Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(lawanda @ 2009 11 29, 15:15)
Greisi, o tu gal kokia spirometrija pas pulmonologa pasidaryk  g.gif na cia jei baiminiesi del astmos kokios, o ir siaip paziuretu kaip ten su plauciais, bronchais... as cia vyresneliui neseniai dariau, nes vis nei is sio nei is to krenkscia, tipo kutena gerkle, tai irgi susirupinau, mums pasiule gyd. tai darem. Mums gi zinai kai viskas auga ir zaliuoja nekas, bet dabar, kai augalija nurimus  g.gif  Ir aisku tepinelius nosies sekreto nepamaisytu.

Merginos Klaipedoj yra homeopatine vaistine?

reikės prašyti.Tepenėlis iš nosies sekretonieko neparodė,tik liaukocitų daugiau,atseit nieko tokio.Žodžiu du LOR apžiūrėjo,atseit nieko išaugs ,purškite nasonexą,žalos jokios ir ko čia ligų ieškote.Neskaitant jau kiek ir kainuoja tas nasonexas.Parašykite kas turite Misiaus kontaktus,prašau 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 29 lapkričio 2009 - 15:34
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 29, 16:31)
Parašykite kas turite Misiaus kontaktus,prašau  4u.gif .

Parasiau y AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 11 29, 15:43)
specializuota, bet gamybos nėra. Užsakinėja iš Kauno ir yra porą litų brangiau nei Kaune

kaip suprantu vienvalenciu yra tik tu kompleksu nera, a ne? blush2.gif ir potenciju ivairiu ar irgi tik kokie nors populiaresni? atsiprasau, kad tiek klausiu, nesinori zmoniu varineti kelis kartus i vaistine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 11 29, 19:08)
kaip suprantu vienvalenciu yra tik tu kompleksu nera, a ne?  blush2.gif  ir potenciju ivairiu ar irgi tik kokie nors populiaresni? atsiprasau, kad tiek klausiu, nesinori zmoniu varineti kelis kartus i vaistine  4u.gif

Heelų daug visokių yra, o tų vienvalenčių net nežinau. Kai kas būna tik pagal užsakymus, kai kas vietoj. Aš tarkim norėjau Gelsemium nusipirkt, tai sakė, kad gaus trečiadienį po pietų. Taip suprantu čia iš Kauno gauna trečiadieniais.
Papildyta:

pasiskambink, prieš siųsdama žmones ir pasiklausk, ar tiksliai turi.
S. Daukanto g. 22 (Medikanos gydymo centre), LT-92135 Klaipėda
Tel.: (8 46) 411809
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 29 lapkričio 2009 - 19:24
aisku, aciu 4u.gif Heel tai ir vilniuj galima gaut, mane labiau vienvalentes domina, as galvojau kad ten panasu kaip Kaune, ech vargas...
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 11 29, 23:18)
aisku, aciu  4u.gif  Heel tai ir vilniuj galima gaut, mane labiau vienvalentes domina, as galvojau kad ten panasu kaip Kaune, ech vargas...

Taigi, manau pasiskambink, užsisakyk, ir bus, man taip atrodo.
Atsakyti
Jaučiu, kad mano dvyniai iš tiesų buvo sveiki tik rugsėjo pradžioje. Dabar nuolat tai sloga, tai kosulys, tai abu... Dabar dar nesibaigė slogos ir kosuliai, o vaikino liežuvis žiauriai avietinis (kažkada galvojau, na, kaip čia atrodo tas avietinis liežuvis, bet dabar jokių abejonių nekyla....), tai labai panašu į skarlatiną. Karščiuoti pradėjo prieš savaitę, tądien ir pas gyd. Gemą lankėmės, tai gal iškart pradėti vartoti žirniukai situaciją palengvino? Nes viso kūno bėrimo nebuvo (gal dar bus? g.gif ), didelių blogybių irgi ne, tik 3 dienas laikėsi temperatūra, o dabar tas liežuvis ir limfmazgiai negražūs. Kažin, ar įmanoma skarlatiną pasigydyt be komplikacijų su homeopatiniais, gal turit kas patirties? Vakare, aišku skambinsiu Galvydytei (liežuvį pastebėjom penktadienio vakare valant dantis...), bet jau dabar renkuosi informaciją, šiandien dar mūsų gydytojų centro gydytoja žadėjo užsukti.
Vakar dar dičkis brolis keistai buvo išbertas ir pilvo skausmai skundėsi, bet lyg ne skarlatininis bėrimas ir be temperatūros (vakar), tikrai ne vėjaraupiai ir lyg ne alergija, nieko panašaus nėra buvę... Neleidau į mokyklą (nors visą karantiną prabuvo sveikas).

Man tokiais atvejais širdis paduose, naktis pusiau miegota, ryte vos sulaukiau, kada iš lovos reikės lipti ir taip negera... Pačiai reikia gydytis nervus vėl...
Atsakyti
Restar, mano merginoms buvo kažkas panašaus į skarlatiną. Tiksliau, mes patys įtarinėjom skarlatiną, gyd. Misius abiems panoms tada Beladona 6 skyrė gydymui.
Po to, rodėmės savo pediatrei (jau besigydydami) - skarlatiną atmetė, diagnozavo kažkokią virusinę odos infekciją, kurios internete neradau.
Po kokių 3 savaičių, mažei kilo šlapimo pūslės uždegimas. Pasidarėm privačiai šlapimo tyrimą - akivaizdus uždegimas su galimai uždegimu inkstuose (rasta baltymo, leukocitų nenormoj). Prieš važiuojant į ligoninę mažei porą kart sudaviau Beladoną homacord.
Kadangi pas vaikus dar laikėsi bėrimai (nuo tos skarlatinos/neskarlatinos), luposi delnų oda, klinikų priėmimo gydytojai diagnozavo akivaizdžiai buvusią skarlatiną.
Dėl inkstų jau siūlė gultis į ligoninę, bet prieš tai dar pakartojo šlapimo tyrimą ir padarė kraujo tyrimą. Kraujas nerodė jokių komplikacijų, o šlapimo tyrimo uždegiminiai parametrai buvo taip ženkliai sumažėję, kad mus, neskyrus jokio gydymo, paleido namo smile.gif .

Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 30, 11:11)
Restar, mano merginoms buvo kažkas panašaus į skarlatiną. Tiksliau, mes patys įtarinėjom skarlatiną, gyd. Misius abiems panoms tada Beladona 6 skyrė gydymui.
Po to, rodėmės savo pediatrei (jau besigydydami) - skarlatiną atmetė, diagnozavo kažkokią virusinę odos infekciją, kurios internete neradau.
Po kokių 3 savaičių, mažei kilo šlapimo pūslės uždegimas. Pasidarėm privačiai šlapimo tyrimą - akivaizdus uždegimas su galimai uždegimu inkstuose (rasta baltymo, leukocitų nenormoj). Prieš važiuojant į ligoninę mažei porą kart sudaviau Beladoną homacord.
Kadangi pas vaikus dar laikėsi bėrimai (nuo tos skarlatinos/neskarlatinos), luposi delnų oda, klinikų priėmimo gydytojai diagnozavo akivaizdžiai buvusią skarlatiną.
Dėl inkstų jau siūlė gultis į ligoninę, bet prieš tai dar pakartojo šlapimo tyrimą ir padarė kraujo tyrimą. Kraujas nerodė jokių komplikacijų, o šlapimo tyrimo uždegiminiai parametrai buvo taip ženkliai sumažėję, kad mus, neskyrus jokio gydymo, paleido namo smile.gif .

Tai, kiek supratau, antibiotikų nevartojot ir gydėtės tik Belladonna?

Apsilankė gydytoja man nesant namie doh.gif , tai tik paskambino pasakyt, kad panašu visiems 3 skarlatina doh.gif, ryt vesiu kraujo, šlapimo priduot. Bet man jau paranoja - o jeigu ten dar kokią ligą pasigausim? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2009 11 30, 09:50)
Jaučiu, kad mano dvyniai iš tiesų buvo sveiki tik rugsėjo pradžioje. Dabar nuolat tai sloga, tai kosulys, tai abu... Dabar dar nesibaigė slogos ir kosuliai, o vaikino liežuvis žiauriai avietinis (kažkada galvojau, na, kaip čia atrodo tas avietinis liežuvis, bet dabar jokių abejonių nekyla....), tai labai panašu į skarlatiną. Karščiuoti pradėjo prieš savaitę, tądien ir pas gyd. Gemą lankėmės, tai gal iškart pradėti vartoti žirniukai situaciją palengvino? Nes viso kūno bėrimo nebuvo (gal dar bus? g.gif ), didelių blogybių irgi ne, tik 3 dienas laikėsi temperatūra, o dabar tas liežuvis ir limfmazgiai negražūs. Kažin, ar įmanoma skarlatiną pasigydyt be komplikacijų su homeopatiniais, gal turit kas patirties? Vakare, aišku skambinsiu Galvydytei (liežuvį pastebėjom penktadienio vakare valant dantis...), bet jau dabar renkuosi informaciją, šiandien dar mūsų gydytojų centro gydytoja žadėjo užsukti.
Vakar dar dičkis brolis keistai buvo išbertas ir pilvo skausmai skundėsi, bet lyg ne skarlatininis bėrimas ir be temperatūros (vakar), tikrai ne vėjaraupiai ir lyg ne alergija, nieko panašaus nėra buvę... Neleidau į mokyklą (nors visą karantiną prabuvo sveikas).

Man tokiais atvejais širdis paduose, naktis pusiau miegota, ryte vos sulaukiau, kada iš lovos reikės lipti ir taip negera... Pačiai reikia gydytis nervus vėl...

Restar, mano mažesniajam vos ne visos virusinės infekcijos "išeina" geografiniu liežuviu. Jis visas vienodai ryškus ar plotais? Kaip atrodo gali pažiūrėti įvedus "mapped tongue" (eiti google į vaizdus).
Ir dabar jam po kiekvieno gydymo homeopatiniais išeina vienodai (dažnai irgi lieka visas ryškus liežuvis be jokių apnašų, neskauda). Man tai ženklas, kad organizmas su kažkuo "persiėmė" ir viskas eina į pabaigą.

Jeigu vartojat kažkokius žirnius, ligos eiga gali būti ne visai tipinė pagal tradicinį aprašymą ir padidėjęs leukocitų kiekis.
O kaip vaikiai jaučias? Jeigu būtų skarlatina, tikrai turėtumėt jaust.
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2009 11 30, 13:55)
Tai, kiek supratau, antibiotikų nevartojot ir gydėtės tik Belladonna?

Apsilankė gydytoja man nesant namie  doh.gif , tai tik paskambino pasakyt, kad panašu visiems 3 skarlatina  doh.gif, ryt vesiu kraujo, šlapimo priduot. Bet man jau paranoja - o jeigu ten dar kokią ligą pasigausim?  doh.gif

Nevartojom, tik Beladona 6. Jei teisingai atsimenu tai buvo skirta po 10 žirniukų 2 kart dienoj (vaikams tada buvo 7 ir 4 nepilnai) 3 dienoms.

Tyrimus gal galima kur privačiai pasidaryt, kur ligonių minimaliai? Kaune tai tokių viečikių tikrai yra.
Atsakyti
Restar jums daug balonciku 4u.gif 4u.gif 4u.gif laikykites

Mano mazoji vel su sloga, bernai kosti doh.gif Laukiu zirniu is Kauno.

Visiems sveikatytes 4u.gif
Atsakyti