Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Bifovalio negalima kas turi problemas su vidurių užkietėjimu, nes jis kietina viduriukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 10, 10:57)
Antigripinas 3: Allium Cepa 3, Apis 3, Belladonna 6, Eupatorium 3, Gelsemium 6, Kalium Bichromicum 6, Nux Vomica 3, Phytolacca 6, Pulsatilla 6.

Dar geras dalykas yra Complex Aconitum: Aconitum D3, Bryonia 6, Arsenicum jodatum 6, Phytolacca D3, Hepar Sulfur 6, Rhus toxidendron 6.
Kelis metus vien tik su šitais dviem kompleksais pavykdavo išsisukti nuo visų virusų.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Greisi, tam tikrais atvejais būna, kad nepakanka 6. Bet čia tik matydamas "gyvai" gali sakyt, ar reikia aukštesnės potencijos (taip yra buvę ne kartą, kad vietoje 6 pradėjau duoti 30, nes 6 veikdavo labai trumpai, kokias 15-20 min.)
Jeigu matai progresą ir savijauta daugiau-mažiau pakenčiama, gal tiesiog dar reikia su tuo pačiu vaistu "pažaisti" ir apsivalys?

Coccinella, pasiskaityk dar apie Bryonia ir Pulsatilla (mintinai visko nepamenu, bet yra panašių bruožų - Bryonia pradžiai ir paskui Pulsatilla).
Atsakyti
But if each student could get one teaspoon of Gelsemium daily as a preventive during this epidemic, most of them would never get the flu! And this without any side effects. The world is not yet ready for these simple measures, but you parents can protect your children at home with a teaspoon a day of Gelsemium 200c
Ką reiškia ONE TEASPOON???Kaip dozuoti?turi omenyje arbatinis šaukštelis,o pas mus gi žirniukai g.gif

Should you reduce the dosage for kids?KAIP GALVOJI OBUOLIUX?AR TIKRAI VAIKAMS GERIAU AUKŠTESNES POTENCIJAS DUOTI?NES pastebėjau ,kad 6,ne taip gerai veikia kaip 30.

Dr. Luc: Not at all! In fact kids need higher potencies than adults. Never hesitate to give a child a high potency. It’s the opposite of Western medicine, where our dosages are based on bodyweight. In homeopathy the dosage is based on the vital energy of the patient, and kids usually have much stronger vital energy than adults. Look at how fast a child can spike a fever. That shows how strong the vital energy is.

Let’s say someone looks up in a homeopathy book and figures out that Lachesis is the best remedy for her left-sided headache, but when she goes to the store to buy it, the tube says it’s for hot flashes
Papildyta:
Nuo ko Cinnabaris,turiu ,o nerandu nuo ko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 10 lapkričio 2009 - 12:32
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 10, 11:28)
Coccinella, pasiskaityk dar apie Bryonia ir Pulsatilla (mintinai visko nepamenu, bet yra panašių  bruožų - Bryonia pradžiai ir paskui Pulsatilla).

Jau pasiskaičiau, bet aš pačiam principe pasimečiau. doh.gif Nepirkt, kas pagal simptomus netinka?
Bryonia irgi neatitinka, Pulsatila man atrodytų kokiai antrai dienai - t.y. ne visai pradžiai, o kai paūmėja - Lachesis, Hydrastis, pabaigoj žiūriu kad Thuja visai gerai.. O kas į pačią pradžią pas mus niekaip neatsirenku, nes gėda net ir prisipažint, nežinau, kas pradžioj būna g.gif ai, nu labai dažnai prasideda laringitu, tai Drosera turim, o kas kitais atvejais būna ir nebepamenu, man atrodo paprasčiausia sloga ir tiek doh.gif

Greisi, paskaitinėjau apie Cinnabaris, tai man atrodo jis visai ne prie peršalimo. Nuo sifilio, neuralgijos, nemigos; o labiausiai akcentuota skausmas nuo ašarų kanalo palei apatinį voką, skauda akiduobes, raudonos akys. Nežinau, ar padėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 10, 14:31)
Jau pasiskaičiau, bet aš pačiam principe pasimečiau.  doh.gif  Nepirkt, kas pagal simptomus netinka?
Bryonia irgi neatitinka, Pulsatila man atrodytų kokiai antrai dienai - t.y. ne visai pradžiai, o kai paūmėja - Lachesis, Hydrastis, pabaigoj žiūriu kad Thuja visai gerai.. O kas į pačią pradžią pas mus niekaip neatsirenku, nes gėda net ir prisipažint, nežinau, kas pradžioj būna  g.gif ai, nu labai dažnai prasideda laringitu, tai Drosera turim, o kas kitais atvejais būna ir nebepamenu, man atrodo paprasčiausia sloga ir tiek  doh.gif

Greisi, paskaitinėjau apie Cinnabaris, tai man atrodo jis visai ne prie peršalimo. Nuo sifilio, neuralgijos, nemigos; o labiausiai akcentuota skausmas nuo ašarų kanalo palei apatinį voką, skauda akiduobes, raudonos akys. Nežinau, ar padėjau  unsure.gif

o siaube kaip jis pas mane tas vaistas tada doh.gif
Va ką radau iš senų temų tikriausiai dėl to pas mane
Papildau- iš klasikinės homeopatijos-Cinnabaris 6 turėtų tikti ( gelsvai žalsva sloga, kvapas iš burnytės).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 10 lapkričio 2009 - 14:22
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 10, 15:31)

Tai tokiai pradžiai labiausiai tinakamas turbūt ferrum phosphoricum. Neperseniausiai Obuoliausia šioj temoj mane švietė tuo klausimu, kai buvo neaišku kuom sergam. Dabar skaitau Pinto "Gomeopatija dlia detei", tai rašo tą patį. Fer. phosp. duodamas kai neaišku kas yra, tempa vos vos pakilus, nėra jokios staigios ligos pradžios. Arba kai aišku kas yra, bet nusiskundimai lokalizuojasi gerklėj ir krūtinėj be jokių bendrų uždegimui būdingų požymių (silpnumo, galvos, raumenų skausmų). Taip pat turėtų nebūti jokio ligonio neramumo (kuris būdingas pvz. Aconitum kaip mirties baimė).
Atsakyti
Cinnabaris tinkamas, efektyvus tirstai, gelsvai zalsvai, gelsvai baltai slogai ( tokiai sinusitinio tipo) 4u.gif

QUOTE(nikofija @ 2009 11 10, 11:30)

Mano dukra karščiavo 5 dienas  doh.gif , gydytojos nekviečiau,tai nežinau nei kas čia ją kamavo. Kažin ar gripas gali būti be kaulų ir raumenų skausmo,gydant homeopatiškai? Kosulio dar nesutvarkėm. Nepadėjo nei pertusinas,nei bryonia ,gal kiek rečiau kosėja,bet atsikosėjimo nėra  g.gif . Bandysiu dar bronchialis Heel,kai grįš iš mokyklėlės.

1.Gali.
2.Kokio pobudzio dabar tas kosulys?

Pastebejau, kad Calcium carbonicum likutiniam kosuliui lyg ir neblogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 10 lapkričio 2009 - 14:32
O aš pas tą Pinto ką tik skaičiau, kad jei po trijų dozių vaistas ženkliai nepadėjo, rekomenduojama ieškot kito preparato. Ir dar rašo, kad jei atrodo, kad padėjo, bet po kurio laiko toliau kažkas "lenda", tada reiktų manyti, kad ligos simptomai keičiasi. Ir vėlgi reiktų ieškoti kito preparato.
Atsakyti
Na, aš kol kas patenkinta vithoulkas.com aprašymais ir apie cinnabaris prie nosies tik tiek parašyta: Pressive sensation, as from heavy spectacles. Pain about root, extending into bones on each side. (AUR.; KAL. HYD.) Throat. Stringy mucus passed through posterior nares into throat. Dryness of mouth and throat; must rinse the mouth. Fiery-looking ulcers in mouth and throat.
Bet pasiknaisiojau daugiau, tai pagal Kent: Cold spot on root of nose. Pressure on the bones of the nose. Coryza with dirty yellow mucus drawn from posterior nares. Epistaxis; pains in back and limbs. iš čia

Vilytte, ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 11 10, 12:58)
Bifovalio negalima kas turi problemas su vidurių užkietėjimu, nes jis kietina viduriukus 4u.gif

Nepastebėjau,kad kietintų. Man kaip tik gerai veikia prie užkietėjimų. Pagal mane, visi probiotikai SUREGULIUOJA žarnyno veiklą.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 11 10, 15:27)
Nepastebėjau,kad kietintų. Man kaip tik gerai veikia prie užkietėjimų. Pagal mane, visi probiotikai SUREGULIUOJA  žarnyno veiklą.

Mano vaikams žiauriai kietino, kai gydytojai pasiskundžiau, ji iš kart paklausė ar neduodu Bifovalio...

O aš vakar padariau dukrai kraujo tyrimą ir rodo, kad buvo virusiukas ir jau eina į sveikimo stadiją. Naktį pakosti, bet jau mažiau. O daviau Gelsemium 30, Apis 30 (pirmas 2 dienas), Mercurius Solubilis 30.
Atsakyti