Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Na mums gydytojas liepė į stiklinę nubrauktą šaukštą jūros druskos. Tada pasemi arbatiniu šaukšteliu kokį trečdaliuką (realiai ten kokie penki lašai), vieną šnervę užspaudi, o su kita iš to šaukštelio trukteli (šaukštelį tiesiog laikai panosėj). Įsitraukia tik keli lašeliai su įkvepiamo oro srove. Tada dar kartą trukteli. Paskui su kita šnerve. Niekad jokiais dideliais kiekiais niekas neįsitraukia. Vaikams darau vos vos silpnesnę koncentraciją (tiesiog paragauju, kad būtų švelniai sūrus). Po kurio laiko, nosį išpūti ir viskas.
Jei nosį pačią kišt į vandenį, gal ir galima nežinia kaip pritraukt biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 26, 13:53)
Na mums gydytojas liepė į stiklinę nubrauktą šaukštą jūros druskos. Tada pasemi arbatiniu šaukšteliu kokį trečdaliuką (realiai ten kokie penki lašai), vieną šnervę užspaudi, o su kita iš to šaukštelio trukteli (šaukštelį tiesiog laikai panosėj). Įsitraukia tik keli lašeliai su įkvepiamo oro srove. Tada dar kartą trukteli. Paskui su kita šnerve. Niekad jokiais dideliais kiekiais niekas neįsitraukia. Vaikams darau vos vos silpnesnę koncentraciją (tiesiog paragauju, kad būtų švelniai sūrus). Po kurio laiko, nosį išpūti ir viskas.
Jei nosį pačią kišt į vandenį, gal ir galima nežinia kaip pritraukt biggrin.gif .

tai va va, aš beveik visą bliūdą panosėj pasikišau lotuliukas.gif nors realiai visada panašiai plaudavau, tik anksčiau švirkštu (nu be adatos aišku) pildavau į šnervę ir traukdavau, niekad ausys nebuvo užsikišę...
Atsakyti
gal kas žinot kad Misiui skambinti? paskutinį kart kai kalbejom su juo tai sake kiekvieną dieną nuo 9.30 iki 10.00. Kaži laikas nepasikeitė? Šiandien telefonas išjungtas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 26, 12:15)
Viksvaite, Drosera bandėt? Homaccorde eina su Argentum nitricum (jie turi panašumų).

Drosera ligos pradžioj naudojom, kai buvo labai stiprūs kosuliai iki springimo vėmimo. Dabar tokių nėra jau.

QUOTE(vilytte @ 2009 11 26, 13:04)
Pažiūrėjau, ten 3,61 GB. Vyras tai sakė, kad sunkiai skypas tokį persiųs.
Galim pabandyt, Viksvaite, brūkštelk savo skypą. Pabandysiu įmest, o gal gausis.

brūkštelsiu. Popytka nie pytka 4u.gif

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 26, 13:19)
Vilytte, o jų nėra kokiam 2shared ar rapidshare? Arba, galima ten įkelt (tik irgi užtruks, nes apimtis pakankama).

jo per tas programas galima, bet aš irgi nebandžiusi

QUOTE(Teka @ 2009 11 26, 15:04)
tai va va, aš beveik visą bliūdą panosėj pasikišau  lotuliukas.gif nors realiai visada panašiai plaudavau, tik anksčiau švirkštu (nu be adatos aišku) pildavau į šnervę ir traukdavau, niekad ausys nebuvo užsikišę...

Panašu į kokaino uostymą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 26, 14:18)
Panašu į kokaino uostymą  lotuliukas.gif

flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 26, 14:53)

mes truputi paprasciau darom ax.gif blush2.gif , nes tam truktelejimui as niekaip nepasiryzau blush2.gif
yra pirkti tokios gumines kaip klizmos - Shvirkshtynes vadinasi- ta shvelniai druskina vandeni sutrauki i ja, tada atsistojio prie vonios, galva shonu padedi sau ant rankos, kad gautusi tokioj pozicijoj kaip gulint ant pagalves (na ar shiaip i shona pasukus palenki, bet be rankos man sunku "pagaut kampa" blush2.gif ); tada i virshuje esancia shnerve su shvirkstyne lengva ishtisine srovele pili vandeni, o per kita(apatine) shnerve jis bega lauk mirksiukas.gif kvepuoti reikia ramiai per burna. Jokio diskomforto absoliutishkai thumbup.gif mano sunus taip kas ryta nosi plauna thumbup.gif
Papildyta:
As tu pratimuku irgi noreciau jei gautusi smile.gif

ir labai noreciau tos ligu-vaistu santraukos - kur kazkas is merginu dare smile.gif
Atsakyti
laba, mergaites. mes irgi i kosinciu gretas... nu gal slapiau mano vaikas kosti , bet kosti. sian buvo namie- gyde vyras, tai nezinau kaip ten buvo- sako kad girde drosera. va dabar kosti... nieko daugiau apart kosulio- nei tempos nei dar ko..na karts nuo karto - porakart dienoj suciaudo ir tada pasniurkscioja, bet kad butu sloga- nepasakyciau... jau nuo sestadienio berods tas kosulys.. buvo praktiskai isnyke, siandien man rodos labiau. is sauso virto gan slapiu... slapinti dar? ar nustoti .. nezinau..smile.gif norisi per savaitagli kazkaip ji suvaldyt...turim tartephedrilio, drosera hommacord, stodalio. ka pasiulysit geriau vartoti? jau gerem visus. pradzioj tartefedrilio- man rodos nueme is pradziu, o paskui jau nebe- tada stodalio- irgi panasiai- pridejau droseros- nelabai pastebejau skirtumo.. grizus siandien daviau tartephedrilio. bet kad guli ir kosti- dar pridejau stodalio. nepresistengiau?
Atsakyti
Diva, o negali būti taip, kad pas vaikutį yra sloga, tiesiog ji vidinė. Kartais pažiūrėjus gerklytę galima pamatyt gleivių ant galinės sienelės, paprastai taip teka sloga žemyn. Tada kosulį gydyk negydžius, reikia slogą gydyt. Ir dar gerklė ar neraudona? Tada gal būtų galima arba Coryzalia (slogai), arba Homeovox (gerklytei). Nors iš tikro abu tinka tiek slogai, tiek gerklei (ir ganėtinai neblogai veikiantys). Aš gal apsistočiau prie vieno komplekso kosuliui, ir Coryzalia arba Homeovox pasirinkčiau. Ir pasižiūrėt pusdienį ar negerėja.

Merginos, tai dėl tų pratimų aš turiu visas norinčias omeny, bet mes su Viksvaite vis dar darom bandymą, aš stumiu tą failą, o ji traukia smile.gif . Vakar tik dalį nustumėm - ištraukėm. Gal šiandien baigsim. Jei pavyks atsidaryt, galėsim ir kitom mestelt.

Dar pakartosiu Obuoliausios nuorodą:
http://bestmedbook.com/gomeo.htm

Ją buvo uždarę, dabar vėl leidžia iš ten tuos gėrius grobti.
Diva, labai rekomenduoju Pinto knygą "Gomeopatija dlia detei". Labai paprastai parašyta, bet gana neblogai, nurodyti vaistukai naudojami ligos pradžiai - pabaigai, kas po ko gerai veikia. Iš šiaip ten visokio gėrio pilna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 27 lapkričio 2009 - 08:45
QUOTE(vilytte @ 2009 11 27, 08:36)
rekomenduoju Pinto knygą "Gomeopatija dlia detei". Labai paprastai parašyta, bet gana neblogai, nurodyti vaistukai naudojami ligos pradžiai - pabaigai, kas po ko gerai veikia. Iš šiaip ten visokio gėrio pilna.

o kur kažin gauti tą knygą?
Atsakyti
Diva, kai vakas pradeda atsikosėt, būtinai nuimkit Droserą. Kitu atveju galit prisidaryt bėdos - patikrinta.

O mano vaikai nuo vakar vakaro (gyd apžiūrėjo) oficialiai sveiki thumbup.gif
Atsakyti
Loreli, tai tuoj nuorodoj ta knyga ir yra.
Eima, smagu girdėt. O kosulį irgi jau visai nugalėjot?
Atsakyti
Sveikos
žinot ką? o mano nosis nebe tokia pilna ir atsikosėt pradėjau skrepliais. čia tipo dėl vienos dienos euphorbium vartojimo gali taip būt?
Atsakyti