Sveiki,
Pasitaiko situacijų, kai forumo dalyviui prireikia pasikeisti vardą. Informuojame, kad vardai keičiami tik dėl rimtų priežasčių, ir tik kartą per 6 mėnesius. Todėl prašome dalyvių labai rimtai apgalvoti savo pasirinkimą.
Dėl iškilusių klausimų apie vartotojo vardo keitimą kreipkitės į administratorę.
Pranešame, kad forumo dalyvės Auges ir Aurėja jau ne administratorės, todėl jų trukdyti šiuo klausimu nereikėtų rašykite prašymus naujai administratorei šioje temoje.
Jei norite pakeisti vardą, rašykite komentarą-prašymą čia, šioje temoje.
Jei Jūsų vardas nebuvo pakeistas, vadinasi jis jau yra užimtas. Ar jūsų susigalvotas naujas vardas yra nenaudojamas galite patikrinti "Narių" sąraše. Jį galite rasti čia: Narių sąrašas:
1. Pakeitus vardą, jis automatiškai pasikeičia visose žinutėse, žinučių skaičius nesikeičia, išsisaugo visos jūsų parašytos žinutės.
2. Pakeitus vardą, slaptažodis, dalyvio statusas, asmeniniai duomenys bei avataras išlieka tie patys.
3. Vardų keitimo sistema neskiria didžiųjų ir mažųjų raidžių. Auges=AUGES=auges=AuGeS ir t.t.
3.1. Sistema neskiria z ir ž raidės. dėl to Žara=Zara;
4. Mėlynai yra išskirti moderatorių vardai, raudonai - administratorių. Narių vardai negali būti spalvoti.
5. Vardai keičiami kartą per savaitę. Vasarą - kartą per 2-3 savaites.
Aš norėčiau savo pasikeisti į Perlita
sveiki,
norėčiau nick tindiriushka
norėčiau nick tindiriushka
Sveiki, as noreciau savo varda sutrumpinti i lpd
Norėčiau pasikeisti nick'ą į nepalikdama pėdų
Ačiū
Ačiū
noreciau buti kelie isanksto aciu
Norėčiau į naktė . Ačiū
Laba diena
kadangi mobiliu telefonu su savo vardu man neišeina prisijungti, susikūriau naują vartotoją Pinta. Gal galima jį panaikinti, o man pakeisti vardą į Pinta? (Jei negalite panaikinti, tai nors pakeiskite į Pintaa)
Dėkui
kadangi mobiliu telefonu su savo vardu man neišeina prisijungti, susikūriau naują vartotoją Pinta. Gal galima jį panaikinti, o man pakeisti vardą į Pinta? (Jei negalite panaikinti, tai nors pakeiskite į Pintaa)
Dėkui