Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Atsiuskit elektroninius i az, ryt bandysiu permest
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 11 30, 20:12)
drinks_cheers.gif

O ta Pinto knyga tai tikras lobis, mano vienas kompas ja atidaro, o kitas ne, matyt, nuo skirtingu nustatymu priklauso

Suprantau mintį. Reikės ieškotis viewerio kito.
Atsakyti
Man labai gerai atidaro šią knygą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 11 30, 21:12)
drinks_cheers.gif

O ta Pinto knyga tai tikras lobis, mano vienas kompas ja atidaro, o kitas ne, matyt, nuo skirtingu nustatymu priklauso

man atidaro kuo puikiausiai ir jau baigiu perskaityt, liuks knyga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 11 30, 22:47)
man atidaro kuo puikiausiai ir jau baigiu perskaityt, liuks knyga  thumbup.gif

Gal lietuvių kalba ax.gif
Atsakyti
su DjVu Reader neatsidarė, rodė klaidą, o kai susiinstaliavau DjVu Wiever - ir atsidarė, ir atsispausdinti leido.
jei tiksliau, tai siunčiausi LizardTech DjVu Browser Plug-in 6.1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo basa: 01 gruodžio 2009 - 08:06
Atidaryt Pinto knygą, mes siuntėmės DjView programą.

Obuoliausia tau jinai per paprasta, ten tokia gana pradinokiška, bet kažkaip labai sistemingai info pateikiama.

Pingvinuk, rusų k. ta knyga.

Dar Faringtono knyga man labai patiko (irgi iš to paties lobyno). Visą perskaityti be šansų, ten kaip suprantu jo paskaitos Filadelfijos medicinos kolegijos studentams toj knygoj, bet irgi laaabai gerai parašyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 01 gruodžio 2009 - 08:27
Butent taip paprastai ir gydo Misis bigsmile.gif
Eiliniams vaiku negalavimams labai tinkama knygele.
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 12 01, 08:48)
Butent taip paprastai ir gydo Misis bigsmile.gif
Eiliniams vaiku negalavimams labai tinkama knygele.

sveikos, apie kokią knygą kalbat?

aš vėl unsure.gif tiksliau dukra... augina paskutinius du krūminius. vakar jau "skylutes" mačiau. pediatrė buvo davusi pažymą 1,5 sav. namie pasedėti ir į gripą neiti. šiandien turėjom po "atostogų" išeiti į daržą. vakar apsivėmė, naktį prastai miegojo, tempa 37,3 ir sloga sloga sloga unsure.gif vėl nebežinau ko imtis. duodu vėl gelsemium. prisiskambinti Misiui nepavyko šiandien unsure.gif
Atsakyti
Krika, sloga ne gripo simptomas. Ji gali atsirast bent po 2-3 dienų nuogripo pradžios. Čia mano gydytojos žodžiai, kad prie gripo slogos iš pradžių nebūna.

Dar toks pastebėjimas. Kadangi gripo toksinai žiauriai išsausina bronchų gleivinę, savaitę po to vertėtų pavartoti Silicea. Ji atstatinėja brobchų gleivinę, o tas labai svarbu, kad po tų nelemtų 5 dienų, neprasidėtų komplikacijos į bronchitus ar plaučių uždegimus. Mažiui aš duodu, o vat dukrai prasirgus gripu ir pamiršau doh.gif Dabar su bronchitu sėdi doh.gif doh.gif

Ir pasirodysiu visiška tundra blush2.gif Apie kokią knygą kalbat? Apie Pinto? O iš kur būtų galima atsisiųst?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti