Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Mergaite12 @ 2009 11 26, 11:52)
Ir ka jus manot apie sita straipsni?

Ir kodel gi tuos , kaip raso, homeopatinius pseudovaistus leidzia oficialiai pardavineti ( DHU ar Heelo kompleksu juk kiekvienoje vaistineje yra) bigsmile.gif

Visada buvo ir bus visokiu atsiliepimu apie homeopatija.

Kazkuriame rusu tinklalapyje gydytoja homeopate labai graziai pasake, jog homeopatija- tai nanotechnologijos medicinoje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 26 lapkričio 2009 - 11:26
Viksvaite, mes darom Strelnikovos kvėpavimo gimnastiką. Mes su vyru matom labai didelį efektą savo nosims. Mūsų vyresnioji irgi daro kas dieną, kadangi pas mus astma (atseit, aš vis tiek netikiu), tai efektas ne toks kokio norėtumėm, bet jis matosi. O mažė, kuri dar neturi 5 m., jos dar nepadaro (na kai kuriuos pratimus padaro). Užminčiau gal ir padarytų, bet kai didelio reikalo nėra, tai neverčiu.

Bėda, kad aš nežinau kaip tą failą persiųst, jis labai didelis. Jis DVD formate, susidaro iš 4 dalių, na kaip neblogas filmas. Jei kas turit kokių minčių, kaip jį persiųst, su mielu noru.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 26, 10:54)
Teka, Euforbium tai homeopatinis, saugumo ar nesaugumo atžvilgiu nieko nesiskiriantis nuo Cinabsin ar Coryzalia.
O dėl druskos, kažkaip abejoju, kad ausų skausmas su tuo susijęs g.gif . Gal reiktų kokiam LORui pasirodyt?

tikrai tikrai su skalavimu susijęs, matomai, kaip ir obuoliausia rašo, kad per giliai truktelėjau, nes grynai vandens pilnos ausys buvo ir skausmas siaubingas, bet praėjo ir praėjo

QUOTE(vilytte @ 2009 11 26, 11:33)
Viksvaite, mes darom Strelnikovos kvėpavimo gimnastiką. Mes su vyru matom labai didelį efektą savo nosims. Mūsų vyresnioji irgi daro kas dieną, kadangi pas mus astma (atseit, aš vis tiek netikiu), tai efektas ne toks kokio norėtumėm, bet jis matosi. O mažė, kuri dar neturi 5 m., jos dar nepadaro (na kai kuriuos pratimus padaro). Užminčiau gal ir padarytų, bet kai didelio reikalo nėra, tai neverčiu.

o kas čia per pratimai? jų galima rast nete?
Atsakyti
http://www.strelnikova.ru/
Čia gal labiau bendra info. Yra dalis knygos su papieštais tais pratimais.

http://www.youtube.c...h?v=QZYsmPE9dHc
Čia tėtis kiek permečiau rodo tuos pratimus. Bet čia taip mėgėjiškai.

O pas mane yra kompaktas, kur detaliai apmoko kiekvieną pratimą kaip daryt.
Atsakyti
Variantas: susirašyt viena kitai Skype adresus ir persiųsti per Skype (galima ir kelis šimtus Mb, tik užtruks). ax.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau, ten 3,61 GB. Vyras tai sakė, kad sunkiai skypas tokį persiųs.
Galim pabandyt, Viksvaite, brūkštelk savo skypą. Pabandysiu įmest, o gal gausis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 26 lapkričio 2009 - 12:07
QUOTE(vilytte @ 2009 11 26, 12:04)
Pažiūrėjau, ten 3,61 GB. Vyras tai sakė, kad sunkiai skypas tokį persiųs.
Galim pabandyt, Viksvaite, brūkštelk savo skypą. Pabandysiu įmest, o gal gausis.

čia apie pratimus kalbat? tai ir aš norėčiau
Atsakyti
Vilytte, o jų nėra kokiam 2shared ar rapidshare? Arba, galima ten įkelt (tik irgi užtruks, nes apimtis pakankama).
Atsakyti
Va, radau yra ir lietuviška knyga apie Strelnikovos kvėpavimo gimnastiką.
Atsakyti
Obuoliausia, nes visi tokie protingi kaip tu smile.gif . Ir homoepatijoj, ir kompiuteriuose, turbūt ir dar kažkur. Aš kompo tik elementarus vartotojas. Vyras sakė, kad elementariausia į kompaktą įrašyt ir perduot. Ale, kad norinčios įvariuose Lietuvos galuose. Be to, dabar mano judėjimas su sergančiais vaikais minimalus, tai net iki kokio pašto ar autobusų stoties būtų sunku nusitrenkt.

Užoftopinom. Bet aš kartais pagalvoju, kad jei gydomės homeopatija, tai negi dabar susirgus bėgt pasiguost pas astminukus - ten net nelendu, bijau, kad jų mintys persiduos man smile.gif
Atsakyti
Yra pora variantų RU nusikelti (netikrinau, ar realiai veikia):

http://www.google.lt...x...le PaieŔka
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 26, 10:46)
Teka, Euforbium purškalą dar būtų galima pabandyt į nosį.
Ir čia kažkas jau rašė, dažnai nosį plauti su druskos tirpalu. Mano net 5 m. vaikas plauna, nors labai bijojo pabandyt.

Ir aš bijau pabandyt. blush2.gif Kai lankiau jogą ir buvo daroma ta procedūra, kaip tik nenuėjau doh.gif , gal būčiau išmokusi.
Atsakyti