QUOTE(magneza @ 2010 02 03, 17:04)
judrumas A yra O, B 25 procentai, C 15 proc, D 60, tasumas dar nulinis
Papildyta:
zinau kad daugelis manes nesupras, bet as nenoriu dirbtinio apvaisinimo, noriu naturaliai, bet matyt pakeisiu nuomone laikui begant
Papildyta:
jus peteliuske saunuole esat, kad tiek stiprybes turit
man dabar matyt ta stadija uzejo, kai mastau,kad jei nelemta tai ir nebus
,nu reik kazkaip tiket, man taip pikta darosi ,kad pas kokia kaimo seima isgeriancia nebuna daznai problemu su vaisingumu, po 5 ir daugiau vaiku turi, oas savo vyra ir maitinu sveikai ir neruko ,negeria ir nekoks vaisingumas, nesuprantu ,nuo ko cia priklausp
nu zinai, kai mes suzinojom rezultatus, tai ta diena neatsimenu kaip parsivilkau namo is vilniaus i utena (as vairavau masina
), ta vakara ismaukiau pusantro litro sidro, cia man milziniska doze ir nesijauciau visai apsvaigusi, kelias dienas dirbti negalejau, dabar jau viskas gerai, nuomone keiciasi pamazu, daugiau viska vertinti pradedi, apsipranti ir ziuri kaip viska pagerinti, nes viena zinau, kad stresas mums tikrai nepades susilaukti vaikelio, tad ramiai bandom taupyti pinigus, daromes tyrimus ir bandysim, jei nepavyks tai nepavyks, bet bent pabandysim. as ir galvojau, kad vaikelio planavimas bus visai kitoks, bet sakau, pamazu nuomone keiciasi. o jus nueikit pas daktara, gal ka patars, gal pagerinsite kokybe ir nebus taip sunku.
as kazkada ne IUI nenorejau, o dabar tai butu mano svajone kaip ir tame planavime
dar kad tik pinigai padetu
tik nenuleisk ranku, nusiramink ir viskas bus gerai. asaros tikrai nepades