Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Mano supratimu, tai antigripinai vartojami gydymui, o ne profilaktiškai.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 25, 10:36)
Mano supratimu, tai antigripinai vartojami gydymui, o ne profilaktiškai.
Tai va, ir aš panašiai mąstau drinks_cheers.gif Profilatikai užteks citrinos su česnaku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 24, 23:00)
Dėl profilaktikos aš linkčiau prie Oscilo  ax.gif  Mažesniajam vieną kruopą į valias užteks, didesniajam 2-3. Sakyčiau abiem reitkų, nes didesnysis galėjo papildomų kontaktų turėt.
Linkiu sėkmingai išsiirkluoti  unsure.gif
Teka - mono tai yra sudedamosios kompleksų dalys (jie homeopatinėse būna atskirai). Faktiškai tai yra vienas vaistas, tik homeopatijoje sudaromi kompleksai pagal tam tikrą negalavimo rūšį (pvz. sausam paviršutiniam kosuliui, vidurių pūtimui ir pan.).

o jūs tikrai kalbat apie tą oscilo..., kur tokiose tūbelėse? po 1/2/3 žirniukus duot turi užtekt? ten gi po visą tūbelę lyg parašyta duot... tie žirniukai gi tokie mažuliukai
dėkui, šiek tiek skaičiau, kas tie mono. jaučiu reiks vistiek kreiptis pas homeopatą, nes vaikas kosti jau virš mėnesio, aš pati tuoj plaučius iškosėsiu, jau nebėr jėgų toliau kosėt. gal galit ką vilniuj parekomenduot? 4u.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...player_embedded

faina laida apie gripa.
Atsakyti
Diva, ačiū biggrin.gif

Dar kai kas į temą:
http://www.delfi.lt/...e.d?id=26082389
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2009 11 25, 12:56)

thumbup.gif
Atsakyti
faina laida thumbup.gif

merginos, ar galima zirniukus ir kt.hom.tabletkes tirpinti gazuotam mineralinyje? pvz.Vytautas rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, tai ar kas nors galit parekomenduot kokį homeopatą vilniuje?
Atsakyti
Lawanda, netinka gazuotas.. ax.gif Nes ten yra angliarūgštė.
Atsakyti
Eima dingo.
Tikiuosi, jos vaikučiams viskas gerai.
Atsakyti
Nedingau... biggrin.gif
Dukrai jau gerai kaip ir... Niekaip išsikosėt negali - darom vibracinius, geria Tartephedreel, bet kažkaip nelabai gaunasi. Iš kur ten pas ją tiek nesuprantu. Kai pradedam masažėlį, kaip pradeda kosėt doh.gif

Mažiui jau trečia gripo diena. Jau tik antrą kartą per parą temperatūrą mušiau, tai lyg ir į gerą. Aišku nieko nevalgo apart MP, dar kokią baranką pagraužia ir viskas. Miega tragiškai - kas minutes verkt pradeda, kažką skauda, o aš nesuprantu ką verysad.gif Bet lyg kosėt sausai pradeda, tai duodu tą patį Droserą Complex po lašiukus kart dienoj. Su dukra jis suveikė super.
Mažiui duodu Oscil, Gelsemium 30 ir Euphorium 30 (gydytoja liepė duot, nes sako, kad toks mažiukas gi nepasakys ar jam kaulus laužo), Drosera Complex. Dieve kaip laukiu penktos dienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 25, 15:43)
Lawanda, netinka gazuotas.. ax.gif Nes ten yra angliarūgštė.

o angliarugste kaip suveikia? ner visai vaisto poveikio ar kazkaip pablogina g.gif klausiu, nes isgeriau stikline su influcidu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti