 02 04, 13:49)
jums abiems dabar turetu buti labai labai sunku
mums reikejo daug laiko, kol galejom testi tyrimus.. nors dabar gailiuosi kad taip ilgai laukem..
nes kai isivaziuoji i rutina, psichologiskai lengviau tampa
QUOTE(mimozyte @ 2010 02 04, 14:51)
Magneza, jei tai jus nors kiek paguos - musu pirminė diagnoze buvo lygiai tokia, kaip jusu, o rezultatai dar blogesni - A - 0, B - 16 proc. tik. Plius man dar diagnozavo PKS, taigi turim visa puokštę problemyčiu.
Bet ką gi, kadangi iš karto padarė spermos pasėlį (buvo leukocitu), rado streptokoką, kuri gydė antibiotiku dviem kursais. Išgydzius ta streptokoka vyro sperma ženkliai pasitaisė, ko pasekoje štai man jau 33 nėštumo savaitė, tikiuos, kad ir nėštumo pabaiga bus tokia pat sėkminga džiuginanti O gydymo metu darėm tris IUI ir net buvom pradėję galvoti apie IVF, bet to neprireikė..
Taigi, tiesiog linkiu nenuleisti ranku, nepasiduoti, ir tikrai kaip nors jums pavyks prisikviesti savo mazyli...
gal man butu ramiau jei tie leukocitai butu ne normoj,bet pas mus viskas o.k. su leukocitais,vadinasi uzdegimo nera,na bet reikia neleist sau depresuot,as dar kol kas l.rimtai nesityriau,pas gine buvau pries 3men. tai pagyre,kad kiausides grazios,sake viskas o.k., o jus sveikinu su tokia laime ,mes irgi nepasiduosim,ner cia ko
sioje temoje kazkada esu minejusi apie vyro spermos kokybe (normos ribose tik rasta agliutinacija), cikla susitvarkiau, apie nestuma visai nebegalvoju, bet pastoti vistiek nepavyksta, gal ta agliutinacija kisa koja? kaip galvojate?
QUOTE(Neringasha @ 2010 02 04, 15:37)
Pas mus irgi astonospermija, neseniai dariausi IUI tai vyro sperma gerokai blogesne buvo negu kai nesem tyrimams. Norejau paklaust, kam daromas paselis? nes mums nesiule nei daktaras nei mano gine?paasikinkit merginos?
na as kaip suprantu, paselis daromas, jei tyrimas rodo uzdegima. mums ir jo nesiule, bet kaip supratau todel, kad leukocitu spermoje nebuvo ne kiek ir po apziuros pas vyra viskas graziai atrodo, jokiu uzdegimo pozymiu. tai as taip ir susiejau viska. be to, ne viena cia minejo, kad teko paseli palikti, jei randa leukocitu.
Papildyta:
QUOTE(Totorija @ 2010 02 04, 14:52)
Kalbant apie musu rezultatus tai jie blogesni nei Jusu. Pas mus Oligoastenoteratospermija. Pradzioj sunkiai ir supratau ir suskaiciau kas cia per diagnoze. Koki gera menesi daugiau visiskai soke buvau. Dabar jau laiko praejo. Jau tyrimus kartojom, ir vel dabar reikia kartoti, truputi prisipazinsiu bijau. Nes po siu tyrimu turetu pasakyti ka taikys.
mes ir tokia pat beda turim, ka jus darot, ka daktarai sako? ar skyre kokiu vitaminu? cia mergos raso, kad neverta nieko daryti, nes viskas bus veltui, kad tik IVF ir viskas, o daktare sake paieskoti preizasciu, gal pavyktu pagerinti sperma. mes si nezinomybes kelia dar tik pradejom
magneza paguosk vyra nes jam tikrai nelengviau, gal tik neparodo, bet bent jau zinote kas negerai, pamatysi dar save issitirsi ir vyrui skirs gydyma viskas bus ok
QUOTE(magneza @ 2010 02 04, 12:49)
QUOTE(Rastika @ 2010 02 04, 22:07)
nu taip jiems nelengva, bet mergytės mums lengva? aš savajį po pusmečio nepastojimo variau spermogramą pasidaryt-nėjo aš nueisiu po metų. nuėjo. A-0. Dabar po trijų mėnėsių ruošiasi antrajai. Taip. vyriškumui smūgos baisus, bet žinot ir mano moteriškumui smūgį nemažą reik atlaikyt. teip kad abi pusės turi atsakingai viską priimti.
Siguliukas, ot cia ir isrežiai kalbą