Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Eglucia @ 2009 12 17, 18:24)
Na tai jei 1ml 24mln tai atsiskaiciuok 21proc, kurie yra normalus. Tai mazdaug 5mln viename mililitre yra normaliu formu spermatozoidu.

Bet siaip kiek sake daktare ne kiek svarbus yra tas procentas o kokia dalis yra judriu spermiuku skaitine israiska visame ejakuliante t.y. Pas mus yra 41proc (A+cool.gif Bet kadangi visame ejakuliante spermiuku yra daug tai kiekybe kompensuoja. na gal supratot apie ka as cia  doh.gif
Pas mus gaunasi 21mln A+B spermiuku. tai net nezinau lyg ir normalus kiekis kiek supratau.

Tik as nelabai suporantu A+B yra 41proc, o normaliu formu tik 17proc
Tai ka is tu 41proc yra ir su galvos uodegos ar pan. defektais taip iseina. Nu man mistika kazkokia  lotuliukas.gif

pas mus A+B yra 63%, A-46%, B-17%
viename mililitre 24x10(6) - norma>20x10(6)
visame ejakuliate 72x10(6) - norma>40x10(6)
normaliu formu 21% - norma 14%

Atsakyti
QUOTE(ziuzi26 @ 2009 12 17, 19:31)
pas mus A+B yra 63%, A-46%, B-17%
viename mililitre 24x10(6) - norma>20x10(6)
visame ejakuliate 72x10(6) - norma>40x10(6)
normaliu formu 21% - norma 14%

Tai va pas jus A+B geras procentas, bet 1ml gaunasi maziau nei pas mus.
Pas jus gaunasi apie 15mln judriu, o pas mus 21mln

Nu zodziu... Neexperte as. Ir siaip kas tas yra gyvybingumo testas? pas mus jis 33proc...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglucia: 17 gruodžio 2009 - 18:41
QUOTE(Eglucia @ 2009 12 17, 18:39)
Tai va pas jus A+B geras procentas, bet 1ml gaunasi maziau nei pas mus.
Pas jus gaunasi apie 15mln judriu, o pas mus 21mln

Nu zodziu... Neexperte as. Ir siaip kas tas yra gyvybingumo testas? pas mus jis 33proc...

tai pas jus normospermija?
Atsakyti
QUOTE(ziuzi26 @ 2009 12 17, 19:42)
tai pas jus normospermija?

ne. pas mus astenospermoja, nes A+B 41proc, o turi buti bent 50. Bet gydytoja sake viskas normaliai. Sake kad del vyro problemu neturetu buti....
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2009 12 17, 18:45)
ne. pas mus astenospermoja, nes A+B 41proc, o turi buti bent 50. Bet gydytoja sake viskas normaliai. Sake kad del vyro problemu neturetu buti....

o pas mus diagnoze normospermija... tai reiskias kad viskas puiku...
Atsakyti
QUOTE(ziuzi26 @ 2009 12 17, 19:47)
o pas mus diagnoze normospermija... tai reiskias kad viskas puiku...

na pas jus ir A+B daugiau. o kiek laiko nepastoji?
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2009 12 17, 18:56)
na pas jus ir A+B daugiau. o kiek laiko nepastoji?

prie pusnatru metu buvau pastojus, bet buvo nesivystantys nestumas verysad.gif
tada neko nedariau, puse metu laukiau nes sake kad reik pertraukos...
tada kai pradejom vel be rezultatu...
siais metai rugsejo menesi buvom pas Pleskaciauska (dirba individualiai) padarem spermograma, tai buvo labai bloga morfologija, tada pradejom ji gydyti, kaip tik taip isejo kad neteko darbo, o kadangi vyras turi labai tiesias kojas, tai jis del to istisai pritrindavo tarpkoji, nes dirbdamas daug vaiksciuoti tekdavo, nu atitinkama ir temperatura aukstesne, nes praikaituoja ir t.t. (cia as darau tokias isvadas)
o dabar kai jau keturis menesius nedirba darbo kuriame nereik vaiksciuoti daug, ir padarem spermograma tai viskas puiku (bet pradejo gerti profertil) tai gal tas dar padejo...
o kokia tavo istorija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziuzi26: 17 gruodžio 2009 - 19:08
QUOTE(ziuzi26 @ 2009 12 17, 20:05)
prie pusnatru metu buvau pastojus, bet buvo nesivystantys nestumas  verysad.gif
tada neko nedariau, puse metu laukiau nes sake kad reik pertraukos...
tada kai pradejom vel be rezultatu...
siais metai rugsejo menesi buvom pas Pleskaciauska (dirba individualiai) padarem spermograma, tai buvo labai bloga morfologija, tada pradejom ji gydyti, kaip tik taip isejo kad neteko darbo, o kadangi vyras turi labai tiesias kojas, tai jis del to istisai pritrindavo tarpkoji, nes dirbdamas daug vaiksciuoti tekdavo, nu atitinkama ir temperatura aukstesne, nes praikaituoja ir t.t. (cia as darau tokias isvadas)
o dabar kai jau keturis menesius nedirba darbo kuriame reik vaiksciuoti daug, ir padarem spermograma tai viskas puiku (bet pradejo gerti profertil) tai gal tas dar padejo...
o kokia tavo istorija?

o tai bloga morfologija tai koks proc buvo normaliu formu?

as tai turiu dukryte o su antru lelium kaip uzkereta doh.gif Pirmakart pastojau is pirmo men. o dabar jau 10 ar 11 eina ir nieko... Tipo abu sveiki tik kaip nieko taip nieko... Reiks matyt toliau man tyrimus pratest, kazkaip nemanau kad cia normalu jei abu sveiki..
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2009 12 17, 19:11)
o tai bloga morfologija tai koks proc buvo normaliu formu?

as tai turiu dukryte o su antru lelium kaip uzkereta  doh.gif  Pirmakart pastojau is pirmo men. o dabar jau 10 ar 11 eina ir nieko... Tipo abu sveiki tik kaip nieko taip nieko... Reiks matyt toliau man tyrimus pratest, kazkaip nemanau kad cia normalu jei abu sveiki..

pagal jo skaiciavimus ir jo normas, buvo labai blogai, kad tik 11 procentu buvo normaliu is 50 (tai cia jo tokios normos buvo)
o dabar VK padare normaliai, tai viskas gerai, siaip pilnai tikiu kad galejo taip buti, kadangi kaip minejau jo kuno sudejimas, darbas galejo tikrai jam kenkti toje srityje.
dabar kai viskas gerai, vakar OT parode dvi juosteles tai darem smileysex.gif ir dar darysim sian ar ryt is ryto... nu vienu zodziu toliau ziuresim, nes mano gine sako kad pas mane viskas gerai, ovuliacija vyksta tai stebiu pagal testus, jokiu pati tyrimu nedariau, bet zadu pradeti nuo sausio darytis, tik nzn nuo ko reiks pradeti...
o tu kokius tyrimus dareisi nuo ko pradejai?
Atsakyti
QUOTE(ziuzi26 @ 2009 12 17, 20:34)
pagal jo skaiciavimus ir jo normas, buvo labai blogai, kad tik 11 procentu buvo normaliu is 50 (tai cia jo tokios normos buvo)
o dabar VK padare normaliai, tai viskas gerai, siaip pilnai tikiu kad galejo taip buti, kadangi kaip minejau jo kuno sudejimas, darbas galejo tikrai jam kenkti toje srityje.
dabar kai viskas gerai, vakar OT parode dvi juosteles tai  darem smileysex.gif ir dar darysim sian ar ryt is ryto... nu vienu zodziu toliau ziuresim, nes mano gine sako kad pas mane viskas gerai, ovuliacija vyksta tai stebiu pagal testus, jokiu pati tyrimu nedariau, bet zadu pradeti nuo sausio darytis, tik nzn nuo ko reiks pradeti...
o tu kokius tyrimus dareisi nuo ko pradejai?

Va cia apie tai mes ir snekam nuo ko pradet tyrimus:
http://www.supermama...?...=507205&hl=

Siaip tepinelis, hormonai, chlamidijos. Nuo to dazniausiai kaip suprantu pradedeti reikia
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 12 16, 12:20)
Turėjau omeny natūralių pastojimų, tokių stebuklų istorijų iš viso su prastais rodikliais nėra tekę girdėti. O dėl IUI taip žinau jog ir su 5 mln yra sėkmingų atvejų, bet šiaip pastebėjau jog su vyriškom bėdom visada sekasi sunkiau. Reti tokie atvejai. Arba man jau rodosi.  biggrin.gif

Sveikos,mergaites.Labai seniai esu cia rasius,bet neistveriau, nors dar bijau dziaugtis.Nezinau, gal kazkas prisimena mane, bet mums ivyko stebuklas.Ruosiames IVF+ICsi, nes vyrui buvo sunki oligoastero....nu,neprisimenu to viso zodzio, bet viskas kas blogiausia.Darem 3 spermos tyrimus A-0%, B-8%, kiekis ir kokybe taip pat ziauri, po puses metu A+B 15 %,kiekis truputi padidejo(gere vitaminus), bet iki IVF tikrai toli grazu...Taigi, atejo ta diena, kai pradejom ruostis IVF+ICSI, suleistas diferalinas ir laukaim menesiniu, gonalis jau nupirktas...laukiu, laukiu mmm, veluoja savaite, neiskentus,kad tikrai apsiraminciau, nusiperku testu ir spekit ka pamatau....2 bruksnius, netikiu...nezinau kur detis...nueinu pas gyd. turim 5sav.SOKAS... taigi, dabar turim 11 sav., bet dar bijau dziaugtis...
Taiva, mergaites, pasirodo yra stebuklu, kuriais as netikejau...
Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2009 12 17, 21:40)
....2 bruksnius, netikiu...nezinau kur detis...nueinu pas gyd. turim 5sav.SOKAS... taigi, dabar turim 11 sav., bet dar bijau dziaugtis...
Taiva, mergaites, pasirodo yra stebuklu, kuriais as netikejau...
Sekmes visoms!

wub.gif tylus balti sveikinimai 4u.gif
Atsakyti