Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 28, 01:21)

Tiesa, su-džok kursus baigei? Lengva suvokti su praktiniu parodymu?
Bandžiau prieš porą metų ir nepavyko. Tada persimečiau prie homeopatijos (dar dabar visos lazdelės ir žiedeliai su knygom šalia guli).

Kol nelankiau paskaitų, pas mane taip pat gulėjo viskas. O dabar vaikštau padus pipirais apsiklijavus ir šlubuoju lotuliukas.gif . Bet geriau laikinas skausmas,kurį galima panorėjus pašalinti,nei problemos viduje. Dabar viskas maždaug aišku. O homeopatija su su-džok nekonkuruoja, o papildo vienas kitą. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Crystalline @ 2009 11 28, 09:36)
Cia ne homeopatines priemones, bet straipsnis  thumbup.gif
Juozas Ruolia tikrai kompetetingas sao srityje

Labai geras straipsnis. Mano mažoji žiedadulkes labai mėgsta ir medų. Nespėju papildyti atsargų ax.gif . Gal dėl to nesusirgo,kai sirgo vyresnioji, nors kartu viename kambaryje ir miegojome. (Panos ,kai serga, susikrausto pas mane į lovą).Galvojame ,jei šalia paršiuko buvus, neprikibo,tai gal nebeprikibs jau. Bet atsipalaiduoti negalima.
Atsakyti
o kokia programa atidaromos tos knygos, kur .djvu ?
Atsakyti
aš atidarinėju su windjwiev.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 28, 12:24)
Imunitetas .lt tai toms ligoms gydyti siūlo Colocynthis-Homaccord :
http://www.imuniteta...cija.php?vid=48

arba Cimicifuga - Homaccord
http://www.imuniteta...cija.php?vid=47

Gal verta pasianalizuot ir panaudot kompleksą arba pasirinkt atskiras sudėtines dalis smile.gif .

aha as vakar skaiciau "Vaiku imuniteto stiprinimo ABC" irgi radau info apie siuos vaistukus, tai nagrinejausi anotacijas, oi pilna galva dabar minciu, nu dar skaitysiu ka ten Popovas savo knygoj siulo rolleyes.gif
aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 26, 12:33)
Viksvaite, mes darom Strelnikovos kvėpavimo gimnastiką. Mes su vyru matom labai didelį efektą savo nosims. Mūsų vyresnioji irgi daro kas dieną, kadangi pas mus astma (atseit, aš vis tiek netikiu), tai efektas ne toks kokio norėtumėm, bet jis matosi. O mažė, kuri dar neturi 5 m., jos dar nepadaro (na kai kuriuos pratimus padaro). Užminčiau gal ir padarytų, bet kai didelio reikalo nėra, tai neverčiu.

Bėda, kad aš nežinau kaip tą failą persiųst, jis labai didelis. Jis DVD formate, susidaro iš 4 dalių, na kaip neblogas filmas. Jei kas turit kokių minčių, kaip jį persiųst, su mielu noru.

labukas merginos,
nesekiau paskutiniu metu temos dirbti pradėjau,tai žodžiu stresas buvo,dabar jau gerai.Mane tas DVD irgi domintų.O su mano dukrele jau dabar vėl kita istorija.Baigė traukinėti nosį ,bet pradėjo kosčioti ištisai,arba sklinda tokie garsai kaip mmm,arba vos ne kriukt .Ir taip be perstojo jau savaitė,ar daugiau.Sakiau gydyt.Greičiui ,bet jis jau pradės galvoti tikriausiai,kad man maišosi.Vilytte,o kokia būna astmos pradžia?Man jau stogas važiuoja,nežinau reiks dar ir pas Misių važiuoti ,viską išbandyti.Gal kas turite jo kontaktus.Ta prasme,net nežinau pas ką kreiptis.Ta gleivinė manau vistiek išburkusi būna,nes nesusilaikiau ir keturias dienas purškiau tradicinių gydytojų skirtą tą baisųjį nasonexą,tai matau,kad geriau.Nes naktį ji kvėpuoja puikiai,o ryte būna atsikelia kol išsikosčioja ir tt.Tai ,kai purškiu tą brudą lengviau,bet žinau ,kad jis negydo.Ir tiesa pasakius nežinau ką gydyti ir pas ką kreiptis.Klausiu kodėl taip kosčioji sako kutena gerklę.Net nežinau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 29, 10:52)
labukas merginos,
nesekiau paskutiniu metu temos dirbti pradėjau,tai žodžiu stresas buvo,dabar jau gerai.Mane tas DVD irgi domintų.O su mano dukrele jau dabar vėl kita istorija.Baigė traukinėti nosį ,bet pradėjo kosčioti ištisai,arba sklinda tokie garsai kaip mmm,arba vos ne kriukt .Ir taip be perstojo jau savaitė,ar daugiau.Sakiau gydyt.Greičiui ,bet jis jau pradės galvoti tikriausiai,kad man maišosi.Vilytte,o kokia būna astmos pradžia?Man jau stogas važiuoja,nežinau reiks dar ir  pas Misių važiuoti ,viską išbandyti.Gal kas turite jo kontaktus.Ta prasme,net nežinau pas ką kreiptis.Ta gleivinė manau vistiek išburkusi būna,nes nesusilaikiau ir keturias dienas purškiau tradicinių gydytojų skirtą tą baisųjį nasonexą,tai matau,kad geriau.Nes naktį ji kvėpuoja puikiai,o ryte būna atsikelia kol išsikosčioja ir tt.Tai ,kai purškiu tą brudą lengviau,bet žinau ,kad jis negydo.Ir tiesa pasakius nežinau ką gydyti ir pas ką kreiptis.Klausiu kodėl taip kosčioji sako kutena gerklę.Net nežinau... verysad.gif

Manajai tas pats, koščioja ištisai, net aplinkinius tas kosulys toks varo iš proto. naktį ramu, jokio kosuliuko. Tai net į kosulį nelabai panašu. Manoji mikčioja, po to dar tikai prasidėjo. dabar tas viskas lyg ir aprimę truputėlį bet užtat kosčiojimas prasidėjo ir taip pat sako kad kutena gerklę. Kažkodėl įtariu kad tai nervinio pobūdžio, bet pabandžiau alium ceppa, tai po dviejų dozių iš nosies paplūdo tirštas sekretas. dabr jau suskystėjo ir kosuliukas ženkliai aprimo 4u.gif
tai taip dabar ir mastau.... ir klaidžioju tame miške smile.gif Misius dabar nuo mikčiojimo Belladonna 30 liepė gert 2 k savaitėj... na žiūrėsim kas toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ainule28 @ 2009 11 29, 12:03)
Manajai tas pats, koščioja ištisai, net aplinkinius tas kosulys toks varo iš proto. naktį ramu, jokio kosuliuko. Tai net į kosulį nelabai panašu. Manoji mikčioja, po to dar tikai prasidėjo. dabar tas viskas lyg ir aprimę truputėlį bet užtat kosčiojimas prasidėjo ir taip pat sako kad kutena gerklę. Kažkodėl įtariu kad tai nervinio pobūdžio, bet pabandžiau alium ceppa, tai po dviejų dozių iš nosies paplūdo tirštas sekretas. dabr jau suskystėjo ir kosuliukas ženkliai aprimo 4u.gif
tai taip dabar ir mastau.... ir klaidžioju tame miške smile.gif Misius dabar nuo mikčiojimo Belladonna 30 liepė gert 2 k savaitėj... na žiūrėsim kas toliau biggrin.gif

nu mes irgi nekosėjam ,bet net neina apsakyti kaip.O mums irgi sako kaip nervinio pobūdžio,bet gleivinė gi dėlto neišburksta.Mes čiulpiam nervoheel ir taip pat vis lankomės pas Gyd.Greičių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 29 lapkričio 2009 - 11:26
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 29, 08:52)
labukas merginos,
nesekiau paskutiniu metu temos dirbti pradėjau,tai žodžiu stresas buvo,dabar jau gerai.Mane tas DVD irgi domintų.O su mano dukrele jau dabar vėl kita istorija.Baigė traukinėti nosį ,bet pradėjo kosčioti ištisai,arba sklinda tokie garsai kaip mmm,arba vos ne kriukt .Ir taip be perstojo jau savaitė,ar daugiau.Sakiau gydyt.Greičiui ,bet jis jau pradės galvoti tikriausiai,kad man maišosi.Vilytte,o kokia būna astmos pradžia?Man jau stogas važiuoja,nežinau reiks dar ir  pas Misių važiuoti ,viską išbandyti.Gal kas turite jo kontaktus.Ta prasme,net nežinau pas ką kreiptis.Ta gleivinė manau vistiek išburkusi būna,nes nesusilaikiau ir keturias dienas purškiau tradicinių gydytojų skirtą tą baisųjį nasonexą,tai matau,kad geriau.Nes naktį ji kvėpuoja puikiai,o ryte būna atsikelia kol išsikosčioja ir tt.Tai ,kai purškiu tą brudą lengviau,bet žinau ,kad jis negydo.Ir tiesa pasakius nežinau ką gydyti ir pas ką kreiptis.Klausiu kodėl taip kosčioji sako kutena gerklę.Net nežinau... verysad.gif

GREISI*, nežinau jūsų istorijos. Bet pasisakysiu, gal kas paaiškės 4u.gif Dėl ko jums išrašė Nasonex? Paprastai jį skiria padarius nosies tepinėlį ir ten radus eozinofilų, tai reiškia, kad yra alerginė sloga. Kada yra alerginė sloga, tada gali būti(bet visai nebūtinai) ir bronchų paburkimai(gali tai ir astma vadinti), kas gali duoti tokį švilpiantį iškvėpimą, ypač girdimą naktį. Kada švilpiantis būna įkvėpimas, tada galima galvoti apie gerklų paburkimą(laringitas). Pakosčiojimai gali būti nuo slogos, gali būti alerginis kosuliukas. Manau, išsityrus, išsiaiškinus kas ir kaip darosi, tada galima ir tinkamus žirnius parinkti. Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Greisi, o tu gal kokia spirometrija pas pulmonologa pasidaryk g.gif na cia jei baiminiesi del astmos kokios, o ir siaip paziuretu kaip ten su plauciais, bronchais... as cia vyresneliui neseniai dariau, nes vis nei is sio nei is to krenkscia, tipo kutena gerkle, tai irgi susirupinau, mums pasiule gyd. tai darem. Mums gi zinai kai viskas auga ir zaliuoja nekas, bet dabar, kai augalija nurimus g.gif Ir aisku tepinelius nosies sekreto nepamaisytu.

Merginos Klaipedoj yra homeopatine vaistine?
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 11 29, 16:15)
Greisi, o tu gal kokia spirometrija pas pulmonologa pasidaryk  g.gif na cia jei baiminiesi del astmos kokios, o ir siaip paziuretu kaip ten su plauciais, bronchais... as cia vyresneliui neseniai dariau, nes vis nei is sio nei is to krenkscia, tipo kutena gerkle, tai irgi susirupinau, mums pasiule gyd. tai darem. Mums gi zinai kai viskas auga ir zaliuoja nekas, bet dabar, kai augalija nurimus  g.gif  Ir aisku tepinelius nosies sekreto nepamaisytu.

Merginos Klaipedoj yra homeopatine vaistine?

Medikanos vaistinė priešais Vytauto Didžiojo gimnaziją Daukanto gatvėj.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 27, 09:36)
Dar pakartosiu Obuoliausios nuorodą:
http://bestmedbook.com/gomeo.htm

Ją buvo uždarę, dabar vėl leidžia iš ten tuos gėrius grobti.
Diva, labai rekomenduoju Pinto knygą "Gomeopatija dlia detei". Labai paprastai parašyta, bet gana neblogai, nurodyti vaistukai naudojami ligos pradžiai - pabaigai, kas po ko gerai veikia. Iš šiaip ten visokio gėrio pilna.

noriu padekot Obuoliausia ir Vilytte jums uz sia nuoroda, nu taip uzkabino knyga "Gomeopatija dlia detei" thumbup.gif tokia lengvai skaitoma, aiski ir suprantama, konkreti, nu liuks liuks, konspektuojuosi glaustai vaistukai-simptomai biggrin.gif
aciu merginos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(argus @ 2009 11 29, 15:17)
Medikanos vaistinė priešais Vytauto Didžiojo gimnaziją Daukanto gatvėj.

aciu labai 4u.gif gi pamirsau kad ir draugu vyro ten gyvena ir anyta, taigi galesiu dabar uzsakymus duot, ot galva mano, o ieskau kas is Kauno galetu atvezt doh.gif O ten specializuota kaip Kaune ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 29 lapkričio 2009 - 14:26
QUOTE(lawanda @ 2009 11 29, 14:25)
aciu labai  4u.gif  gi pamirsau kad ir draugu vyro ten gyvena ir anyta, taigi galesiu dabar uzsakymus duot, ot galva mano, o ieskau kas is Kauno galetu atvezt  doh.gif  O ten specializuota kaip Kaune ane?

specializuota, bet gamybos nėra. Užsakinėja iš Kauno ir yra porą litų brangiau nei Kaune
Atsakyti