Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 12 17, 08:57)

pas mus tai astenospermija... tikiuosi nepasiteisins ši teorija... unsure.gif

Nebijok, jums tikrai nepasiteisins, čia aš labiau apie rimtesnes problemas šnekėjau nei astenospermija.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 12 17, 09:59)
Nebijok, jums tikrai nepasiteisins, čia aš labiau apie rimtesnes problemas šnekėjau nei astenospermija.

sausį pirmasis IUI laukia mūsų, tikiuosi ir paskutinis smile.gif
3 kartus jau spermogramą darėsi ir vieną kartą pasėlį. Rado pas jį stafilokoką ir pavienių fekalis bakterijų. Antibiotikų kursą sugėrė. Urologas sakė, kad nebereikia kartoti pasėlio, ginė sakė, akd ir spermogramos nebekartoti, nes vis tiek IUI metu viską sutvarkys... tik pasiūlė jeigu yra noro pasėlį pakartoti g.gif o po IUI mes gausim duomenis apie jo grikiukus, kiek prieš atplovimą ir po atplovimo bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 12 17, 09:02)
o po IUI mes gausim duomenis apie jo grikiukus, kiek prieš atplovimą ir po atplovimo bus? g.gif

Pasakys kokie duomenys buvo, jei ne - patys užklauskit.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 12 17, 10:06)
Pasakys kokie duomenys buvo, jei ne - patys užklauskit.

supratau 4u.gif
Atsakyti
Mergytes norejau paklausti. O darantis GN nuotrauka, tyrimus del visokiu zarazu galima poliklinikoj pasidaryti ar bent jau siuntima gauti is poliklinokos. Nes vel darytis MV klinikoje kainuos nemazai, tai sakau bent kiek sutaupyciau pasidarius tyrimus neprivaciai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Totorija @ 2009 12 17, 11:48)
Mergytes norejau paklausti. O darantis GN nuotrauka, tyrimus del visokiu zarazu galima poliklinikoj pasidaryti ar bent jau siuntima gauti is poliklinokos. Nes vel darytis MV klinikoje kainuos nemazai, tai sakau bent kiek sutaupyciau pasidarius tyrimus neprivaciai...  rolleyes.gif

bent jau mano gine pries gimdos nuotrauka tik chlamidiju tyrima dare. manau drasiai gali darytis neprivacioj.
as ir visus hormonus tyriausi poliklinijoj, nes privacioj kainos nerealios. tai gine tik padejavo, kad kitokios normos nei pas juos laborotorijoj, tai teko ilgiau pastudijuoti, bet as nuleidau nekreipdama demesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VIN @ 2009 12 17, 14:45)
bent jau mano gine pries gimdos nuotrauka tik chlamidiju tyrima dare. manau drasiai gali darytis neprivacioj.
as ir visus hormonus tyriausi poliklinijoj, nes privacioj kainos nerealios. tai gine tik padejavo, kad kitokios normos nei pas juos laborotorijoj, tai teko ilgiau pastudijuoti, bet as nuleidau nekreipdama demesio  blush2.gif

Supratau. Na man buvo visi tyrimai daryti, bet pries metus lygiai. Tai tada rado viena bacila. Sugeriau vaistus ir tik dabar pakartojau tyrima, pirmadieni bus atsakymas. Tai sakau gal kitu ne darytis nereikes nes tada kai dare nebuvo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VIN @ 2009 12 17, 14:45)
as ir visus hormonus tyriausi poliklinijoj, nes privacioj kainos nerealios. tai gine tik padejavo, kad kitokios normos nei pas juos laborotorijoj, tai teko ilgiau pastudijuoti, bet as nuleidau nekreipdama demesio  blush2.gif

man lygiai taip pat, bet dėl mano tyrimų tai nieko nesakė, visus endemike dariausi, o va vyro BAK;e daryti, tai ji sako nesuprantu tų normų ir net nežiūrėjo, bet net aš tas normas suprantu smile.gif nėra ką ten studijuoti, čia greičiausiai konkurentai tai dėl to. Tai išsitraukė vyro seną tyriąm, o jis kaip tik blogai buvo nuvežtas pas juos ir rezai tikria neatitinka visos tikrovės ir į jį žiūrėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 12 17, 16:31)
man lygiai taip pat, bet dėl mano tyrimų tai nieko nesakė, visus endemike dariausi,

mano ir endemiko, ir Nordway, ir Vk tiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2009 12 17, 17:02)
mano ir endemiko, ir Nordway, ir Vk tiko  g.gif

aš į VK nunešiau visus tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2009 12 17, 08:46)
Mes nesem irgi po 2paru. manau uztenka. Bet siaip as nesu profe, bet kiek pati domejausi tais rezultatais, tai pas jus, spermiuku kiekis normalus, judrumas A ir B yra truputi mazesnis negu rekomenduoja-50proc. Ir man nerima kelia, jog normaliu spermiuku tik 17 proc. galit proporcijos principu ishsiskaiciuot. Jei 1ml-52mln tai yra 100proc. o 17 proc.normaliu yra X. Gaunam kad 1ml pas jusu vyra yra 8.8mln. normaliu spermiuku.  4u.gif  Deja, negaliu pakomentuot likusiu parametru.

labas
o kaip tu cia taip skaiciuoji, gal gali man paskaiciuoti,
viename mililitre 24x10(6) - norma >20x10(6)
normaliu formu 21% - norma >14%
is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzi26 @ 2009 12 17, 19:09)
labas
o kaip tu cia taip skaiciuoji, gal gali man paskaiciuoti,
viename mililitre 24x10(6) - norma >20x10(6)
normaliu formu 21% - norma >14%
is anksto dekoju  smile.gif

Na tai jei 1ml 24mln tai atsiskaiciuok 21proc, kurie yra normalus. Tai mazdaug 5mln viename mililitre yra normaliu formu spermatozoidu.

Bet siaip kiek sake daktare ne kiek svarbus yra tas procentas o kokia dalis yra judriu spermiuku skaitine israiska visame ejakuliante t.y. Pas mus yra 41proc (A+cool.gif Bet kadangi visame ejakuliante spermiuku yra daug tai kiekybe kompensuoja. na gal supratot apie ka as cia doh.gif
Pas mus gaunasi 21mln A+B spermiuku. tai net nezinau lyg ir normalus kiekis kiek supratau.

Tik as nelabai suporantu A+B yra 41proc, o normaliu formu tik 17proc
Tai ka is tu 41proc yra ir su galvos uodegos ar pan. defektais taip iseina. Nu man mistika kazkokia lotuliukas.gif
Atsakyti