Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 30, 12:02)
Restar, mano mažesniajam vos ne visos virusinės infekcijos "išeina" geografiniu liežuviu. Jis visas vienodai ryškus ar plotais? Kaip atrodo gali pažiūrėti įvedus "mapped tongue" (eiti google į vaizdus).
Ir dabar jam po kiekvieno gydymo homeopatiniais išeina vienodai (dažnai irgi lieka visas ryškus liežuvis be jokių apnašų, neskauda). Man tai ženklas, kad organizmas su kažkuo "persiėmė" ir viskas eina į pabaigą.

Jeigu vartojat kažkokius žirnius, ligos eiga gali būti ne visai tipinė pagal tradicinį aprašymą ir padidėjęs leukocitų kiekis.
O kaip vaikiai jaučias? Jeigu būtų skarlatina, tikrai turėtumėt jaust.

Mat kaip įdomiai gali būti g.gif . Liežuvis tai gražiai lygiai avietinis, be apnašų visai.
Mažasis brolis tai blogai jautėsi praeitą savaitę, betgi mama ragana paliko visą "smagumą" auklei... Vakarais lyg būdavo nieko, net nepamatavom temperatūros, nes neatrodė labai blogai. Šiaip charakteris pabjaurėjęs, muštis pradėjo labiau, katiną net spardo, o vakare niekaip neina be prievartos nuvaryt gulti. Tai kelis vakarus MB po pažastim pasigavęs valė dantis, rengė, o aš tik penktadienį juo užsiėmiau ir tada pastebėjau tą liežuvį....

Internete irgi radau, kad Belladonna 6 tinka, bet mes turim tik 30. ir liepiau auklei visiems duoti, kol pasiskambinsiu g.Gemai. O mūsų poliklinikos gydytoja liepė duoti Umcalor, nes temperatūros nėra nė vienam dabar. Kažkaip apie Umcalor'ą negirdėjau čia tarp jūsų šnekant, pamiršau ir Galvydytės paklausti. Kažkada labai naudojom, o dabar ir nebežinau....

Lawanda - dėkui 4u.gif .
Atsakyti
Restar, tai duok tą Umcalorą. Mes čia nuo jo nesvaigstam, nes padeda tai jis nedaugeliui. Bet su homoepatija nesipjaus, tik tarpelį šiokį tokį išlaikykyt. O gyd. Galvydytė ką mano apie Umcalorą nežinau, bet pvz. Sinupretą jinai dažnai rekomenduoja prie visokių tirštesnių slogų, kosulių.

Merginos, mankštos siuntimo - traukimo eksperimentas nepavyko. Siųstis ir atsidaryti tokio dydžio failai nenori.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 30, 14:51)
Restar, tai duok tą Umcalorą. Mes čia nuo jo nesvaigstam, nes padeda tai jis nedaugeliui. Bet su homoepatija nesipjaus, tik tarpelį šiokį tokį išlaikykyt.

Tai esmė tame, kad aš ta savo gydytoja nelabai pasitikiu ax.gif . Betgi tas Umcaloras pats homeopatinis g.gif .
Atsakyti
Umcaloras - žolinis. Ne homeopatinis, bet užtat natūralus. O gydytoja tai jūsų normali, jei skarlatiną diagnozuoja ir dar tyrimus daro, o ne iš lempos antibus skiria.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 30, 14:55)
Umcaloras - žolinis. Ne homeopatinis, bet užtat natūralus. O gydytoja tai jūsų normali, jei skarlatiną diagnozuoja ir dar tyrimus daro, o ne iš lempos antibus skiria.

drinks_cheers.gif
Paprastai diagnozavus skarlatiną, poliklinikos gyd. beveik šimtą proc. skiria antibus- toks skarlatinos gydymas, nesvarbu ar požymiai labai išreikšti ar ne.
Atsakyti
Sakykit, merginos, o kieno pozymiai - virsutines lupytes linija ryski, kaip isbrezta? As kazkur esu skaicius, bet niekaip nebeatgaminu 4u.gif
Atsakyti
Na, gydytoja pradėjo mums nebeskirti antibiotikų, kai kelis kartus mes jų atsisakėm ir išsigydėm kitais būdais ax.gif . Tai dabar ir reikalui esant gal nepasiūlytų doh.gif .
O šiaip tai visą gyvenimą maniau, kad tas Umcalor'as yra homeopatinis. Ir čia jis taip įvardijamas g.gif .
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2009 11 30, 17:54)
Sakykit, merginos, o kieno pozymiai - virsutines lupytes linija ryski, kaip isbrezta? As kazkur esu skaicius, bet niekaip nebeatgaminu  4u.gif

mano vaikui taip yra buvę, bet kažkaip su jokiu susirgimu nesusiejau. Įdomu.

Restar, dėl Umcaloro-gydytoja neprieš, bet kad būtų bent valandos pertrauka tarp Umcaloro ir žirniukų.
Atsakyti
Merginos, avietinis liezuvis nuo skarlatinos ir geografinis liezuvis visai skirtingai atrodo, nesipainiokit.
Atsakyti
Aš tikriausiai ne visai tiksliai surašiau: tas geografinis liežuvis galiausiai tampa avietiniu (maniškiui taip atsitinka faktiškai po kiekvieno viruso). Jis yra visiškai be jokių apnašų, skaisčiai raudonas.

Jau esu surašius senai kažkada, kad irgi buvo kažkas panašaus į skarlatiną (užtinus raudona gerklė, bėrimas ant pilvo ir delnų-padų, nusilupę padai). Liežuvis iš pradžių buvo plėmuotas, paskui ryškus. Tada ir aš pati įtariau, ir gydytoja patvirtino alergiją (mano galva, tai buvo nuo chemizuotų ledų, nors jie ir buvo nespalvinti), kuri sutapo su virusu. O gal toksinai tik tokiu būdu sugebėjo prasiveržti.. g.gif Skarlatiną kažkodėl atmetė (tuo metu nesigilinau, nes galvoje jau buvo vakuumas).
Tai buvo pradžia, kai buvau priversta žirnius studijuot, nes aiškaus atsakymo nelabai pavyko rasti. Nusigooglinau dar kartą pasitikrinti - tas atvejis tikrai taip atrodė kaip "raspberry tongue".

Prie skarlatinos dauguma šaltinių nurodo Belladonna kaip pagrindinį.

Villytte, tu papildomą kokią programą (viewer) siunteisi prie Pinto knygos? unsure.gif Aš galiu atidaryti tiktai iki 11 psl. (po kompiuterių persproginėjimų nebeatrandu įprastinių programų įrašytų, o turimas vieweris kažko nepatenkintas šituo failu).

Dar vienas pastebėjimas prie Rhus toxidendron. Nervų šaknelių uždegimas (ūmiai atsiradęs): surakinta kairė pusė sprando, gali būti sukietėjimas. Viso kūno maudimas. Geriau nuo šilumos.
Su spirito kompresu (2 k. per dieną) ir tepamu Traumeel + Rhus 30 (pagal poreikį dozavimas) praėjo per 1,5 paros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 30 lapkričio 2009 - 19:19
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 30, 20:18)
Aš tikriausiai ne visai tiksliai surašiau: tas geografinis liežuvis galiausiai tampa avietiniu (maniškiui taip atsitinka faktiškai po kiekvieno viruso). Jis yra visiškai be jokių apnašų, skaisčiai raudonas.

drinks_cheers.gif

O ta Pinto knyga tai tikras lobis, mano vienas kompas ja atidaro, o kitas ne, matyt, nuo skirtingu nustatymu priklauso
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 30, 20:18)

Villytte, tu papildomą kokią programą (viewer) siunteisi prie Pinto knygos?  unsure.gif Aš galiu atidaryti tiktai iki 11 psl. (po kompiuterių persproginėjimų nebeatrandu įprastinių programų įrašytų, o turimas vieweris kažko nepatenkintas šituo failu).

Ir pas mane tas pats g.gif
Atsakyti