Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Vilmora @ 2009 11 09, 09:27)
Nuo gripo apsisaugoti gelseniumą 6 ar 30 reikėtų duoti (čia profilaktiškai) ?

Dar noriu užklausti, truputį ne jį temą, noriu sugirdyti penkiamečiui gerūjų bakterijų ir pasimečiau ką pirkti: kad nauda būtų ir pinigai jį balą nebūtų išmesti  g.gif patarkit  4u.gif

Dėl profilaktikos negaliu pasakyti (jeigu vaikas pakankamai reaktyvus, gali tiesiog iššaukti simptomus, nors mini ir profilaktikai Gelsemium), bet jeigu jau reikėtų vartoti susirgus, geriau 30.

Iš gerųjų man labiausiai tiko Linex.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 09, 08:33)
Jei sloga potirštė hom. tujų aliejus ilgesniam laikui. Ir Mercurius solubilis 30, o jei labai tiršta ir žalia (arba mercurius nepadeda) tai keičiam į Kalium bichromicum 30. Kiek laiko duoti, pati turi spręsti. Jei su užgulta nosim vaikštot dažnai, galima ir porą mėnesių, o jei labai greitai prasivalys galima ir pora savaičių apsiribot. Jei netingėt tujų aliejaus lašint, tai ilgesniam laikui užtektų vien tik jį naudot.
Tas tujų aliejus tikrai geras dalykas thumbup.gif Mano mažei buvo geltonos jau net žalsvos gleivės ir nosis užsikišus, išpūst negalėjo, pradėjau lašint tą tujų aliejų, atsikišo nosytė ir pradėjo valytis visas brudas ir sinusitinį kompleksą vartojam abi ax.gif
Atsakyti
Prisigyriau ,kad neserga ,kaip davė naktį temperatūra ir toks kaip laringitas .Norėjau paklausti kaip jūs duodate homovexa vaikams po tabletę kas penkiolika min,ar rečiau?Nes suaugusiams parašyta po dvi tabletes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 09 lapkričio 2009 - 10:37
Egloshke, džiugu smile.gif .

Apie Gelsemiumo naudojimą profilaktikai buvo rašyta šioje nuorodoje:
http://www.homeopath...lu_remedies.htm

Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 09, 10:36)
Prisigyriau ,kad neserga ,kaip davė naktį temperatūra ir toks kaip laringitas .Norėjau paklausti kaip jūs duodate homovexa vaikams po tabletę kas penkiolika min,ar rečiau?Nes suaugusiams parašyta po dvi tabletes.

Jeigu matai, kad veikia, o virusas eina labai ūmiai ir laiko tik kokias 15 min. tai duodu po 1 t.
Homeovox tinka, kai sausas kosulys gerklėje ar link trachėjos (bent aš tiek esu pastebėjus) ir pradžioje.
Jeigu turi galimybės stebėk, kas kiek laiko vėl suintensyvėja kosulys - tada ir duodi. Jeigu vaikas pakankamai supratingas, prainstruktuoji, kad ateitų pats, kai pajaučia vėl negerumą. ax.gif
Papildyta:
Vilytte, ačiū už nuorodą. 4u.gif Ten dar toliau pasivaikščiojus yra įdomių dalykų "žmonių kalba" surašytų.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 09, 12:03)
Jeigu matai, kad veikia, o virusas eina labai ūmiai ir laiko tik kokias 15 min. tai duodu po 1 t.
Homeovox tinka, kai sausas kosulys gerklėje ar link trachėjos (bent aš tiek esu pastebėjus) ir pradžioje.
Jeigu turi galimybės stebėk, kas kiek laiko vėl suintensyvėja kosulys - tada ir duodi. Jeigu vaikas pakankamai supratingas, prainstruktuoji, kad ateitų pats, kai pajaučia vėl negerumą. ax.gif
Papildyta:
Vilytte, ačiū už nuorodą.  4u.gif Ten dar toliau pasivaikščiojus yra įdomių dalykų "žmonių kalba" surašytų.

o prasidėjo šeštadienį naktį.Pradėjo lyg karščiuoti,tai daviau antigr1 beveik visą naktį.Kitą dieną rečiau.Tada dar pridėjau spongia,nes jaučiau ,kad nedaug pakimęs.Į vakarą daviau dar bronia,paskui nieko ir nuėjom miegoti.Po valandos staigiai pakilo temperatūra su kliedėjimais ir jeigu norėjo verkti,tai jaučiau gerklėje ,kad skausmas toks ir kaip ūžia.Nors kosi labai labai retai,paliepiau nepanikuoti apsiramino ir jokio kosėjimo.Tiesa supanikavus įkišau žvakutę.Paskui pradėjome čiulpti homovexą.Ryte atsikėlėme kaip ir nieko.Turime slogą baisinę,bėga tiršta geltona sloga.Nu ir toks jaučiasi ant krūtinės kažkas,bet jam taip nuo mažens jeigu serga ,panaši eiga.Niekada bronchitu nesirgę.Didžkė ir pakosėja bet labai labai retai.Įtariu ,kad kažkoks virusas,nes iš pradžių kaimynės vaikai ,paskui mesEiga visų ta pati.Dar lašinu kartą tujų aliejų.
Atsakyti
O aš Thujos aliejaus vieno tokio negavau.. tiksliau vaistininkė pasakė, kad pas ją kompiutery virš 30 tujos aliejaus rodo ir nežino kuris čia nosiai tinka. Aš aišku irgi susimėčiau, tai įsiūlė Weledos purškaliuką nosiai, kuriame tujos yra unsure.gif
O kokios firmos jūs perkat?
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 09, 11:37)
Egloshke, džiugu smile.gif .

Apie Gelsemiumo naudojimą profilaktikai buvo rašyta šioje nuorodoje:
http://www.homeopath...lu_remedies.htm

Ačiū, nuoroda nebloga, net ir man nesuprantančiai angliškai, bet su verėjo pagalba kažką eina suprasti. Ten man užkliuvo preparatas Influenzinum, gripo profilaktikai, gal kam teko susidurti. Rašo kad jis atnaujinamas kiekvienais metais, pagal prognozuojamą gripo tipą, o kaip šiai žiemai: ruoš kiaulių gripo atakai ar vėl A arba B tipo virusui.Užkliuvo man jis, nes ir Misiaus straipsnyje jis buvo minimas.

QUOTE(Coccinela @ 2009 11 09, 15:27)
O aš Thujos aliejaus vieno tokio negavau.. tiksliau vaistininkė pasakė, kad pas ją kompiutery virš 30 tujos aliejaus rodo ir nežino kuris čia nosiai tinka. Aš aišku irgi susimėčiau, tai įsiūlė Weledos purškaliuką nosiai, kuriame tujos yra  unsure.gif

Čia minimas tujos aliejus parduodamas Muziejaus homeopatinėi vaistinėi arba kitose homeopatinėse.
Atsakyti
Vilmora, Influenzinum yra nozodas. Ar LT jo taip hom. vaistinėse yra, nelabai tikiu. Nebent homeopatija užsiimantys gydytojai turėtų (LT su nozodais mažai kas užsiima, kiek pastebėjau).
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 09, 14:27)
Aš irgi pirkau Kaune homeopatinėje vaistinėje, Rotušės a. Ten rašo 5proc. tujų aliejus.
Atsakyti
Mes gi ne LT gyvenam verysad.gif
Mano panai ausį naktį pradėjo skaudėt, gyd. sakė lengvai abi ausys paraudusios. Gyd. išrašė vaistukus lašiukais į burną, jau galvojau kad chemija kokia, o pasirodo bigsmile.gif
Otovowen Tropfen 30 ml
• 7,5 µl Aconitum napellus
• 7,5 µl Natrium tetraboracicum
• 7,5 µl Capsicum annuum
• 22,5 µl Chamomilla recutita
• 75 µl Echinacea purpurea
• 7,5 µl Hydrastis canadensis
• 7,5 µl Iodum
• 7,5 µl Hydrargyrum cyanatum
• 22,5 µl Sambucus nigra
• 7,5 µl Sanguinaria canadensis
• 53 Vol.-% Ethanol (H)

Aišku, man dideli mišiniai nelabai patinka, bet ant smūgio daugiau nieko nesugalvoju.
Apžiūrėjusi gyd. sakė šituos pavartot, kompresėlius ausims ir viskas. O man kažkaip neramu, ar tikrai tiek užtenka unsure.gif pavakary atveš į vaistinę weledą, tikiuos, užmušim pagaliau tą slogą unsure.gif

Tiesa, aš paklaust norėjau, kiek Kaune kainuoja buteliukas žirniukų? Senesnėj temoj skaičiau kad 6Lt, ar tikrai tiek? g.gif
Atsakyti
Coccinela, man atrodo įvairiai kainuoja. Už sinusitinį kompleksą paklojau 9,45Lt Panašiai ir tas tujų aliejus kainavo. Sako anksčiau hom. vaistai pigiau kainuodavo, bet gal pabrango dėl padidėjusių mokesčių. Santykinai vis tiek pigesni už tuos įprastinius ax.gif
Atsakyti