QUOTE(Sandra_kas_ta_Sandra @ 2009 12 23, 11:02)
Ziedagne,
Labai puikiai tave suprantu, kartais tas noras užgožia visas kitas linksmybes. Ir niekas negali patarti, kaip "išvalyti" savo galvą. Visiškai netikiu, kad šeima, ypač moteris, susitaiko su likimu ir tada laimingai pastoja. Manau, čia kažkokia krikščioniška atgaila - jei susitaikysiu su skriauda, mane apdovanos. Iki 50 metų vis tiek, manau, giliai tiksiesi norų išpildymo.
Nepastoju metus laiko ir nebuvo nė vienos dienos, kad nepagalvočiau apie nėštumą, vaikiuką... Mano kolegė jau net 8 metus kankinasi. Ji sako, kad tas noras lyg koks "auglys" visada šalia ir graužia tai daugiau, tai mažiau. Dramatiška.
Bet tu pasistenk su vyru gražiai ir nuoširdžiai. Jei jis pasijus įžeistas, sumenkintas (ypač jei viešai apie tai kalbėsi), tai tada nei vaikų neturėsi, nes į lovą jis neis, nei vyro santuokoje. Gal per griežtai čia pasakiau
Mes su vyru šnekam, kad čia gali būti geras, bet sunkus išbandymas. Reikia rasti optimizmo
Sėkmės visoms
Sveikutės,
Ačiū labai už palaikymą. Kaip gera, kada jautiesi ne vieniša. Ir žiema šiltesnė
Ačiū jums labai.
Šiandien buvau pas savo seną daktarę. Nunešiau visus tuos tyrimų popierėlius su mediciniškom abrakadabrom. Pavargau nuo tų visų "-izių" "-alizių" "-acijų", skaičiukų, lentelių, visokių rebusų "jeigu bus tas, tada tas" ir sąrašų su "stebūklingom" piliulėm.
Aš noriu vaikučio.
Nejaugi dievulis sukūrė mus čia tam, kad laipiotumėm ant tų "krėslų" ir kentėtumėm visas tas bjaurastis? Juk čia kažkas ne taip, kažkas perkreipta.
Išsipasakojau, išsiverkiau pas savo daktarytę. Daug metų ji dirba, jau eis į pensiją, jautiesi pas ją kaip pas mamą. Galų gale ji man ir sako:
- Dukrele, tavo bėdos ne organuose, reikia gydyti tave kaip mamą, o ne tavo organus. Reikia gydyti tavo vyrą, kaip tėvą. Ir gal būt reikia gydyti jūsų santykius, kaip šeimą ir jūsų būsimo vaikučio namus. Medicina čia tau nepadės, ji gydo organus, tau reikia kitokio daktaro.
Taigi supratau, kad tą etapą jau praėjau. Kaip man dabar? Kokio to kitokio daktaro? Nespėjau aš pas ją paklausti, dar paklausiu.
Bet šiandien mes ruošemės Šventiniams Stebūklams.
Su šventėm visas!