QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 30, 12:02)
Restar, mano mažesniajam vos ne visos virusinės infekcijos "išeina" geografiniu liežuviu. Jis visas vienodai ryškus ar plotais? Kaip atrodo gali pažiūrėti įvedus "mapped tongue" (eiti google į vaizdus).
Ir dabar jam po kiekvieno gydymo homeopatiniais išeina vienodai (dažnai irgi lieka visas ryškus liežuvis be jokių apnašų, neskauda). Man tai ženklas, kad organizmas su kažkuo "persiėmė" ir viskas eina į pabaigą.
Jeigu vartojat kažkokius žirnius, ligos eiga gali būti ne visai tipinė pagal tradicinį aprašymą ir padidėjęs leukocitų kiekis.
O kaip vaikiai jaučias? Jeigu būtų skarlatina, tikrai turėtumėt jaust.
Ir dabar jam po kiekvieno gydymo homeopatiniais išeina vienodai (dažnai irgi lieka visas ryškus liežuvis be jokių apnašų, neskauda). Man tai ženklas, kad organizmas su kažkuo "persiėmė" ir viskas eina į pabaigą.
Jeigu vartojat kažkokius žirnius, ligos eiga gali būti ne visai tipinė pagal tradicinį aprašymą ir padidėjęs leukocitų kiekis.
O kaip vaikiai jaučias? Jeigu būtų skarlatina, tikrai turėtumėt jaust.
Mat kaip įdomiai gali būti . Liežuvis tai gražiai lygiai avietinis, be apnašų visai.
Mažasis brolis tai blogai jautėsi praeitą savaitę, betgi mama ragana paliko visą "smagumą" auklei... Vakarais lyg būdavo nieko, net nepamatavom temperatūros, nes neatrodė labai blogai. Šiaip charakteris pabjaurėjęs, muštis pradėjo labiau, katiną net spardo, o vakare niekaip neina be prievartos nuvaryt gulti. Tai kelis vakarus MB po pažastim pasigavęs valė dantis, rengė, o aš tik penktadienį juo užsiėmiau ir tada pastebėjau tą liežuvį....
Internete irgi radau, kad Belladonna 6 tinka, bet mes turim tik 30. ir liepiau auklei visiems duoti, kol pasiskambinsiu g.Gemai. O mūsų poliklinikos gydytoja liepė duoti Umcalor, nes temperatūros nėra nė vienam dabar. Kažkaip apie Umcalor'ą negirdėjau čia tarp jūsų šnekant, pamiršau ir Galvydytės paklausti. Kažkada labai naudojom, o dabar ir nebežinau....
Lawanda - dėkui .