Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(baibokiukas @ 2009 11 25, 23:03)
Teka, o patinimų yra dėl nėštumo?

ne, nėra. šiaip viskas puiku, tik kad tas kosulys ir nosis... praeitą nėštumą irgi buvo toks geltonas sekretas nosyje ir kosulys, tęsėsi ilgai... gal sakau, man išvis kokia alergija paūmėja nėštumo metu g.gif
Atsakyti
Man per visus nėštumus buvo didelė sloga, tokia sinusitinė, linkusi aš į juos, po gimdymų baigdavosi biggrin.gif . Tik aš linkusi į patinimus, tai ir siejau su jais. Bet per paskutinį nėštumą buvo ir kosulys drąskantis, sloga irgi baisinė, tai gerdavau sinupretą ir nosį plaudavau kasdien po kokius 2-3 kartus su sūriu vandeniu, jau net galvojau, kad čia tos baisios darželinės bakterijos įsitaisiusios, tai gydytoja sako, po gimdymo antibiotikų nuo jų išrašysiu, nereikėjo. Tada dar su homeopatija tiek nebuvau pažystama, kiek dabar. Kai į galą pradėjau labiau tinti, pradėjau gerti ir Lymphyosotą, tai lengviau būdavo ir nosiai, tarsi ją atleisdavo, o po gimdymo, gal valandai praėjus, kai pradėjo viskas bėgti, ir sloga, ir kosulys šlapias pasidarė, išsivalė ir gan greitai viskas baigėsi. Gal tau pavyks surasti tinkamą vaistuką dar iki gimdymo, nes labai vargino amžino ligonio būsena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 11 26, 00:10)
ne, nėra. šiaip viskas puiku, tik kad tas kosulys ir nosis... praeitą nėštumą irgi buvo toks geltonas sekretas nosyje ir kosulys, tęsėsi ilgai... gal sakau, man išvis kokia alergija paūmėja nėštumo metu  g.gif

Nestumo metu daznai buna uzsitesusios slogos.Atsimenu,vienas LOR docentas musu grupiokei paziurejo i nosi ir pasake diagnoze:"Nestumas"!!! O jai buvo gal antras menuo ir niekam dar nebuvo pasisakiusi.Visi iskritom is klumpiu nuo tokios diagnozes
Atsakyti
Teka, Euforbium purškalą dar būtų galima pabandyt į nosį.
Ir čia kažkas jau rašė, dažnai nosį plauti su druskos tirpalu. Mano net 5 m. vaikas plauna, nors labai bijojo pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2009 11 25, 23:30)
Man per visus nėštumus buvo didelė sloga, tokia sinusitinė, linkusi aš į juos, po gimdymų baigdavosi  biggrin.gif . Tik aš linkusi į patinimus, tai ir siejau su jais. Bet per paskutinį nėštumą buvo ir kosulys drąskantis, sloga irgi baisinė, tai gerdavau sinupretą ir nosį plaudavau kasdien po kokius 2-3 kartus su sūriu vandeniu, jau net galvojau, kad čia tos baisios darželinės bakterijos įsitaisiusios, tai gydytoja sako, po gimdymo antibiotikų nuo jų išrašysiu, nereikėjo. Tada dar su homeopatija tiek nebuvau pažystama, kiek dabar. Kai į galą pradėjau labiau tinti, pradėjau gerti ir Lymphyosotą, tai lengviau būdavo ir nosiai, tarsi ją atleisdavo, o po gimdymo, gal valandai praėjus, kai pradėjo viskas bėgti, ir sloga, ir kosulys šlapias pasidarė, išsivalė ir gan greitai viskas baigėsi. Gal tau pavyks surasti tinkamą vaistuką dar iki gimdymo, nes labai vargino amžino ligonio būsena  blink.gif

nu jo, šiaip ir su pirmu po gimdymo viskas baigės g.gif bet nu tas kosulys vargina tuo, kad šiaip kvailai jaučiuos, pastoviai kosėdama ir turbūt pagrindinis dalykas, kad kosint pilvas labai spaudžiamas, sutraukiamas, negerai tai... tai va. o šiaip tai gyvent galima, kol neužeina priepuoliai

QUOTE(vilytte @ 2009 11 26, 09:46)
Teka, Euforbium purškalą dar būtų galima pabandyt į nosį.
Ir čia kažkas jau rašė, dažnai nosį plauti su druskos tirpalu. Mano net 5 m. vaikas plauna, nors labai bijojo pabandyt.

turiu šiaip ir sinupretą ir euforbium, ale jau galvoju kiek čia galima kišt tų vaistų... su tais plovimais, tai gerai, ploviau praeitą savaitę, tai matyt persistengiau, kai dėjo ant ausų, toks skausmas buvo, kad galvojau amba bus, bet ryte atsikėliau, jau nebeskaudėjo, tai dabar jau bijau plaut
Atsakyti
Patarkit ka galeciau nuo sauso kosulio, kol kas nedaznas, siandien prasidejo..
Dvi dienas gydem ciauduli ir begancia sloga alium cepa zirniukais, jau slogos nebesimato..
berniukui 1.8m.
Atsakyti
Sveikos merginos

Ir ka jus manot apie sita straipsni?

http://www.soft.lt/H...aiLietuvoje.htm
Atsakyti
Teka, Euforbium tai homeopatinis, saugumo ar nesaugumo atžvilgiu nieko nesiskiriantis nuo Cinabsin ar Coryzalia.
O dėl druskos, kažkaip abejoju, kad ausų skausmas su tuo susijęs g.gif . Gal reiktų kokiam LORui pasirodyt?
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 11 26, 10:52)
Sveikos merginos

Ir ka jus manot apie sita straipsni?

http://www.soft.lt/H...aiLietuvoje.htm

Tokio pobūdžio diskusija tęsiama nuo pat homeopatijos atradimo... Nueikit į angliškus puslapius, ten dar ne to rasite. Tik man į akis nuo pat pradžių krinta pagiežingas tokio pobūdžio straipsnių tonas. Ir dažniausiai tokie žmonės būna homeopatijos nebandę (kas gi gali gydytis tokiu šarlatanizmu?!) arba nusivylę po vieno (dažniausiai savarankiško) bandymo.
Pažiūrėjau dar kartą: esu visgi prieš kurį laiką šitą rašinį skaičius. Jo autoriai broliai kompiuteristai (google visagalis).

Įtariu, Teka galėjo "truktelt" druskuoto vandens giliau. Aš vieną sykį taip su pompele švirkštelėjau unsure.gif , tik po pusdienio praėjo.

Ingredd, pagal tiek požymių gali būti daugybė variantų. Reikia žinoti daugiau simptomų. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 26 lapkričio 2009 - 11:17
Niekaip mano penkiametė neišsikosti. Toks jausmas, kad prilipę kažkur tąsūs karkalai ir dirgina. Kosi nedažnai, bet kai kosi, tai serijomis.

Misiui priskambinti neina. Davė jis kažkokį bevardį mišinį, bet stebuklas neįvyko sad.gif

Bandom inhaliuoti, bet nežinau, kiek ji ten įkvepia, kiek vaidina doh.gif

Mergaitės, ar tik ne tu Vilytte, žinot kvėpavimo pratimų. Kaip juos daryti g.gif

Atsakyti
Viksvaite, Drosera bandėt? Homaccorde eina su Argentum nitricum (jie turi panašumų).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 26, 12:04)
Tokio pobūdžio diskusija tęsiama nuo pat homeopatijos atradimo... Nueikit į angliškus puslapius, ten dar ne to rasite. Tik man į akis nuo pat pradžių krinta pagiežingas tokio pobūdžio straipsnių tonas. Ir dažniausiai tokie žmonės būna homeopatijos nebandę (kas gi gali gydytis tokiu šarlatanizmu?!) arba nusivylę po vieno (dažniausiai savarankiško) bandymo.
Pažiūrėjau dar kartą: esu visgi prieš kurį laiką šitą rašinį skaičius. Jo autoriai broliai kompiuteristai (google visagalis).

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as irgi tik uz homeopatija.....
Atsakyti