Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(baibokiukas @ 2009 11 25, 20:30)
Aš galvojau, kad 2 Kaune ir po vieną Klaipėdoj ir Panevėžyje, bet dabar pagalvojau, kad gal Klaipėdoj perparduoda iš Kauno? Susimaišiau, nes, kai kalbėjom po kiek vaistukai kur kainuoja, tai kažkas iš Klaipėdos rašė.
O apie vaistukų kainas kalbant, tai pirkausi venoms kompleksą, tai 12g kainavo 5.5 lt, bet jame D3 ir 6 potencijos, o va jau ne gri 1 ir 2 kompleksai, kur 200 potencija, tai 12 g 7.8 lt

O tos, kurios važiuojat pro Panevėžy, tai galit prieš dieną užsisakyti ir el.paštu, po to tik atsiimti užsukate, mes taip dažniausiai darome  smile.gif

Klaipedoj parduoda Parapharmos (Kaunas) gamybos zirniukus
Atsakyti
Klp." Medikanos" homeopatinėje vaistinėje pirkau ir Kauno Muziejaus vaistinės Belladonną, o šiaip pagrinde žirniai, kaip Viksvaite rašė, Parapharmos.Aišku, joje yra ir užsienio gamybos homeopatinių, ir kitų ne homeopatinių vaistų.
cara, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 25 lapkričio 2009 - 20:52
Reiškia klaidingai supratau, bet tik trys vaistinės yra Lietuvoj g.gif
Bet vistiek, gal būtų vertinga įdėti vaistinių kontaktus, kad naujai prisijungusios, žinotų, kur yra gamybinės vaistinės ir kur būtų galima nusipirkti pagamintų jau vaistukų.
Atsakyti
nu as vel su skubiais klausimais, gal patarsit doh.gif

atvaziavo i svecius trumpam tevukai. mama pasiskunde, kad teciui ausis labai puliuoja, net kraujas bega unsure.gif jam ta ausis jau siaip senokai nesveika, nelabai ir begirdi su ja, anksciau dar gydydavosi , ligoninej guledavo, o dabar kazkaip numojo ranka ir nieko nebedaro doh.gif sakau gal kokiu zirniuku palengvinanciu yra ? zirniukus mama sake per jega sugirdytu lotuliukas.gif o ir siaip i homeopatinius tevas kaip i saldainius ziuri, tai gal pavartotu, ale neisivaizduoju ka cia jam pasiulyti g.gif
Atsakyti
Bomba, kaip pirmai pagalbai, sakyčiau Mercurius Solubilis (aukštesnė geriau, tačiau tiks bet kokia esant reikalui).
Žr.:
http://www.homeopath...topic.php?t=345

Kaip chroniškam atvejui dar pažiūrėk Capsicum (su šituo patirties neturiu):
http://www.hpathy.co...atment-cure.asp

Ar mažiams geriau?

Nežinau, ar buvau kada atitempus šitą nuorodą. Ekstra atveju pasigavus tr... galima išsisukti "podruchnymi sredstvami":

http://www.homeopath...opic.php?t=1014
Atsakyti
Nu bandau dar kartą, gal pavyks... gal galit ką pasiūlyt nėščiai nuo varginančio sauso kosulio, kuris tęsias jau porą mėn... gėriau hedelixą ir gelomyrtolį, lyg buvo pradėjęs drėkt kosulys, tačiau jau ilgiau gert nebegaliu, nutraukiau ir vėl sausai kosčiu. bet kas keisčiausia, kad nosyje pilna geltonų tirštų snarglių, kiek sunaudoju nosinių per dieną, tai nesuskaičiuosiu... nebežinau jau ko griebtis, rankos svyra.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jazz... Teka, praslysta pro akis, jeigu nematau/nežinau aiškaus atsakymo (tiesiog nespėju gilintis, o čia reik jau galvot).

Paskaityk apie Pulsatilla ir Cinnabaris.

Pulsatillai būdinga jautrumas, verksmingumas (tai yra šilagėlė, pamėgink įsivaizduot, koks gležnumas). Čia kaip vienas raktinių bruožų. Man į šitą labiau panašu.
Kai man buvo grynas pulsatilinis atvejis supratau tada, kai pasidarė gaila savęs, tėvynės ir viso pasaulio... Yra Coryzalia komplekse.

http://www.homeopath...topic.php?t=322

Cinnabaris - sunkiai atsiskiriančios iš nosiaryklės. Yra Cinnabsin komplekse.

http://www.homeopath...topic.php?t=521
Atsakyti
Obuoliausia, labai dėkui, nemoku angliškai, bet radau vaistus tuos liet, kur tu nurodei. tačiau jie labiau nuo slogos/sinusito, o dėl kosulio ką? sorry, kad tiek klausinėju, bet jau neviltis jama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 25 lapkričio 2009 - 22:44
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 25, 21:51)
Ar mažiams geriau?

aciu, geriau. didysis siandien sveikas kaip ridikas, tarsi nieko nebutu buve, na gal kiek apetito stoka dar jauciais blush2.gif

na o mazeliui irgi geriau, snarglys bega upeliais, bet dabar skaidrus ir vandeningas, nesugalvoju ka su juo dayrti, na ir pakosti slapiai slapiai, tuo paciu snargliuku, gerai kad jau didelis ir atkoseja gerai, nes jau kartais uzkarkia doh.gif pernai , kai nekosedavo niekaip, tai ir obstrukciniai nuo tokio snargliavimosi prasidedavo.. siemet jau atkoseja gerai, tai nenuteka zemyn. zodziu per sianakt pasiskaitysiu, ryt imsimes to skaidraus skystalo 4u.gif

gaila as angliskai tik "apie ora ir bites" galiu suprasti, tai man biski sudetinga info internete susigaudyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bomba: 25 lapkričio 2009 - 23:01
Teka, homeopatinis vaistas veikia VISĄ organizmą (šiuo atveju, įskaitant ir kosulį). Tik vieni veikia labiau kvėpavimo sistemą, kiti uro-genitalinę, ir t.t.

Rusiškų nuorodų yra temos pirmajame puslapyje. Tiesiog man EN paprasčiau rasti, tai su rusiškais nevargstu (ir terminologiją šitą geriau prisimenu).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 25, 22:52)
Teka, homeopatinis vaistas veikia VISĄ organizmą (šiuo atveju, įskaitant ir kosulį). Tik vieni veikia labiau kvėpavimo sistemą, kiti uro-genitalinę, ir t.t.

Rusiškų nuorodų yra temos pirmajame puslapyje. Tiesiog man EN paprasčiau rasti, tai su rusiškais nevargstu (ir terminologiją šitą geriau prisimenu).

labai dėkui, tai dabar turėčiau nuspręst, ką pirktis - ar CORYZALIA, ar Cinnabsin, taip?

šiaip užsidaviau tuos pavadinimus, bet ieškau lt ir galima rast smile.gif paiskaičiau vistiek apie tai, tai kaip sakant, norint galima visom kalbom rast smile.gif
Atsakyti
Teka, o patinimų yra dėl nėštumo?
Atsakyti