Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Sveikutės,
gerai, kad yra tokia temelė, tik va man dar skaityti ir skaityti... Gal kas galit įmesti nuorodą, jei netyčia po ranka yra, savo pirmos pagalbos vaistinėlės.. Gal nuo tų vaistų ir pradėčiau skatyti... Nes kol kas tamsus miškas.

Ir gal žinot Kaune homeopatą kokį? *GREISI* vaikštai pas Greičių, bet jis daugiau su kitom terapijom užsiima, ar ne? Man aktualu dėl autoimuninio tiroidito, gal kas sirgot, gydėtės homeopatiškai?

Ir dėl gerklės - jei atsikostim skrepliais, gal žinot, kas padėtų? visiems yra toks koksulys, bet iš esmės atsikosėjam ir nebekostim. O gal išsivalys jau, kad nebeskauda?

Iš kompleksų prie gerklės turiu tik Anginheel. turbūt praverstų ir Mercurius heel ir homeovox? Dažnai su gerkle turiu problemų.
Atsakyti
QUOTE(letuciux @ 2009 11 11, 01:04)
Sveikutės,
gerai, kad yra tokia temelė, tik va man dar skaityti ir skaityti... Gal kas galit įmesti nuorodą, jei netyčia po ranka yra, savo pirmos pagalbos vaistinėlės.. Gal nuo tų vaistų ir pradėčiau skatyti... Nes kol kas tamsus miškas.

Ir gal žinot Kaune homeopatą kokį? *GREISI* vaikštai pas Greičių, bet jis daugiau su kitom terapijom užsiima, ar ne? Man aktualu dėl autoimuninio tiroidito, gal kas sirgot, gydėtės homeopatiškai?

Ir dėl gerklės - jei atsikostim skrepliais, gal žinot, kas padėtų? visiems yra toks koksulys, bet iš esmės atsikosėjam ir nebekostim. O gal išsivalys jau, kad nebeskauda?

Iš kompleksų prie gerklės turiu tik Anginheel. turbūt praverstų ir Mercurius heel ir homeovox? Dažnai su gerkle turiu problemų.

Nu dėl gyd.Greičiaus,tai tikrai gydo daug ką,ėjome su viena liga ,o atrado kitą.Galima pasiskambinti ir pasiklausti.Nuo kitos savaitės eisim vieną kartą į savaitę.Progresas didelis,kartu reikia ,kad organizmas pats kovotų.
Atsakyti
O pas mus pastovios bėdos su slogom, tik ji prasideda ne nuo varvėjimo, o nuo pačiaudėjimo ir nosies užgulimo. Išpūsti beveik nieko neišpučia, taip kad man neaišku ar ji ten geltona ar žalia. Varvinu tujų aliejų, dar daviau cinabario kompleksą ir Antigripiną 3, bet jaučiu reik nuvažiuot to komplekso nuo sinusito, ar nuimtų užgulimą g.gif
Atsakyti
Apie gripą
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2009 11 11, 09:20)
O pas mus pastovios bėdos su slogom, tik ji prasideda ne nuo varvėjimo, o nuo pačiaudėjimo ir nosies užgulimo. Išpūsti beveik nieko neišpučia, taip kad man neaišku ar ji ten geltona ar žalia. Varvinu tujų aliejų, dar daviau cinabario kompleksą ir Antigripiną 3, bet jaučiu reik nuvažiuot to komplekso nuo sinusito, ar nuimtų užgulimą  g.gif

O gal tas užgulimas, nuo sauso oro ax.gif
Atsakyti
ne, nuo užburkusios gleivinės.
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2009 11 11, 10:16)
ne, nuo užburkusios gleivinės.
O tai tas tujų aliejus, neatkiša?
Atsakyti
Dar tik nuo vakar vakaro lašinam (čia jam nėra pastoviai užkišta), gal dar nesuveikė. Todėl ir mastau kas dar tiktų: Merkuris solubilis, apis ... g.gif
Atsakyti
Sakykit, merginos, o homeopatija ka nors siulo nuo herpes? Nu mano panele tik persala, jau ziurek ir lupa nuberta... baisiai, nezinau, kaip padeti. Tepu tais tepaliukais, bet gal galima kazkaip kitaip gydyti? g.gif
Atsakyti
Turiu pasižymėjusi, kad herpes gydymui: Rhus, Natrium muriaticum arba Hepar sulfur. Gal kuri dar ką pridės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(letuciux @ 2009 11 11, 01:04)
Sveikutės,

Parašyk į AŽ savo elektroninį paštą, atsiųsiu savo susidarytą vaistų sąrašą su simptomais.
Nėra laiko kada prisėsti ir užbaigti homeopatinių vaistų sąrašiuką. doh.gif
O dar vadinasi -atostogauju nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
Šiaip, herpes turėtų veikti Antigripinas 3 (ten yra keli vaistai, kurie veikia herpes) - jis turi padėti esant vėjaraupiams (irgi herpes virusas). Kiek suprantu, jis turi veikti įvairius herpes grupės virusus (nesenai išbandžiau ant vieno artimo žmogaus "kailio", bet šitą vartojo gal tik antros paros pabaigoje, kai jau sutinę buvo, pakankamai greitai atslūgo ir susiformavo sausi šašeliai, tik vienas liko šlapiuojantis).
Taip pat ir Rhus tox. (jis irgi yra šitam komplekse) - turi mažinti virulentiškumą. Tačiau Rhus daugiau prie pačios pradžios (1-2 para).
Hepar sulfuris - kai atsiranda tos prisuktos pūslelės, nebe kilimo stadija.
Na mur. nepasakysiu kaip (reikia skaityti).

Letuciuk, universaliausi kompleksai esant gerklės negalavimams ir yra šitie trys. Pasiskaityk apie sudedamąsias dalis, kad būtų lengviau orientuotis.
Atsakyti