QUOTE(*July* @ 2009 12 13, 13:22)
Atejau cia su tokiu klausimu. MB yra viskas gerai su sperma - normospermija ir gyd sake, kad puikus rezultatai. Siandien as susileidau Ovitrelle ir nuo rytdienos pas mus ND metas
Tik problema turim - MB susirgo! Turbut angina, nes labai gerkle skauda ir temperaturos turi. Ar tai gali pakenkti jo vaisingumui artimiausiomis dienomis? Ar gali jis vartoti vaistus, antibiotikus?
Manau darykit ND jei jau ovitrelis suleistas, jei tik vyras gali darykit ir gal pavyks. Mano vienai draugei kaip tik ir pavyko kai vyras sirgo, nes nieko nesitikėjo
Man atrodo kad spermiukai žūva jei daugiau nei 38 temperatūra, bet matomai ne visi nes jam irgi buvo daugiau nei 38. O antibiotikai taip greitai nepakenkia. Na bet kad saugiau jaustis gali palaukti su jais gal pora dienų
QUOTE(Totorija @ 2009 12 13, 15:27)
Spermos kiekis 5.4 ml., Suskystejimo laikas 20 min., Ph 7.2, Tasumas 1 cm., Spalva kaip ir turi buti
, Spermatozoidu kiekis: viename mililitre 7.8 *10 (6), visame ejakuliate 42.12 *10 (6), Agliutinacija 0 proc., Spermatozoidu judrumas A + B 18 proc., Bendra morfologija normaliu 6 proc. Nenormaliu 94 proc. Maitinasi pilnavertiskai, sportuoja. Mano klausimai tokie. Ar yra cia mergaiciu su tokia diagnoze? Ar manote kad verta laukti 3 menesius kol sugers vitaminus, ar galima ir anksciau darytis IUI? Kaip suprantu vitaminai tik truputi pagerina rezultatus, jei truksta naturaliai gaunamu vitaminu. Rytoj einu i MV klinika pas savo gydytoja, pasidarysiu dar viena tyrima. Nors siaip visus tyrimus kaip jau ir padare esu sveika. Tik dar reikia 21 cd. tyrimuko. Paklausiu ar jis butinas. Laikikites visos... Manau, kad tikejimas ir geros emocijos labai labai padeda
Pas mus panašūs rezultatai
Vitaminai tai padeda priklausomai nuo priežasties. Mums sakė kad labai nesitikėti pagerėjimo, bet padėjo
Aišku kol prieisit prie to IUI tai ir sugers kokį mėnesį
Jei ką ant antro IUI jau tikrai bus tas tas veikimas nuo vitaminų