Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(cara @ 2009 11 24, 16:49)
Turbūt tas pats:) Kolkas veikia, žiūrėsiu vėliau.
Negavau vaistinėse oscillo. Sučiulpiau Influcidą, tai už keletos minučių pradėjo perštėti visą nosiaryklę, bėgti gausiai vandeninga sloga. Buvau sveika. tai čia skaitosi viskas bus gerai? smile.gif

Jeigu prieš tai buvai sveika o dabar taip atsirado - iššaukė simptomus. Manyčiau, palik Influcidą ligos atveju. Mano galva, tau jis profilaktiškai netinka. ax.gif

QUOTE(Teka @ 2009 11 24, 17:17)
Sveikutės, noriu paklaust, ar visi šie homeopatiniai vaistai, kuriuos čia minit dažnai, parduodami paprastose vaistinėse ar tik pas homeopatus?

Paprasčiausias variantas - patikrinti google. Jeigu duoda pavadinimą vaistai.lt ir pan. - prieinamas paprastose vaistinėse. Monopreparatai tiktai homeopatinėse.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 24, 17:33)
Paprasčiausias variantas - patikrinti google. Jeigu duoda pavadinimą vaistai.lt ir pan. - prieinamas paprastose vaistinėse. Monopreparatai tiktai homeopatinėse.

o kas tie monopreparatai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 24, 16:33)
Jeigu prieš tai buvai sveika o dabar taip atsirado - iššaukė simptomus. Manyčiau, palik Influcidą ligos atveju. Mano galva, tau jis profilaktiškai netinka.  ax.gif

Supratau 4u.gif Man oscillo tinka, vyras gal ras vaistinese. Per diena ne su vienu ir ne dviem serganciais gripu tenka bendrauti, kazin ilgai as cia tempsiu doh.gif
Atsakyti
Sveikateles ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as oscillococinum'o vakar ieskojau kaune - bent 4 vaistinese klausiau- niekur neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 24, 15:50)

Cia gali KMU vaistines kompleksus pasiziuret:
http://www.kmu.lt/index.php?cid=437

Gaila, kad nėra kompleksų sudėties cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 24, 12:55)
Klp tai kažkokie bjaurūs kosuliai siaučia, kažkokie trachėjiniai bronchitai. Mano abi kosi: tai sausai, tai šlapiai, tai iki vėmimo, tai visai pusdienį nekosi. Misius tokiems kosėtojams jau dalina savo pagamintus numeriukais pažymėtus žirniukų kompleksus

o kokia sudetis neaisku ?

pas mane sudetinga situacija, galva sukasi, nezinau ko griebtis. paleido didyji is logonines, tipo buvo gripas, bet karsciavo tik 1.5 paros, jau paleidinejant atsirado sausas kutenantis kosulys ir skysta sloga. dabar namie kosulys sustiprejo, sloga irgi, tempos nera. ale dar islindo herpeso berimas ant lupos (anksciau jam niekada nebudavo, bet man daznai kartojasi). tai speju mums reikia toliau vartoto antivirusini, pvz influcida, o nuo kutenancio kosulio tada ka ? o skystai slogytei ir ciauduliui tiks Allium cepa ?

o mazeliui buvo zalia sloga, liepiau mamai suduoti daznai cinabsina, tai "pramuse" siandien jau zalio nuo pietu nebesimato, tik skysta ir gausu. tai nutrauksiu cinabsina, bet dabar ka ? alium cepa nelabai jauciu, nes gi jis prie ciauduliu eina, o anas neciaudo g.gif ir dabar kad nuo brolio neuzsikrestu duoti oscilo geriau ar influcida profilaktine doze ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2009 11 24, 22:11)
o kokia sudetis neaisku ?

pas mane sudetinga situacija, galva sukasi, nezinau ko griebtis. paleido didyji is logonines, tipo buvo gripas, bet karsciavo tik 1.5 paros, jau paleidinejant atsirado sausas kutenantis kosulys ir skysta sloga. dabar namie kosulys sustiprejo, sloga irgi, tempos nera. ale dar islindo herpeso berimas ant lupos (anksciau jam niekada nebudavo, bet man daznai kartojasi). tai speju mums reikia toliau vartoto antivirusini, pvz influcida, o nuo kutenancio kosulio tada ka ? o skystai slogytei ir ciauduliui tiks Allium cepa ?

o mazeliui buvo zalia sloga, liepiau mamai suduoti daznai cinabsina, tai "pramuse" siandien jau zalio nuo pietu nebesimato, tik skysta ir gausu. tai nutrauksiu cinabsina, bet dabar ka ? alium cepa nelabai jauciu, nes gi jis prie ciauduliu eina, o anas neciaudo  g.gif ir dabar kad nuo brolio neuzsikrestu duoti oscilo geriau ar influcida profilaktine doze ?  g.gif

Bomba, sunku spręsti distanciniu būdu, bet mėginkit nuo herpes 3 antigripiną (ten yra kelios sudedamosios, kurios turėtų stabdyti). Jeigu turit atskirai Rhus - jis vienas pagrindinių prie herpes.
Dar pasiskaitykit Bryonia.

Pagal kelis požymius lyg ir panašu Na muriaticum (reikėtų pasianalizuoti toliau):
http://www.simillimu...cute_coryza.php

Čia irgi kai kas panašaus (irgi Na mur):
http://www.vithoulka...w/1326/lang,en/

O mažėliui cinnabsin nebeveikia (t.y. teigiamo progreso toliau nesimato)??
Variantai tas pats Na mur (panašu kaip kiaušinio baltymas) arba Euphrasia (gali ašaroti akys, paraudę).

Dėl profilaktikos aš linkčiau prie Oscilo ax.gif Mažesniajam vieną kruopą į valias užteks, didesniajam 2-3. Sakyčiau abiem reitkų, nes didesnysis galėjo papildomų kontaktų turėt.
Linkiu sėkmingai išsiirkluoti unsure.gif

Teka - mono tai yra sudedamosios kompleksų dalys (jie homeopatinėse būna atskirai). Faktiškai tai yra vienas vaistas, tik homeopatijoje sudaromi kompleksai pagal tam tikrą negalavimo rūšį (pvz. sausam paviršutiniam kosuliui, vidurių pūtimui ir pan.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 24 lapkričio 2009 - 23:02
QUOTE(vilytte @ 2009 11 24, 14:50)
Diva,
Vilnele karta uzsakinejo dideli sarasa is Muziejaus vaistines pagal faksini sarasa. Suskambinus pries tai buvo ir sutare, kad pagal faksa viska suruos. Kadangi variau i Vilniu, as paemiau visa siuntinuka, sumokejau, o Vilniuj jau pateko pas Vilnele.
O sarasa vaistu gali pvz. paiimt is cia
http://www_gomeopat_...

Ivedus bet kokia raide, ismeta dazniausiai sutinkamus hom. vaistukus. Nemanau, kad Muziejaus vaistine kazko neturetu ar negaletu pagamint.

Tada nusiustum jiems, o tavo draugai atsiimtu tavo suformuota vaistinele.

Cia gali KMU vaistines kompleksus pasiziuret:
http://www.kmu.lt/index.php?cid=437

dekui! bandysiu sumastyt ko cia man gali prireikti:)

isleidau siandien vaika i darzeli- nakti nekosejo! nueme man rodos stodalis- nezinau kurios ten dalies nera tartephedrilyje. Bet i pavakare kai daviau tai labai greit sureagavo. atsikeles tiesa pakosejo- bet tikiuosi kad cia tik rytinis kosuliukas. nes darze vakar sake kad veskit abu arba abieju neveskit- sese be brolio vakar sienom lipo..smile.gif)))tai tikiuosi neparsivesiu sergancio. juolab kad grupe dabar suepr duper kompaktiska 4-6 zmones..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 11 24, 22:42)
Gaila, kad nėra kompleksų sudėties  cool.gif .

Jeigu čia apie kurį nors paklausi, yra šansų, kad merginos turės ir surašys tas sudėtis.

Mažė ženkliai taisosi. Atrodo, kad pramušė Gelsemium 30 dvi dozės. Po antros užmigo, bet miegas buvo kaip koks kliedesys ištisinis, su vaitojimais, žiovuliais, lunatikavimu blink.gif , nors tempa tik 37.2 buvo.
Prieš prabundant aprimo, o prabudus tiesiog akyse pradėjo gerėti.

Atsakyti
QUOTE(cara @ 2009 11 24, 16:49)
Muziejaus vaistinėj pirkai antigripiną?
Ne, prie Saulės gimnazijos.
Atsakyti
Antigripinai yra ir Rotušės a. Parapharm (prie Saulės gimnazijos) yra tiktai 1 Antigripino analogas (Pyrogran). Kitus padaro jeigu susakai sudėtį.
Buvau surašius 3 Antigripiną prieš kelis puslapius. Jeigu reikia, galiu paieškot
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 25, 09:40)
Antigripinai yra ir Rotušės a. Parapharm (prie Saulės gimnazijos)  yra tiktai 1 Antigripino analogas (Pyrogran). Kitus padaro jeigu susakai sudėtį.
Buvau surašius 3 Antigripiną prieš kelis puslapius. Jeigu reikia, galiu paieškot

Man Parapharm vaistinėje davė visus tris. Sudėtys užrašytos, tik dabar neturiu buteliukų. Tai kurį man pagert profilatiškai g.gif O gal visai nereikia biggrin.gif
Atsakyti