Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(baibokiukas @ 2009 11 06, 20:08)
Prisiminiau, kad kažkuri klausėte dėl vaistinės Panevėžyje, tai
DIDŽIOJI VAISTINĖ, UAB
Nemuno g. 62, LT-35192 PANEVĖŽYS, LIETUVA Tel:(45) 465938
Priešais polikliniką  4u.gif

Ačiū Ačiū clap.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 09, 15:44)
Mes gi ne LT gyvenam  verysad.gif
Mano panai ausį naktį pradėjo skaudėt, gyd. sakė lengvai abi ausys paraudusios. Gyd. išrašė vaistukus lašiukais į burną, jau galvojau kad chemija kokia, o pasirodo  bigsmile.gif
Otovowen Tropfen 30 ml
• 7,5 µl Aconitum napellus
• 7,5 µl Natrium tetraboracicum
• 7,5 µl Capsicum annuum
• 22,5 µl Chamomilla recutita
• 75 µl Echinacea purpurea
• 7,5 µl Hydrastis canadensis
• 7,5 µl Iodum
• 7,5 µl Hydrargyrum cyanatum
• 22,5 µl Sambucus nigra
• 7,5 µl Sanguinaria canadensis
• 53 Vol.-% Ethanol (H)

Aišku, man dideli mišiniai nelabai patinka, bet ant smūgio daugiau nieko nesugalvoju.
Apžiūrėjusi gyd. sakė šituos pavartot, kompresėlius ausims ir viskas. O man kažkaip neramu, ar tikrai tiek užtenka  unsure.gif pavakary atveš į vaistinę weledą, tikiuos, užmušim pagaliau tą slogą  unsure.gif

Tiesa, aš paklaust norėjau, kiek Kaune kainuoja buteliukas žirniukų? Senesnėj temoj skaičiau kad 6Lt, ar tikrai tiek?  g.gif

Žirniukai Kaune kainuoja virš 9 Lt. Jeigu užsisakai didesnį kiekį (t.y. ne standartinius 12 g. o lyg ir 20 g. mokėti tiktai apie 11 lt. - čia jeigu yra kažkokie pas jus "einami").

Jeigu netyčia šoktų ūmiai ausų uždegimas - Belladonna (aš vartojau homaccord).
Belladonna visada, kai šoka ypač stipriai ir ūmiai (berods Vilytte pasakojo, kad Belladonna padėjo kai stipriai ir ūmiai sušoko šlaimo pūslės uždegimas).

Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 11 08, 14:41)
Vikšvaite, o kokius lašiukus nuo adenoidų geriat?

Ailanthus 3
Phytolacca 12
Teucrium 6
Bar.jodat. 6, 12
Sanguinaria 6

Lašus gydytojas išrašė adenoidams ir pilvo skausmams gydyti. Tai čia reikėtų atsirinkti, kas prie ko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 09, 15:44)
Mano panai ausį naktį pradėjo skaudėt, gyd. sakė lengvai abi ausys paraudusios.

Pati nedariau, bet skaičiau, kai skauda ausis, labai gerai svogūnų kompresai
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 09, 17:15)
Ailanthus 3
Phytolacca 12
Teucrium 6
Bar.jodat. 6, 12
Sanguinaria 6

Lašus gydytojas išrašė adenoidams ir pilvo skausmams gydyti. Tai čia reikėtų atsirinkti, kas prie ko    g.gif

Oho, o čia jie atskirai visi ar kompleksas?
Atsakyti
vilmora, iš gerųjų bakterijų man labjuasiai patiko Acidophilus bifidus complex Vega firmos.

o ausų uždegimui pas mus-beladona ir pulsatilla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opium: 09 lapkričio 2009 - 20:10
Labukas
Nu mes vis dar namie .Berniuko gerklę žiūrėjau,tai matau ,kad dešinė tokia kaip pavadinti neužpūliavusi,bet patinusi,pakilusi.Liežuvis baisus baltas.Kostim retai,bet sunkiai .Temperatūra į vakarą vėl pakilo iki 38,3 naktį kilo krito.Mušiau Bellodana.Paskui antigripinu1,čiulpiam homovex.Sloga tiršta ,baisi.Gal ką patartumėte kaip čia toliau gydytis ax.gif .
Tiesa iš burnos toks saldus kvapas sklinda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 10 lapkričio 2009 - 10:06
VILMORA, man patinka Bifoval probiotikas. Jį be to reikia laikyti šaldytuve,kas reiškia,kad bakterijos gyvos.

Mano dukra karščiavo 5 dienas doh.gif , gydytojos nekviečiau,tai nežinau nei kas čia ją kamavo. Kažin ar gripas gali būti be kaulų ir raumenų skausmo,gydant homeopatiškai? Kosulio dar nesutvarkėm. Nepadėjo nei pertusinas,nei bryonia ,gal kiek rečiau kosėja,bet atsikosėjimo nėra g.gif . Bandysiu dar bronchialis Heel,kai grįš iš mokyklėlės.
Atsakyti
Gal kas nors zinot Antigripino Nr. 3 sudeti?
Buciau labai dekinga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2009 11 09, 10:37)
Egloshke, džiugu smile.gif .

Apie Gelsemiumo naudojimą profilaktikai buvo rašyta šioje nuorodoje:
http://www.homeopath...lu_remedies.htm

Aciu uz nuoroda 4u.gif Apskritai fainas puslapis. Turesiu ka veikt, kol viska perskaitysiu biggrin.gif Bet tikrai randu daug naudingos info.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 10, 09:41)
Labukas
Nu mes vis dar namie .Berniuko gerklę žiūrėjau,tai matau ,kad dešinė tokia kaip pavadinti neužpūliavusi,bet patinusi,pakilusi.Liežuvis baisus baltas.Kostim retai,bet sunkiai .Temperatūra į vakarą vėl pakilo iki 38,3 naktį kilo krito.Mušiau Bellodana.Paskui antigripinu1,čiulpiam homovex.Sloga tiršta ,baisi.Gal ką patartumėte kaip čia toliau gydytis ax.gif .
Tiesa iš burnos toks saldus kvapas sklinda.

Greisi, bent iš tiek, kiek parašei, panašu į Mercurius Solubilis:

http://www.homeopath...topic.php?t=345

Jo yra daugelyje kompleksų (pvz. Mercurius heel, 2 Antigripinas). Šiaip jis yra ir Homeovox'e g.gif Kas kiek duodi jį?

Nikofija, pasiskaityk apie Tartephedreel sudedamąsias dalis 4u.gif
Kad "gripinis" virusas gydantis homeopatiniais gali eiti daug lengviau visiškai tikiu. Nes yra buvę ne vienas variantas, kai negalavimo eiga eina visai kitaip nei įprastiniais vaistais (pvz. gerklės "kamščiai" išsivalo per nosį, nėra skausmo, liežuvis lieka švarus, skirtingai nei po cheminių vaistų).
Papildyta:
QUOTE(ragana @ 2009 11 10, 10:47)
Gal kas nors zinot Antigripino Nr. 3 sudeti?
Buciau labai dekinga  4u.gif

Antigripinas 3: Allium Cepa 3, Apis 3, Belladonna 6, Eupatorium 3, Gelsemium 6, Kalium Bichromicum 6, Nux Vomica 3, Phytolacca 6, Pulsatilla 6.

Dar geras dalykas yra Complex Aconitum: Aconitum D3, Bryonia 6, Arsenicum jodatum 6, Phytolacca D3, Hepar Sulfur 6, Rhus toxidendron 6.

Kelis metus vien tik su šitais dviem kompleksais pavykdavo išsisukti nuo visų virusų.
Atsakyti
Aš skaitinėju ir visai susimėčiau blush2.gif pvz., Aconitum - mano dukra niekada tokiais simptomais nesuserga, na, gal tiksliau sakyti, kad tai nebūdinga. Tai tokio vaisto jokiu būdu negalima duoti? g.gif
Manoji kai serga, tai sloga ir kosulys pirmiau atsiranda, gali 3-4 dienas žvali lakstyt, kol viskas neužūmėja, tai tada pradeda glaustytis, ant kelių prašytis - taip vieną dieną ar dvi, vakarop pakyla temperatūra iš lėto (labai retai karščiuoja) ir kitą dieną vėl žvali laksto, tik su tuo kosuliu ir sloga (neūmūs). Jei neišsigydom, po savaitės ar daugiau vėl viskas iš naujo doh.gif
O aš norėčiau, kad vaikas vos susirgęs paliegęs pagūlėtų, organizmas pakovotų ir neleistų ligai įsibėgėt. Bet juk negerai per prievartą simptomus šaukt, nes juk iššaukštų jei vos ką įtartino pamačius suduočiau? g.gif
Atsakyti
[quote=Obuoliausia,2009 11 10, 11:57]
Greisi, bent iš tiek, kiek parašei, panašu į Mercurius Solubilis:

http://www.homeopath...topic.php?t=345

Jo yra daugelyje kompleksų (pvz. Mercurius heel, 2 Antigripinas). Šiaip jis yra ir Homeovox'e g.gif Kas kiek duodi jį?

Mercurius Solubilis kaip tik sesei atidaviau.O Homeovox daviau iš pradžių kas penkiolika min,paskui dieną gal kas val.O naktį šią gal keturis kartus,gal padauginau?Gan tankiai.Galvoju kaip čia iš tikrųjų reiktų.Nors jaučiamės dabar gerai pasikosti kartais,kartais užkrenta balsas,bet atikrenkščia ir vėl gerai.Bet liežuvio baltumas doh.gif ,o cheminių nevartojame.
Papildyta:
http://www.homeopath...g/swine_flu.htm
man ta nuoroda labai faina.

Should you reduce the dosage for kids?KAIP GALVOJI OBUOLIUX?AR TIKRAI VAIKAMS GERIAU AUKŠTESNES POTENCIJAS DUOTI?NES pastebėjau ,kad 6,ne taip gerai veikia kaip 30.

Dr. Luc: Not at all! In fact kids need higher potencies than adults. Never hesitate to give a child a high potency. It’s the opposite of Western medicine, where our dosages are based on bodyweight. In homeopathy the dosage is based on the vital energy of the patient, and kids usually have much stronger vital energy than adults. Look at how fast a child can spike a fever. That shows how strong the vital energy is.

Let’s say someone looks up in a homeopathy book and figures out that Lachesis is the best remedy for her left-sided headache, but when she goes to the store to buy it, the tube says it’s for hot flashes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 10 lapkričio 2009 - 12:23