QUOTE(Restar @ 2009 11 30, 09:50)
Jaučiu, kad mano dvyniai iš tiesų buvo sveiki tik rugsėjo pradžioje. Dabar nuolat tai sloga, tai kosulys, tai abu... Dabar dar nesibaigė slogos ir kosuliai, o vaikino liežuvis žiauriai avietinis (kažkada galvojau, na, kaip čia atrodo tas avietinis liežuvis, bet dabar jokių abejonių nekyla....), tai labai panašu į skarlatiną. Karščiuoti pradėjo prieš savaitę, tądien ir pas gyd. Gemą lankėmės, tai gal iškart pradėti vartoti žirniukai situaciją palengvino? Nes viso kūno bėrimo nebuvo (gal dar bus?
), didelių blogybių irgi ne, tik 3 dienas laikėsi temperatūra, o dabar tas liežuvis ir limfmazgiai negražūs. Kažin, ar įmanoma skarlatiną pasigydyt be komplikacijų su homeopatiniais, gal turit kas patirties? Vakare, aišku skambinsiu Galvydytei (liežuvį pastebėjom penktadienio vakare valant dantis...), bet jau dabar renkuosi informaciją, šiandien dar mūsų gydytojų centro gydytoja žadėjo užsukti.
Vakar dar dičkis brolis keistai buvo išbertas ir pilvo skausmai skundėsi, bet lyg ne skarlatininis bėrimas ir be temperatūros (vakar), tikrai ne vėjaraupiai ir lyg ne alergija, nieko panašaus nėra buvę... Neleidau į mokyklą (nors visą karantiną prabuvo sveikas).
Man tokiais atvejais širdis paduose, naktis pusiau miegota, ryte vos sulaukiau, kada iš lovos reikės lipti ir taip negera... Pačiai reikia gydytis nervus vėl...
Restar, mano mažesniajam vos ne visos virusinės infekcijos "išeina" geografiniu liežuviu. Jis visas vienodai ryškus ar plotais? Kaip atrodo gali pažiūrėti įvedus "mapped tongue" (eiti google į vaizdus).
Ir dabar jam po kiekvieno gydymo homeopatiniais išeina vienodai (dažnai irgi lieka visas ryškus liežuvis be jokių apnašų, neskauda). Man tai ženklas, kad organizmas su kažkuo "persiėmė" ir viskas eina į pabaigą.
Jeigu vartojat kažkokius žirnius, ligos eiga gali būti ne visai tipinė pagal tradicinį aprašymą ir padidėjęs leukocitų kiekis.
O kaip vaikiai jaučias? Jeigu būtų skarlatina, tikrai turėtumėt jaust.