Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Totorija @ 2010 01 08, 19:40)
Dovilyte5 Pas jus is oligoastenoteratospermijos iki normospermijos pasitaise?  g.gif    g.gif  g.gif
Na pas mus kol kas viskas prastai A+B 18, nenormaliu 94 proc. ir kiti rodikliai labai zemi. Bet gydytojas net rades bakterija sake normospermijos neisgausit...  g.gif  Bet man jis nepatiko (nnors as pas ji net nebuvau  lotuliukas.gif  )bet dabar siusiu MB pas kita pas Zilait...  smile.gif  Gal sunervino jis mane truputi del sako tokiu issireiskimu, net nezinau...  Atima vilti ir tiek.  verysad.gif  Tik tu man atrasyk butinai, kokia diagnoze buvo pas jus kad iki normo... pasveikot ok  mirksiukas.gif  Ir kada Tau darys jau IUI? Juk ant nosies jau ane?  wub.gif

MV ne normosperija, o astenospermija smile.gif va tik tiek pasitaisė smile.gif o rytoj sužinosiu dar tiksliau, nes pasakyk kokie buvo iki atplovimo ir jau po jo smile.gif jo, rytoj daro IUI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2010 01 08, 20:04)
MV ne normosperija, o astenospermija smile.gif va tik tiek pasitaisė smile.gif o rytoj sužinosiu dar tiksliau, nes pasakyk kokie buvo iki atplovimo ir jau po jo smile.gif jo, rytoj daro IUI smile.gif

Laikykis, labai tyliai linkiu Tau kuo didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Totorija @ 2010 01 08, 20:09)
Laikykis, labai tyliai linkiu Tau kuo didziausios sekmes  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
sveikos,
toki klausima turiu, skambinausi i VK, tai ten spermos tyrimu kaina 60, 90n ir 180, bet mn paskambinus pasake, kad uztenka darytis ta tyrima, kuris skaitosi ultratrumpas ir kainuoja 60 lt, ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(Agmus @ 2010 01 09, 12:32)
sveikos,
toki klausima turiu, skambinausi i VK, tai ten spermos tyrimu kaina 60, 90n ir 180, bet mn paskambinus pasake, kad uztenka darytis ta tyrima, kuris skaitosi ultratrumpas ir kainuoja 60 lt, ar tikrai?

g.gif ziurint kokiu tikslu darote.
jei norite pilnai visos info apie spermos kokybe, tai darykite pilna spermos tyrima, o jei rastu leukocitu tai ir spermos paseli.
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 01 09, 13:05)
g.gif ziurint kokiu tikslu darote.
jei norite pilnai visos info apie spermos kokybe, tai darykite pilna spermos tyrima, o jei rastu leukocitu tai ir spermos paseli.

hm, tai idomu kodel man pasake, kad uztenka to tyrimo pigiausio....
Atsakyti
Sveikos,
as naujoke 4u.gif taip pat su vyru nesulaukiam gandru 1.5 metu. Priverciau pasidaryti spermos tyrima rezultatai:
spermiju kiekis 68.0x10(sestuoju) ir 340.0x10(sestuoju)
judrumas A 19%, b 39%, C 1%, D 41%.
Patologiju MK=1.6
galvutes 89%
akrosomos 12%
kaklelio defektas 22%
vystymosi 1%
uodegeles 14%
Normaliu formu 11%
Leukocitai 0
Spermiju agliutinacija 10%
MAR IgG testas 0
MAR IgA testas 9%

g.gif tik kad nezinau ka tai reiskia? ar viskas pas ji gerai? nejau su manim kazkas? schmoll.gif
Atsakyti
laba vakara,

na ka, mes su vyru priejome naturalaus planavimo jauciu jau liepto gala, tad zadu vezti greitu metu vyra tirtis spermos. Sakykit, ar butina pirmam kartui darytis pilna tyrima uz 180lt? nepastojam jau beveik vienerius metelius. bet galvoju gal pradziai uztektu ir to vidutinio tyrimo uz 90lt, jei bus geras, tai geras, o jei blogas juk skaiciau, kad liepia ji kartoti po menesio, tai gal tuomet jau pilna pasidaryt? ka manot? ar vidutinis nepakankamas pradziai? pinigais nesisvaistau, juk krize, bet nesinori is taupumo ir du kart moket doh.gif jetau galva skauda doh.gif

ir dar, per kiek laiko duoda atsakyma? ir ka su juo daryti, man pas gine ar jam pas urologa? ar is atsakymo pati suprasiu ar cia gerai, ar blogai?

atsiprasau jei durni klausimai, bet skaityti visos temos negaliu, nebent kai nervai aprims, ne taip isivaizdavau vaikiucio planavima ir dar pirmo verysad.gif doh.gif
Atsakyti
riculka, man atrodo, kad su patalogija pas jus kazkas negerai, nu ateis merginos dar pakomentuos, lygtais norma yra 14%, o pas jus 11%, reiktu su andrologu pasikonsultuoti, gal koks uzdegimas yra. Va dar matau, kad agliutinacija yra problemu. O daugiau kiek suprantu viskas labai gerai yra, nu man atrodo, kad TB turi uzdegima, bet aisku as galiu klysti, palaukim dar kitu merginu ka jos pakomentuos wink.gif

peteliuske, as tik is savo patirties galiu tau paskyt, gal ir uztektu spermos tyrimo uz 90 lt. bet zinok jeigu kas bus blogai, lieps pilna darytis, tada dar daugiau pinigu isleisi, manau kaip pirmam kartui tikrai reiktu pilno tyrimo. Atsakymai paprastai buna per 1,5 val. jeigu pilna daraisi tuomet per 3 val. buna atsakymas. Motinos ir Vaiko klinikoje laborante viska isaiskina, kas gerai ir kas negerai, viska pasako, Vaisingumo klinikoje Kaune, nieko laborante neaiskina (nors gal ir gerai kad neaiskina, bu jai ir su matematika ne kas, nesamoniu buvo prirasius MB tyrime). Jeigu bus kazkas negerai su tyrimu, tai jus ne pas urologa eikit, o pas androloga, jeigu Kaune, tai Zilaitiene dirba. Tai registraturoje registruojant spermos tyrimui, galima tartis, kad jeigu kas blogai, kad ta pacia diena pakonsutuotu jus Zilaitiene, ji dirba ketvirtadieniais. Sekmes jums wink.gif
Atsakyti
Sveikutes,pagaliau uzsiraseme pas gyd.Zilaitiene penkatdieni ,ji atvaz.i Klaipeda,tai ziuresime ka ji pakometuos musu tyrymus ir ak lieps daryti.taip pergyvenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2010 01 11, 08:58)

aciu tau uz issamu atsakyma, dar norejau paklausti, ar geriau man issitirti del tu bacilu ivairiu ar vis gi ta sperma tirti ir nekvarsinti dabar galvos?
Atsakyti
na va, uzsiregistravom ketvirtadieniui, jetau kaip baisu doh.gif
Atsakyti