QUOTE(Neringasha @ 2009 12 03, 10:02)
Labas merginos.
Na mano situacija panasi i 'Euforbojos'. Bandom dar ne pilni metai, bet mano natūra tokia, kad ilgai laukt negaliu, o atrodo čia mane gyvenimas ir pamokys kantrumo.
Man irgi 26 jam 27. žodžiu kreipiausi į specus, pas mane kol kas viskas gerai, dar tiesą darys gimdos nuotrauką, bet vakar gavau vyro turto rezultatus, nu ir ką, buvo šokas toks kad pradžioj buvo ašarų po to išgerta Žalių devynerių ne vienas šimtas gramų
Šokas, kai nesitiki. Žodžiu rezultatai tokie, kad astonospermija, A-3 proc. B 20proc. Kiekis 50,mln. visa kita norma. Daktaras pamatęs reakcija kaip ir nuramino, sako nėra tragiška, manęs tai neguodžia. Gersim Profertil, jokių pirčių vyrui nebeleisiu ir jokių gėrimų, nes nžn ar tai įtakos turėjo tačiau turėjom savaitgalį du baliukus, o tyrimus darėm antradienį tai gal tas alkoholis reikalą sush...
Nu žodžiu nežinau ar verta dar tikėtis natūraliai pastot, gal kas pastojo su tokiom problemom?gaila kad čia apie tai nieks nešneka
Sekmės visom.
labutes Neringasha ir Euforbojos na mergytes nusiraminkit...juk ne vienos cia jus tokios...tuo labiau kad dar metai nepraejo...sumazinkit tempa merginos...cia yra merginuciu kur planuo t. y bando tureti angeleli jau 10 metu 6 metelius, pati stengiuosi daugiau nei 4 metelius tai pergyventi tikrai nematau tokios dideles priezasties...pas neringasha matau kad judrumas tyrimukuose truputeli sumazejes bet tai galima sutavrkyti juk...na o del visokiu nesirgimu ir pan kaip cia kazkuri sake kad nesirgo jokiom ligom ir pan tai dar nereiskia kad kazkokie nusiskundimai galejo lemti nepastojima...viskas jums bus gerai nepergyvenkit...nors pati ojojoj kaip nervinausi pirmuosius 2 metelius...bet matyt tie meteliai uzgrudino mane kaip ir visas kitas ilgai belaukiancias.... davar patys daromes tyrimukus...kolkas realios priezasties kaip ir nera nes tyrimai beveik normose...baisu man kad tik rastu kur saknys pakastos....kad butu realiai galima kazka padaryti....sekmytes merginos jums...
Papildyta:
QUOTE(vjz @ 2009 12 03, 15:00)
"ka sako sie tyrimo rezultatai:
lkiekis 3 ml; labai tasi 3-5cm (norma 1-5);
spermiju 90ml (norma 40); ejakuliate 270ml (norma 120)
judrumas is viso 84% (norma 60-70); pirmyneigis 70 (norma 50) trukciojantys 14 (norma 10-20);
normaliu formu 73 (norma 70);
spremiju agliutinacija ya (norma- nera);
Lauksiu isvadu"
kaip galvojate, ar galeciau naturaliai pastoti? mes su vyru esame pries bent kokius dirbtinius apvaisinimus
kazkuriai komentatorei pritariu...kad jum reikia psidaryti normalius tyrimus nes tyrimas nelabai issamus....agliutinacija tikrai yra svarbi detale...kaip gali buti nenurodytas kiekis?juk tai svarbu....siaip siulyciau dar kart pakartoti tyrimuka...siaip rezultatai nera prasti tik vat ta agliutinacija....siaip pagal normas ji neturi virsyti 5%.