Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Svajone123 @ 2010 02 03, 12:34)
daivutyte, as tau jau kitam skyrelyje parasiau, bet dar patarima nori toki duoti, lai TB vaziuoja i Motinos ir Vaiko klinika ketvirtadieni, is ryto pasidarys spermos tyrima, is kart laborantei lai pasako, kad jeigu kas negerai, kad pasiliktu spermos paseliui, ir kaip gausit atsakymus spermos tyrimo, jeigu kazkas blogai, tai ta pacia diena galit pasikonsultuoti su gydytoja Zilaitiene.

joooo....jauciu tais ketvirtadieniais pas juos laborantai sperma tiria daugiausiai, nes visos taip darome, mes ir uzsirasem kitam ketvirtadieniui: ir sperma tirsim is ryto, ir paskui pas Z biggrin.gif
Atsakyti
o mes tai treciadieni(siandien) pridavem grikiukus istirti, vyras aprase, kad i pasta
jam rezultatus atsiustu, oj kaip man rupi, o tik vakare suzinosiu ax.gif na jauciu reiks jusu pagalbos sifruojant rezultatus g.gif
Atsakyti
QUOTE(magneza @ 2010 02 03, 15:02)
o mes tai treciadieni(siandien) pridavem grikiukus istirti, vyras aprase, kad i pasta
jam rezultatus atsiustu, oj kaip man rupi, o tik vakare suzinosiu ax.gif na jauciu reiks jusu pagalbos sifruojant rezultatus g.gif

linkiu gerų rezultatų 4u.gif
Atsakyti
nesulaukusi vyro pati nuvariau atsakymu paimti, deja nieko gero verysad.gif , diagnoze astenoteratospermija, reiks rodytis daktarui, gal kam pavyko susilaukti,su tokia diagnoze, gal gydoma tikiuosi unsure.gif ,kazkodel as taip ir galvojau ,kad s... bus
Atsakyti
QUOTE(magneza @ 2010 02 03, 16:36)
nesulaukusi vyro pati nuvariau atsakymu paimti, deja nieko gero verysad.gif , diagnoze astenoteratospermija, reiks rodytis daktarui, gal kam pavyko susilaukti,su tokia diagnoze, gal gydoma tikiuosi unsure.gif ,kazkodel as taip ir galvojau ,kad s... bus

console.gif
pas mano vyra oligoastenoteratozoospermija doh.gif S... is didziosios raides, bet ir tai nenuleidziu ranku, taupau IVF ir ISCI
Atsakyti
judrumas A yra O, B 25 procentai, C 15 proc, D 60, tasumas dar nulinis unsure.gif
Papildyta:
zinau kad daugelis manes nesupras, bet as nenoriu dirbtinio apvaisinimo, noriu naturaliai, bet matyt pakeisiu nuomone laikui begant g.gif
Papildyta:
jus peteliuske saunuole esat, kad tiek stiprybes turit smile.gif man dabar matyt ta stadija uzejo, kai mastau,kad jei nelemta tai ir nebus verysad.gif ,nu reik kazkaip tiket, man taip pikta darosi ,kad pas kokia kaimo seima isgeriancia nebuna daznai problemu su vaisingumu, po 5 ir daugiau vaiku turi, oas savo vyra ir maitinu sveikai ir neruko ,negeria ir nekoks vaisingumas, nesuprantu ,nuo ko cia priklausp g.gif
Atsakyti
QUOTE(magneza @ 2010 02 03, 16:04)
judrumas A yra O, B 25 procentai, C 15 proc, D 60, tasumas dar nulinis unsure.gif

zinau kad daugelis manes nesupras, bet as nenoriu dirbtinio apvaisinimo, noriu naturaliai, bet matyt pakeisiu nuomone  laikui begant g.gif

Prireiks siek tiek laiko susitaikyti. Bet su tokiais rezultatais natur pastojimas-stebuklas.
Pasikonsultuokit su gyd, manau teks pasidaryti spermos paseli ir hormoninius tyrimus.
Bet paguosiu, kad spermos kokybe-labai kintantis dalykas, po 3men rezultatas gali buti visiskai kitoks.
Tik nenuleiskit ranku ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magneza @ 2010 02 03, 17:04)
Papildyta:
zinau kad daugelis manes nesupras, bet as nenoriu dirbtinio apvaisinimo, noriu naturaliai, bet matyt pakeisiu nuomone  laikui begant g.gif
Papildyta:
jus peteliuske saunuole esat, kad tiek stiprybes turit smile.gif man dabar matyt ta stadija uzejo, kai mastau,kad jei nelemta tai ir nebus verysad.gif ,nu reik kazkaip tiket, man taip pikta darosi ,kad pas kokia kaimo seima isgeriancia nebuna daznai problemu su vaisingumu, po 5 ir daugiau vaiku turi, oas savo vyra ir maitinu sveikai ir neruko ,negeria ir nekoks vaisingumas, nesuprantu ,nuo ko cia priklausp g.gif

nu zinai, kai mes suzinojom rezultatus, tai ta diena neatsimenu kaip parsivilkau namo is vilniaus i utena (as vairavau masina doh.gif ), ta vakara ismaukiau pusantro litro sidro, cia man milziniska doze ir nesijauciau visai apsvaigusi, kelias dienas dirbti negalejau, dabar jau viskas gerai, nuomone keiciasi pamazu, daugiau viska vertinti pradedi, apsipranti ir ziuri kaip viska pagerinti, nes viena zinau, kad stresas mums tikrai nepades susilaukti vaikelio, tad ramiai bandom taupyti pinigus, daromes tyrimus ir bandysim, jei nepavyks tai nepavyks, bet bent pabandysim. as ir galvojau, kad vaikelio planavimas bus visai kitoks, bet sakau, pamazu nuomone keiciasi. o jus nueikit pas daktara, gal ka patars, gal pagerinsite kokybe ir nebus taip sunku.
as kazkada ne IUI nenorejau, o dabar tai butu mano svajone kaip ir tame planavime blush2.gif dar kad tik pinigai padetu doh.gif
tik nenuleisk ranku, nusiramink ir viskas bus gerai. asaros tikrai nepades
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peteliuske: 03 vasario 2010 - 16:17
jo ,skauda sirdi,pas daktara butinai eisim,bet man toks itarimas, kad pas mano vyra mazoka tostesterono, jis labai liesas ,na reiks tirtis ,tik bijau ,kad man saltumas neatsirastu unsure.gif ,negaliu kazkoks pyktis ima ant vyro,nors negalima juk taip
Atsakyti
QUOTE(magneza @ 2010 02 03, 17:37)
jo ,skauda sirdi,pas daktara butinai eisim,bet man toks itarimas, kad pas mano vyra mazoka tostesterono, jis labai liesas ,na reiks tirtis ,tik bijau ,kad man saltumas neatsirastu unsure.gif ,negaliu kazkoks pyktis ima ant vyro,nors negalima juk taip

mano vyras ir bijojo, kad jo nepalikciau, bet kai pagalvojau, kad nelabai yra ko, nes kitas gali padaryti vaika, bet po keliu metu palikti, tad ar esme tik tureti vaika??? na cia jau filosofija, bet as dabar daug filosofuoju, nes gyvenimas priverte ziureti i krastutinumus doh.gif
o siaip nepyk, jam viduje bjauriai bus, kad vyras-ne vyras doh.gif sakau, nepergyvenk, jei myli, atlaikysit ir si isbandyma
Atsakyti
QUOTE(magneza @ 2010 02 03, 17:37)

o jeigu tau taip būtų atsitikę? blink.gif
Atsakyti
jo, negalim taip, mano vyras istikro labai geras,man su juo pasiseke,o visur juk sektis negali
Atsakyti