Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Princese80 @ 2009 12 11, 12:12)
Sikarta tikrai paskutine. Vis tikimes gal kanors ras,nors kelis tinkancius ICSI.

Na matai vaistų vyrų gydymui kaip ir nėra, yra tik vitaminai kurie padeda tik jei yra koks pasilpęs organizmas, o tokiais sunkiais atvejais jie bejėgiai. Jei bent priežastis būtų aiški galbūt būtų galima kažkuo padėti, o dabar jūsų atveju kaip suprantu neaišku kodėl nesigamina. Mums irgi gydytoja pasakė na yra kaip yra, niekuo padėti negaliu, ruoškitės IVF. Aišku paguoda, kad mums bent ISCI užtenka.

O jums sėkmės, parašyk kaip sekėsi.

Atsakyti
QUOTE(Princese80 @ 2009 12 11, 12:12)
Sveikos. Uzsiregistravau supermamoje, nes pagalvojau kad galbut galiu buti kam naudinga su savo "patirtim" gydant nevaisinguma.Nes labai daug info susiradau Jusu deka, bet deja tie visi patarimai, gydymo budai kolkas nieko verti. Musu problema yra vyro azoospermia. Ji mum buvo diagnozuota pries 1.5m. Pernai pabandem diagnostine TESA "Motina ir Vaikas" klinikoje, deja tik keli pavieniai D klases spermiukai buvo rasti. Iseitis kaip gyd. sake tik dvi: donoras arba isivaikinimas. Aisku mes netikejom ir galvojom kad verta pabandyti pagerti kanors. Po to seke Tamoxifeno 3 menesiu gerimo kursas ir puse metu gerem Profertil (savo nuoziura ). Hormonu tyrimai kaip ir geri, Zilaitiene tik patrukciojo peciais ir pasiule kaip visiem savo pacientam populiarus NewNordic vitaminus. Viskas buvo geriama saziningai su didele viltim iki praeito menesio... Kadangi galimybes leidzia tai nusprendem laime pabandyti TESE procedura ne Liet. Deja isvada ta pati.Gyd.ir pasiule anksciau minetas iseitis. Kadangi viltis musu siuo atveju motina, uz poros menesiu planuojame pasidaryti dar viena diagnostine MicroTese procedura. Sikarta tikrai paskutine. Vis tikimes gal kanors ras,nors kelis tinkancius ICSI.

Gal galetumete konkreciai aprasyti kokie tyrimai buvo atlikti? Ir kuo skiriasi paprasta tesa nuo mikrotesos
Atsakyti
O apskritai kokia diagnozė pas jus ? Viskas normoje, tik agliutinacija trukdo ?
Papildyta:

na dar kolkas aiskinames...problemos pas mus tokios kad agliutinacija 15% vietoj iki5% ir judrumas siektiek sumazejes t.y A+B=44%bet nemanau kad cia jau tokia didele problema nes kiekis tai nemazas 86*10sestame vietoj minimalaus man atrodo 40.na tas ir kompensuoja ta nejudruma sumazejusi...gal tu ir teisi del to pakartotinio tyrimo...
Papildyta:
o kiek stipriai spermiu kieki gali lemti karstis?
manishkis kiekviena miela savaitgali laaabai karstoj kaimishkoj pirty parinasi... i pirti eina 6dieniais vakare, o tyrima daresi beveik po savaites - 5dieni ryte.
[/quote]
juokauji?karstis didziausias spermiuku priesas....nugalabija visus...na gal nevisus bet tai viena is didziausiu nepastijimo priezasciu buna....
Papildyta:
QUOTE(Neringasha @ 2009 12 10, 09:32)
Taip pirtis tai žudikė grikių. maniškis irgi kas dvi savaites eina į pirtį. Dabar darom pertrauka ir kartosim tyrimus, įdomumo dėliai parašysiu ar skiriasi rezultatai.  smile.gif

oij butu labai idomu!!!lauksim rezultatu!!!!tik jei galit parasyk ie senuosius palyginimui...nes jie kazkur toli toli....lauksim... 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ziuzi26 @ 2009 12 10, 18:35)
sveikos merginos, norejau paklausti, minimalus susilaikimo terminas kai priduodi sperma yra 3 dienos, o koks maksimalus? ar yra blogai priduoti sperma jeigu buvo 10 dienu susilaikymas?

siaip ribu nera...bet paciam vyriskiui del sveikatos tik blogiau nuo tokio ilgo susilaikymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2009 12 11, 17:33)
siaip ribu nera...bet paciam vyriskiui del sveikatos tik blogiau nuo tokio ilgo susilaikymo ax.gif

Labas Lauraz5, o tai kas vyrams nuo ilgo susilaikimo darosi su sveikata?
eis pirmadieni priduoti spermiuku, labai bijau kad bus prasti rezultatai....
Atsakyti
QUOTE(ziuzi26 @ 2009 12 11, 18:51)
Labas Lauraz5, o tai kas vyrams nuo ilgo susilaikimo darosi su sveikata?
eis pirmadieni priduoti spermiuku, labai bijau kad bus prasti rezultatai....

labute...istikruju nezinau mediciniskai...tik esu girdejjusi kazkur apir tai...ot idomu reiktu inete paieskot...
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2009 12 11, 20:02)
labute...istikruju nezinau mediciniskai...tik esu girdejjusi kazkur apir tai...ot idomu reiktu inete paieskot...

dideja kiekis, bet mazeja judrumas... ax.gif

lauraz5 siulyciau rasti su vyru kompromisa del pirties, spermos procesas atsinaujina kas 3 men ax.gif
Atsakyti
sveikos paneles,labai noreciau kad man atsakytumet,mano vyro tyrimo ats:kiekis-4mln.,spalva-pilksva,drumstumas-drumsta,tasumas-tasi,ph-8,spermiju kiekis viename mililitre-9:10devintuoju,judrumas-5%,leukocidai-15-20-25,eritrocitai-pavieniai.atsakykit ar tai labai blogai?
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2009 12 11, 22:14)
dideja kiekis, bet mazeja judrumas... ax.gif

lauraz5 siulyciau rasti su vyru kompromisa del pirties, spermos procesas atsinaujina kas  3 men  ax.gif

cia ne as del pirties rasiau lotuliukas.gif as tik komentavau bet mes jau tai merginai issakem kaip ir kas biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ksise @ 2009 12 11, 22:49)
sveikos paneles,labai noreciau kad man atsakytumet,mano vyro tyrimo ats:kiekis-4mln.,spalva-pilksva,drumstumas-drumsta,tasumas-tasi,ph-8,spermiju kiekis viename mililitre-9:10devintuoju,judrumas-5%,leukocidai-15-20-25,eritrocitai-pavieniai.atsakykit ar tai labai blogai?

kazkaip neissamus tavo tyrimukas...gal gali parasyti A+B judruma nes kazkaip 5%tai nerealus cia tas judrumas...neasiku kas ir kaip....kur jus daretes ta tyrimuka?kazkur buvau radus inete kaip turi atrodyti tas tyrimas....bet db neradau...ryt bandysiu geriau paieskot jei ka ir imest kaip atrodo...
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2009 12 12, 10:54)
cia ne as del pirties rasiau lotuliukas.gif as tik komentavau bet mes jau tai merginai issakem kaip ir kas biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

kazkaip neissamus tavo tyrimukas...gal gali parasyti A+B judruma nes kazkaip 5%tai nerealus cia tas judrumas...neasiku kas ir kaip....kur jus daretes ta tyrimuka?kazkur buvau radus inete kaip turi atrodyti tas tyrimas....bet db neradau...ryt bandysiu geriau paieskot jei ka ir imest kaip atrodo...

poliklinikoj daremes,ten jokiu a ar b nera uzrasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2009 12 12, 10:33)

Netinka poliklinikos tyrimai, neturi jie sąlygų padaryti tyrimą pagal reikalavimus, Gausit pakartoti normalioje laboratorijoje.
Atsakyti
jo...su tais tyrimais poliklinikose tai geriau net neprasideti, nes neaisku nei su kuo jie tiria, nei pagal kokias normas.
O is to kad paraset, tai uzdegimas turbut, nes leukocitu perdaug. Pasidarykit geriau tyrima vienoje privaciu vaisingumo kliniku ir paprasykit iskart kad ir spermos paseli padarytu jeigu leukocitu bus 4u.gif

QUOTE(ksise @ 2009 12 11, 22:49)
....atsakykit ar tai labai blogai?

Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2009 12 12, 11:33)

as net is anksto buvau gines perspeta kad jokiu polikliniku nes tik tusciai laika gaisim...geriausiai tyrima darytis privaciai...apie poliklinika net nekilo mintis...na tai persidarysit tai brukstelk rezultatus...smalsu... 4u.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti